92

Анонимен

преди 2 години

Няма Харвард, няма Марвард -- сметките могат да се проверят от всеки що годе грамотен финансист и резултатът ще е един и същ, защото е математика. От Харвард са впечатлени само селски парвенюта от рода на бойко от банкя. Ако спечели пак на изборите значи една голяма част от народа са морални деградати, меко казано, и решаването на проблема ще изисква по-крути и жестоки мерки. Изчегъртването на герб няма алтернатива.

91

Брокер

преди 2 години

Към потрфейла му на Борисов, Влади Свищова го питайте дали прави разлика между облигационен заем за 16 милиарда лева и намаляващото населеине на България. Който се е подписвал за този заем, ще си го плаща. Както и депутатите от Герб, който са го гласували. Аз просто не съм от тях ! Честито на новите депутати. Чудя се дали Данчо Ментата ще се кандидатира от ДПС или от Герб !

90

Много трол

преди 2 години

Мали троловете са плъзнали, опорката е за дипломата на министъра дето им я показа, веднага а не да вика тя е загубена ама в Свищов я пазят, абе да ви питам що на Горанов не викате "Владо Свищова"?? Ся прибавете към тия 60 бона, служебна кола, всяко пътуване платено от до и без да взимат отпуск, всичко се води по работа... златни кадри ей

89

Анонимен

преди 2 години

Рядко гнусен тип.

88

Българин

преди 2 години

И този се включи в оплюването без доказателства. Нали за това е назначен.

87

Анонимен

преди 2 години

За такива "заплати" някой трябва да влезе в затвора, защото това е пладнешки грабеж.Освен че има и други нарушения във функционирането. Само така да се споменава католюбопитен факт е несериозно. Това е държавна банка и парите са от бюджета и са на данъкоплатците.

86

Финансист

преди 2 години

Като обикновен и доста богат българин, искам да изкажа огромната си благодарност на служебното правителство. Разкриха далаверите на мутрата от Банкя, неговите подставени лица в банката му Бойко Борисов Раздава и останалите държавни структури. Специални поздравления заслужават г-дата Стефан Янев и вицепремиерите му от Харвард Асен Василев и Кирил Петков. Според мен, следващият министър председател на България трябва да е Петков. С цялото ми уважение към Янев и Василев, разбира се!

85

Гошо

преди 2 години

Хубави заплати са взимали, няма спор.

84

Банкер

преди 2 години

Ами, харвардче, хората са оправни - работят-вземат! Ти , "харвардче" , с купената си диплома какво подсмърчаш покрай банките ? Я се изнасяй бързо от България, че скоро Гешев ще ти потърси сметка за дивотиите ти.

83

Кармен Златарева

преди 2 години

По лошото от Комунизма,май е Капитализма.....Те и двете системи са запъртъци на едни и същи Рептили

82

Анонимен

преди 2 години

А мойта зплата е 600 лв ?????????

81

Тоя

преди 2 години

Май го яд дето е пропуснал хранилката!

80

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен/105/...А ако беха на мястото на Тиквата, щеха да зимат милиарди...***,частника стиска и "цеди" всяка стотинка бе!..ВСИЧКИ разходи там са МОТИВИРАНИ и съобразени!..Какви ПЕЧАЛБИ е реализирала ББР,та да си раздават такива заплати?..КАКВИ?..Та тя дори не е и търговска банка!...Чиста проба легализиран грабеж са тия заплати ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ,ако е вярна информацията!

79

Пилат Понтийски

преди 2 години

Агитката на Бойко е днеска суперактивна. Ако някой от тях може да се намаже на малнкия пръст на този министър, значе е завършил поне 10 клас. Останалите .... Какво има да им кажеш, те едва ли разбират какво става в България и накъде отива ако всички бяха бойкови фенови ?

78

Анонимен

преди 2 години

Киро я източи ББР и после си направи селфи пред нея. Като язовирите Кире.

77

Анонимен

преди 2 години

Правилно, ако бяха в частна банка щяха да взимат милиони.

76

хаха

преди 2 години

кире сополо откъде си купи дипломата от женския пазар ли

75

Анонимен

преди 2 години

или пък 180 000лв

74

Анонимен

преди 2 години

сега разбрахте ли защо не искат да се махат? С 3 месеца да се отложи - това са близо 90 000лв

73

Анонимен

преди 2 години

Епа важното е, че народът си сака ГРОБ и си преизбира пет пъти поред!!!!