11

Анонимен

преди 2 години

От 100 заразени 80 няма да умрат със сигурност.Обаче знае ли човек от кои е?Затова ваксинирайте се докато няма опашки и паники от идващата нова вълна.

10

Анонимен

преди 2 години

Do 11 Много плоски са ти тъппите измислици

9

Анонимен

преди 2 години

Абе и бащата на една приятелка почина от короната. Така го водеха, а иначе точно в болницата си счупи тазобедрената става и отказаха да го оперират, понеже го тъпчеха с антикоагуланти да лекуват от ковид. Два дни по-късно почина, ама не беше от ковид, но на никой не му попречи да го впишат в статистиката.

8

Анонимен

преди 2 години

Директорът на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на САЩ Антъни Фаучи заяви в неделя, 4 юли, в интервю за телевизионния канал NBC: "Ако погледнете броя на смъртните случаи през последния месец, около 99,2% от починалите са хора, които не са се ваксинирани. Тъжно и трагично е, че повечето от тези случаи можеше да бъдат избегнати."

7

Анонимен

преди 2 години

Не се радвайте в гръцко случаите са хиляда и нарастват, а щом мечката играе при съседите твърде вероятно е да ни посети и нас... Сега правителството се прави че няма пандемия защото сега управляващите използваха ситуацията миналата година за своите политически намерения е успяха.. Сега след изборите е твърде вероятно да се завъртят на 180 градуса и да видим това което правят гърците...

6

Анонимен

преди 2 години

Do 3 И кой си ти да кажеш, кое е измислено

5

Анонимен

преди 2 години

Тури се и тебе за болен, че дрънкаш. Имаш хрема в корема

4

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли писна да пишете едни и същи неща - в почивните дни отдавна е ясно, че информацията не е пълна. Нямало заразени- дрън, дрън. Има , само че не се тестват масово. В момента тестовете са на хора, които отиват на почивка извън БГ. Много ясно, че ако са болни, няма да тръгнат на такава. Още по-малко тест да правят. Българин пари дава за подобно нещо, само, ако е опрял ножът до гърлото и трябва да влиза в боница.

3

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам. Хората с автомат не можеш да ги закараш на лекар да се изследват и да си лекуват хроничните заболявания от които могат да се гътнат всеки момент, но съвсем доброволно припкат да си набодат една мъглява химия да се пазят от някакъв измислен коронавирус, видиш ли.

2

Анонимен

преди 2 години

152 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!

1

Анонимен

преди 2 години

Вируса e гаден, пазете здравето си и се лекувайте, но не ходете при проф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.