92

1917 ТУРЦИЯ 1917

преди 2 години

Монголоидните Чингиз Хан-888 ужнаследници Османските турци би трябвало да бъдат изгонени и от Европа и от ИСЛЯМА!...........С възгледи на ДАВУТОГЛУ че Уинстън Чърчил е извършил геноцид срещу турците и ги колил та чествали 100 годишнината му в Кипър са за .........Турците си имаха Ислям преди да стане ясно че е полуГРЪЦКИ а си имаха и ПИСАТЕЛЯ с изцяло турско гражданство но изцяло етнически ГРЪК Елия КАЗАНДЖОГЛУ които винаги е работил за МИР между Христа и Исляма ама не е имало кой да го чуе

91

Анонимен

преди 2 години

Тpoлчета... само се хабите напразно да плюете по Бойко и ГЕРБ. Без ГЕРБ няма да има правителство... Това да ви е ясно...

90

На Боко лафа

преди 2 години

Ако спечеля - печеля само аз, ако загубя - печели цял народ

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.76 За бойковия маркуч си прав. Отдавна му е минало времето да бъде самолетоносач. Младите хора запълват свободното си време с други неща., а старите въртят обороти с джипката и като легнат си припомнят "А бяхме млади...". Викнал Боце Мата Хари и забравил за срещата. А тя за наказание снимала тестетата с 500-еврови банкноти и трите златни кюлчета.

88

Анонимен

преди 2 години

Екзакта - ще ви опровергаем. Изкакайте неделя вечер. И не гледайте ИТН, ами сумарно. Няма да гласувам за ИТН и няма значение дали ше са първи или не, но всички срещу Боко Чекмеджето и Толупа, Тиквата по прякор, Цв.Цв. и Цвета Каракорева... Ай да броим после... Боку плюс Обединени партиотари, че и ДПС и всички останали..... Никога повече ГРОБ!

87

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за герб, само те показаха как се увеличават дохоти и развива икономика. Ще го видим Слави какво ще направи.

86

дрон

преди 2 години

нищо не се заплита,просто батко плаща за последно на агенциите си. герберите увяхват бързо на жегата. чао батко..........

85

сезона на :

преди 2 години

Калинките !Който си е купувал диплома за вишУ да я запали , защото ще се проверяват дипломите , особено на Калинките от ГЕРБ !

84

Анонимен

преди 2 години

Само Слави от мизерията ще ни избави!!

83

иво

преди 2 години

Всички масово за ИТН.А Боко тиквата да се готви за затвора.Бай Ставри го очаква.

82

до ГЕРБ

преди 2 години

Алоо ГЕРБ , защо толкова много се плашите от Трифонов бре ?Страхува ли ви ?Първо се образовайте , а след това имайте претенции за власт !

81

До аа

преди 2 години

Нормално е, човек който пише "немога" да не може да разбере елементарни неща. Не се притеснявай. Пускай смело "за Баце"!

80

Анализатор

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН ще имат по 50 депутата. БСП ще има 40. ДБ ще има 30. ДПС ще има 30. За останалите 40 мандата битката ще бъде между партиите, които прескочат бариерата - Маяма, Патриотите, Възраждане и Дубайския конник. Тия последни 40 мандата до последния момент няма да се знае къде отиват.

79

До аа

преди 2 години

Тикво, ти ли си?

78

Анонимен

преди 2 години

Нискообразовани! 72% с основно образование...Това много повече ме притеснява отколкото всичко останало. Не е нормално европейска държава да допуска такава неграмотност. Заприличали сме на страна от третия свят. И тези хора ще гласуват и ще определят живота ни. Не е правилно. Виждаме, че си продават гласовете за брашно. Няма значение за коя партия. Въпроса е принципен. Колкото по-добре образовани хора има, толкова повече се увеличават шансовете да се тръгне в правилна посока.

77

Наивен

преди 2 години

Добре, тогава спете спокойно. Но на ваше място бих избягал в истинската си родина - Турция.

76

Анонимен

преди 2 години

На 11.07.2021 г. избирателната активност ще е под 50%.

75

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме вълнува дали ще дава Европа пари! И без това един цент не е стигнал до мен. Да му мислят гербавите усвоители, които прибират всичко!

74

Анонимен

преди 2 години

Много си наивен, ако си мислиш, че ще има арести.

73

кофти

преди 2 години

ГЕРБ няма да мине , а ще ЗАМИНЕ !