70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Човек на ДС е Бойко" ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАА. За пръв път чувам за ДСар да мръзне по паркинзи. АХАХАХАХХАХАХААА

69

Гошо...Тъпото

преди 2 години

ГЕРБ ако са...първи,Боко що...риве.Да си пази риването кат стане...фтори,май на там вървят нещата.

68

Споко бе

преди 2 години

До НародаБКП-ДС не се е махала и пак е на власт ако и да се нарича БРП-КУМАНИСТИ/Българска Ромска Партия --Куманисти!

67

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДЕ ГО ТОЗ НАРОД ДЕ СЕ СКРИ ИЛИ В УЧИН ДОЛ СЕ ТОЙ ПОКРИ

66

Анонимен

преди 2 години

До sofetoЧовек на ДС е Бойко ,затова години наред , въпреки, че никой не го искаше, продължаваше уж да "печели" избори, а ги манипулираше и крадеше!

65

Анонимен

преди 2 години

Оня льохман Биков леа като мини пинчер пред звяр.

64

Тези избори

преди 2 години

Ми напомниха за времето дето за политически виц те вкарваха в ареста да си беседвате- физически....Или за слушане на упадъчна музика, като Битълс примерно, а момчетата ги стрижеха гола глава, за наказание...

63

Анонимен

преди 2 години

Рашков, много си мек. Само с приказки не става. Мутрите са много нагли и разбират само от бой. Досега Борисов и цялото ръководство на ГЕРБ трябваше да бъдат арестувани и трябваше да дават интервюта от следствения арест. Сега ще трябва да излизаме ние и да им трошим тиквите, тази наглост не може да се търпи повече.

62

Анонимен

преди 2 години

Рашков - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ !!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Изперкалия Рашков вече е осъден от обществото. Всички разбраха що за стока е вече!

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "бу,ци ходи със суджуци в джобовете, затова дължи ръцете в джобовете" Такива като теб не разбрахте ли? Колкото и да плюете ще си останете на дъното, а кадърните и работливите ЩЕ ПРОСПЕРИРАТ. А ти се "успокоявай" с постове с години. :)))))

59

Каунь

преди 2 години

Хайде Рашков , събирай ги.То за тяхно добро е.

58

Искрен Веселинов

преди 2 години

Авторитетът на този милиционерски чепик в обществото е колкото на бай Сали от последната серия на пазара! Срам и позор за този който го назначи!

57

Анонимен

преди 2 години

Борисов все ни суджуци ял ни суджуци мирисал, уникален нарцис.

56

Мнение

преди 2 години

На тиквата "специалистите" пак са отваряли капаците на машините и са бъркали вътре с отверката!)))Глупави калинки като идола си на простите!Дават касови бележки!Мухаха!Отчет за чекмеджето!

55

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, африканци! Изчегъртахте ли тези неоколониалисти?

54

Рашков е събирателен

преди 2 години

образ на партийния секретар на БКП от соца:грандоманско самомнение,парвенюшка помпозност,всезнайковщина и вяра в собствената непогрешимост,злоба,омраза и нетърпимост към инакомислещите,с използване на всякакви средства за унижаването и унищожаването им.Тези комунистически качества са добре споени с капиталистически нюх за лично облагодетелстване,неутолим апетит към имоти и всякакви придобивки,без значение какви морални прегради трябва да бъдат преодолени.Новият Големанов за герой на сатира.

53

Анонимен

преди 2 години

Гледайте си номерцата ,вече има случаи да се гласува за един , а да излиза номерчето на друг!

52

Народа

преди 2 години

Герб се върна нека бройките ковид се вдигат сега

51

Асен

преди 2 години

*** ти е срам Рашков само ГЕРБ ти беше да уништиш с БСП, Има таков народ, Демократичрска Блгариа и другите партии што сакаа работеа. Заради преспление на твоите работа и злоупотреба треба да тужба ГЕРБ и да те арестуваат...Се надевам ке се случи... подршка за ГЕРБ