304

Анонимен

преди 2 години

Слави иска само скромно:Слава и на всяка негова крачка:Слава. Е и охолен живот, но без задължения. Така от страни с телефона в ръка. И да го канят на кьор софри.

303

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански и другите палячовци, то си е цирк пълен и жалко за България.

302

Анонимния мълчащ

преди 2 години

Във форума на днес.бг има много опасни типове които те пребиват още във форума!! Без аргументи две псувни и ти чупят скулите!!

301

ша са гушнат с герп

преди 2 години

Идат нови избори и ще лъсне истината!!!Каквито и мечти да имат някоипартийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори, даже и първи да са, пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за изгонването на !!!!!Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дя

300

Анонимен

преди 2 години

Хора, в Матрицата сме!

299

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли дами обясни защо от снимките на МКС никъде не се виждат звезди, а атмосферата правила звездите да не изглеждат ярки, значи от МКС трябва да се виждат по-добре?

298

Анонимен

преди 2 години

Силен си оттеглям се с тежко поражение :/

297

Анонимен

преди 2 години

Не съм нито едно от двете, може даже и да имам повече пари от теб лyзъpче.Скоро ви идва времето на такива платени к.лакьори.

296

до 338

преди 2 години

Защо ти си бил добре в момента в България? Може би щото клякаш. Но колелото се върти.

295

Анонимен

преди 2 години

България умpя няма значение кой ще спечели изборите даже най-добре ДПС

294

Анонимен

преди 2 години

БСП бяха сaтaнизиpaни от Caтaната - крадеца вика дръжте кpaдеца! Неслучайно сме изтpивaлката на ЕС - за 12 години треа си мноо нeкaдъpeн бате за да не можеш да изпревариш дори... румънците, които бяха много зад нас преди да се появи на хоризонта партия... знаем коя!!

293

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 332 Сега, ако дойдат на власт черепчета, ще си бършат с хавлията и други части от тялото

292

Анонимен

преди 2 години

Всеки гледа от неговата кaмбaнapия. Аз останах в България и за последните 12 години нищо добро не видях. Бизнесът ми беше натискан от калинки и подставени лица на Царя слънце, защото не обичам да се кланям. Не съм ходил да мия улици в Германия и Холандия.

291

Анонимен

преди 2 години

При БСП България беше световна сила с която много малко държави можеха да си позволят да не се съобразяват (като се има предвид малкия капацитет на България като население). При ГЕРБ България е като хавлията с която всеки си избъpcвa..

290

БСП са много лоши

преди 2 години

Защото България при БСП игра 7 пъти на световни първенства по футбол

289

Анонимен

преди 2 години

Българинът е безволев , който си е заслужил съдбата. Има някакви остатъци от свестни хора, които не се котират като успешни. Не случайно споменах Сирия. Не може цивилизовано общество да допуска подобно варварство. Аз съм до тук с ЕС. За мен всички те са двулични изчезващи нации- сладострастници, които се интересуват само от себе си и нямат нищо против удоволствията им да се плащат със смъртта, мъката и съсипията на други народи.

288

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ България не се класира нито един път на световно и европейско първенство. При ГЕРБ българския спорт умря и записа най-срамните си дни в цялата история. Преди ГЕРБ България рядко пропускаше да се класира на световни първенства. За първи път България не се класира на ПЕТ поредни световни първенства. Ще станат и 6 2022. Това е за първи път в историята.

287

Анонимен

преди 2 години

И аз ще гласувам за Слави и ИТН защото са нещо ново, а всички искаме нещо различно от последните 12 години, които донесоха само злини на България.

286

Анонимен

преди 2 години

Откъде са парите на Слави? От големите о-прос-тачващи риалити платени от ясно кой. Колко Слави е политик?-Колкото му изнася, не повече.Някой от вас сеща ли се какво става в Сирия? Някой от вас питали се на кого продаваме оръжие? Темата за Сирия няма общо със Слави, тя е сериозна тема, не е развлекателна, но ми е интересно как си живуркате в безпаметност и си гледкате просто-тии.

285

парите определят

преди 2 години

Борисов в училище не е бил футболист но като стана премиер се превърна и във атлет и футболист!! Извода дами и господа е че сляпото като прогледне става страшно!!