313

Анонимен

преди 2 години

Абе, защо толкова ви пречи главният прокурор Иван Гешев?

312

э

преди 2 години

Тоя Рашков е крайно одиозно същество. Дори от Боко е по-противен.

311

Анонимен

преди 2 години

"Купуването и продаването на гласове е престъпление"Което означава, че нашите партии са съставени (в ръководствата си) от престъпници и извършват престъплениЯ!Т.е. Партийната система в БГ е сбор от престъпни организации... които трябва да избираме да ни управляват.Няма ли накрая да се изметат престъпниците и корумпираните оттук?!!!

310

Анонимен

преди 2 години

За никого не е изненада, че Тиквата пазари гласове на килограм с крадени държавни пари. Никой нормален няма да гласува доброволно за него.

309

Анонимен

преди 2 години

"Рашо Алкашо, със заплатката на тебе и женка ти не мойш ги имаш тия имоти за 7-8млн лева"...............................Ти по-добре се поинтересувай от имотите на Тиквата като този в Барселона и милиардите в офшорките.

308

Анонимен

преди 2 години

мноого нагъл комунист - пиянде.и жоро - подпалвача на райхстага, не може да се мери с тоя.

307

мишо

преди 2 години

До Анонимен АКО РАШКОВ ИМАШЕ КАКВО ДА КРИЕ НЯМАШЕ ДА ИМА НИЩО НА НЕГОВО ИМЕ КАКТО ПРАВЯТ ВСИЧКИ ЗАДКОЛИСТНИ БИЗНЕСМЕНИ

306

мишо

преди 2 години

РАШКОВ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР

305

Анонимен

преди 2 години

Рашков трябва да остане да работи за България!Вече са рядкост такива принципни родолюбци!

304

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Рашо Алкашо, със заплатката на тебе и женка ти не мойш ги имаш тия имоти за 7-8млн лева. Бая парици натрупа в следствието от 1981 година насам... Ако по соц време убийците ги отървавахте за 2 овце и почерпка в хоремага, то в по-нови времена тарифата явно се е вдигнала...

303

KPЪCTHИKЪT Е ГAДEB.

преди 2 години

OPЪЖИETO E PAШKOB...... ОТВОРИХА НОВА ВОЙНА-С БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА.. ПОСЛЕДНАТА СТЪПКА КЪМ УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА.. ПРОКУРАТУРАТА Е СЕЗИРАНА..

302

Анонимен

преди 2 години

Какво доживяхме охрана на Тодор Живков вече 12 години на власт. И не само на власт, но и диктатор. Значи всички негови привърженици са си чисти комунисти. Комунисти спорят с комунисти....Добре се справил Бойко с опростачването.Той вече се е вживял, че в негово отсъствие и ваксинирането се е провалило, нищо, че това е световен проблем...Въобще не се занимавам с тези форуми, но бива глупости ама...

301

Анонимен

преди 2 години

рашо, дека ще ги туряш палатите? Там джобове няма...няма.

300

Анонимен

преди 2 години

само тей си мислиш истински мъж не говори празни приказки без да може да ги докаже седмица преди изборите

299

Анонимен

преди 2 години

Истински мъже се оказаха в служебното правителство. За два месеца извадиха всичко, което е потвърдено и доказано от годините наблюдения на САЩ. Все честни бизнесмени с яки гърбове и помощи от банки. Така всеки може.

298

Анонимен

преди 2 години

Рашков сега лъже и при Ризова. Няма ли психиатри в тази държава да кажат диагнозата и да се приключва този цирк?

297

Цвъки

преди 2 години

ВРашо,кога вдигна тези помпозни резиденции в полите на Витоша бре?! Какви са тия апартаменти под път и над път бре,че и на морето бре? Бе ти направо ме удари в земята бе Рашко? Че и басейни си стъкмил в големи дворове с грамадни зидове? Да не чурулинкаш в тях като Румбата от АБВ бре!?Рашо КПКОНПИ се е самосезирала веке бре?

296

Анонимен

преди 2 години

Не само в Румъния във всички държави от източния блок направиха лустрация,включително и Македония.Там махнаха всички агенти от държавните институции.Да все още имат влияние ,защото имат много крадени пари,но различно е когато седи един агент като съдия или прокурор или Министър.У нас имахме министър на Отбраната агент от ДС- Каракачанов,имахме президент Агент от ДС и.т.н.

295

БЕН

преди 2 години

ГРОЗЕН НАТЕГАЧ.

294

Анонимен

преди 2 години

Лустрацията е задължителна при условие ,че сме членове на ЕС.По този начин ще се отървем от много неприятни хора в държавата.Всички агенти от ДС вън от държавните институции,включително съд,прокуратура,Министерство на Отбраната,няма как да стане президент или Премиер.