8

Анонимен

преди 2 години

Ще вадя баките и ще гледам домати на балкона, то се е видело.

7

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва да се покачват цените ? Пропаднала държава с алчниПеости търгаши

6

Чичо Пенчо

преди 2 години

При всякакви цени *** пести най-вече от храна, за да може да се простира извън чергата си по другите линии от типа "за пред хората "- най-вече двата таралясника, които смучат пари колкото две деца.

5

Анонимeн

преди 2 години

В България цените са винаги и само на горе. Може би, с приемането на еврото, ще се видат разликите в цените на продуктите, но производителите веднага му намират обяснение - транспорта, суровините и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

До Кръстьо Напълно си прав. Но като казват, че ще ядем второ и трето качество продукти искат да ни убедят, че сега ядем продукти първо качество.

3

Анонимен

преди 2 години

Не че сега ядем храни кой знае какво качество. Вече не ми се разсъждава над това пред политически избори. ще видим какво ще стане след това. и тогава не знам дали няма да се наложи пак някой да изкара яйцата и доматите на политическата сцена. само че при тези цени този който финансира подобни начинания трябва да е много подкован финансово. А това дали хората ще се справят или не едва ли е толкова важно.

2

Кръстьо

преди 2 години

1. И в момента ядем второ-трето качество храни2. Освен да се субсидират храните в България, може да се забрани вноса на сезонни плодове и зеленчуци за времето на сезона им в България (а ако има оранжерии в България - може да се увеличи и той)3. Трябва да се забранят имииращите продукти, защото те причиняват множество заболявания, които ги правят направо "златни" за Здравната Каса (но пък за Пенсионното осигуряване е добре), а управителите на фирмите-нарушители да носят ЛИЧНА отговорност.

1

Реалист

преди 2 години

Не знам кое ще се покачва, кое не, но винаги обикновения човек страда