147

тъпа пропаганда

преди 2 години

КОРМИД истерията се водеше идиотска пропаганда с участието на НОЩ-ните таласъми и особено Жипкаря. Смешното е че сега вадят половината омразни НОЩ-ни таласъми, а пък всякакви "нови" лица са същите некадърници - *** и досадни сте като продавачи в ТЕЛЕШОП. Лудост: да правиш едно и също нещо, отново и отново, и да очакваш различни резултати. Алберт Айнщайн.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164Пич, аз лично немам нищо против вакснатите, като се стахуват толкова да се боцнат, плацебото няма да им навреди, само мозъка ще ги накара да си мислят, че видиш ли вакснати сме :)) Плюс това, защо толкова тролчетата пропагандират тези ваксинки, да не би да имат процент от фармацевтичния бизнес :))

145

ами

преди 2 години

Бойкоче кюлчевски. PKP, PDP, ръководството на ПП ГЕРБ и кандидат депутати на ГЕРБ да се ваксинират публично. не им ли дойде"реда" -сега ваксини бол!!!

144

Виц

преди 2 години

Срещнали се 2 мишки,едната попитала,ти ваксинирам ли се на? Другата рекла.Ти луда ли си ***?Още не е минал пробният период от 5 г при хората!-:((

143

славянин

преди 2 години

Финансов интерес и морал са напълно несъвместими неща, даже тези медици, които непосредствено ти поставят дозата имат финансов интерес - 10 лева на доза! Е, 10 балъка да се излъжат на ден да ги набодеш - печелиш 100 лева извън заплатата си, ако това не е финансов интерес, тогава какво е!? Защо някой кандидат за доза не помоли ваксинатора му да му подпише декларация, че поема медицинска и съдебна отговорност в случай на здравнонегативни последствия след нея да види дали ще му подпише такава!?

142

Анонимен

преди 2 години

Кви професори, кви пет лева бе? За пари си продават задниците. Нали ги видяхме! И пропагандата им е за МНОГО пари. Изобщо не им пука дали си се ваксинирал, или не. *** им верват обаче.

141

до 143 от славяни

преди 2 години

Най-ми е интересна тезата на ваксърите, че щом някой е с титла ''доктор'' или ''професор'' той има ''съвършени'' медицински познания, ''съвършен божествен'' морал и на него може да му се вярва като на господ! Само че практиката и фактите не потвърждават тази теза - никой не е нито с божествени и безпогрешни познания, още по-малко пък с божествен морал, на никого нищо човешко не му е чуждо, което означава че на никого не може да се има пълно доверие, на някои пък въобще не може да се има доверие!

140

Анонимен

преди 2 години

Ако не сме ние, дето сме против принудителното ваксане, чудя се ваксърчетата агресори къде и по кого ще си изливат беса и нервите? Ще си останат вечно незабелязани и незадоволени трета категория хора. Добре , че ни има да им обърнем малко внимание.

139

Анонимен

преди 2 години

Има много видеота в нета, магнити, ЕМФ рийдъри и стотици доказателства, че ви чипират. Дори машинките за чекване на кучешките чипове ви засичат чипа. Може да се провери. Другото е ваксърски алабализми, тип - вервайте ми.

138

Риторичен въпрос

преди 2 години

Какви чипове, какви умирания и заплахи, какви глупости.....има ли още някой да вярва в тия глупости? Параноя или обикновена глупост?

137

Анонимен

преди 2 години

Боцкайте се ве, какво отлагате ? :)) Отиваш, бият ти плацебо и си нов човек... хахаха :) Учудва ме, че тези които не се ваксаха са още живи, явно трябва да направим нещо по въпроса.... хихихихи :))

136

Аз

преди 2 години

До Анонимен: "Декларация за информирано съгласие се подписва единствено , защото всеки може да заведе дело срещу компанията производител без... реални доказателства," - Въобще използваш ли мозък, като пишеш? Как се завежда и печели дело без доказателства??? По твоята логика трябва да се премахнат всички закони, защото всеки може да обвини някого в нарушението им. Пълни глупости.

135

Анонимен

преди 2 години

До славянинПознавам вакснати и на тях изобщо не им пука дали ние сме вакснати,или не. Нормални са,тези в сайта,които са така злобно настроени не са вакснати изобщо,а са платени ***.

134

До 126

преди 2 години

Разтреперан ли се вече? Бъди сигурен, че божието възмездие ще те застигне.

133

славянин

преди 2 години

Липсата на отговор на въпроса ми към ваксания колега защо след като само неваксаните ''ще умрат'', а неваксаните ще живеят, какъв точно им е проблемът на ваксаните в такъв случай, доказва твърдението ми, че проблемът им е тежък психиатричен! Няма как хем да твърдиш, че си защитен от ваксината, хем постоянно да си в постваксинална истерия ако не си с тежък психиатричен проблем!!

132

Анонимен

преди 2 години

Няма да се чипирам! Проблем?

131

Анонимен

преди 2 години

Златено, ваксите на гейтс да те тръшнат, Шваб да ти изкочи по жартиери в тъмното или Coрoc да си изстиска торбичките под очите върху теб.

130

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-хаВервай на анонимния, тази Кожухарова не е лекар, просто поредното измислено професорче :))

129

Анонимен

преди 2 години

Надявам се много ваксъри да пукнат

128

Анонимен

преди 2 години

Абе, Мира Кожухарова не е ли в пенсионна възраст?