40

Муахаха

преди 2 години

А Аз ще имам прекрасна Есен и НеВаксиниран, докато гледам Вакснатите как ги отнася Сезонният грип!

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа, докато не се ваксинират всички, включително и аз - така ще е. Няма да ни пуснат да излезнем никъде. Така по-добре ли звучи и изобщо можеш ли да асимилираш какво пиша?

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 - "Докато не се ваксинират всички - така ще е" - не звучи като да си срещу ваксата

37

59584

преди 2 години

По колко ще плащат за да се ваксинираш?Ако сумата е интересна, може и да се замисля да се ваксинирам.

36

Нане

преди 2 години

Опичайте си акъла за, кой, ще гласувате...Прошляци либерасти и гробаджии трябва са извън играта... И просто гласувайте....Да не ревете после...))

35

ИТН

преди 2 години

Трябва да изметеме ГЕРБ окончателно.

34

Анонимен 32

преди 2 години

Цените са вече в пъти нагоре. На всичко. След като не искат ваксина българите - те ония са готови и за план Б. Вдигат ви цените, на всичко. От хляба, до строителните материали. Заплатите седят и не мърдат. Идеята е да изнемогвате и да търсите решение на финансови проблеми в чужбина. И тогава е дървото - искаш да излезнеш - ваксина, иначе никакво излизане. Това е план, обмислян от десетина години. Висчко е премислено, дори и отказа на хора като нас да се ваксинират. Няма брат, всички ще ни ваксат

33

Анонимен

преди 2 години

До 32 тежко и нелечимо промит мозък - глад има единствено задради мерките. И по-трудно ще става, заради "мерките". Нормалният сезонен грип, вече наричан "ковид" не е фактор. И "ваксините" не пазят от разболяване и предаване, и почва да става очевидно че реално не пазят от тежко боледуване и смърт, както ви лъжат. Но хапвайте си измишльотините с голямата лъжица, да ви е сладко. Скоро друго няма да има за ядене, като съсипят 2/3 от бизнесите.

32

Анонимен

преди 2 години

Има 1 седмица на "ларж" дет се вика. После ще стане зле. Есента ще е почти фатална за всички. Зимата - който я изкара, трябва курбан да си прави. Гладна година ни чака. А от тук насетне - все по-трудни и по-трудни ще стават годините за живеещите в България. Докато не се ваксинират всички - така ще е. Иде глад, студ и мор. Да знаете :) Няма значение кой ще спечели изборите, те всички са вече купени. Взеха едни пари и само чакат да видят кой къде ще се намести за да краде. Нищо добро не ни чака...

31

Майстора

преди 2 години

До Сланина и ***! - Защо да ходя, нормално си живея посред ужкимпандемията. Ни маска, ни вакса. И "мерки" да има, директно от мазето излизам в планината... Виж-градските обитатели да му мислят. Че мен с 3 декара двор ми е все тая и с локдаон и без... Но има доста хора, които не е зле да осъзнаят тенденциите.

30

eeee

преди 2 години

Добре де, в Англия като се ваксинираха защо въпреки това имат нова вълна? Тоя що не гледа какво се случва в другите държави?

29

Майстора

преди 2 години

Имайте предвид - минат ли изборите - КОЙТО и да спечели - кадифената ръкавица пада. Пак ще почнат затваряния на бизнеси, локдауни, вероятно и до махане на пейките в парка пак ще се стигне, нали Измислен Съчинен Делта вариант се задава, хей! Ако имаме малко отпускане на въжето около врата, единствено е поради невероятния късмет с времето на изборите. Не могат да мачкат както им нареждат, ако искат да гласуваме за тях. Но после...

28

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да изчегъртаме ГЕРБ на изборите.

27

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Прекрасна есен за мегафарма. И великолепно бъдеще за тях, колкото по-принудителни успеят да направят "ваксините" си. Ваксина срещу агресивност? Ваксина против асоциално мислене? Ваксина срещу апатия и депресия? Задължителни разбира се. Само си трайте още година-две-три.

26

Анонимен

преди 2 години

"Стойчо Кацаров: Ще имаме прекрасна есен, ако се ваксинираме" - Да, стига да обичаш да ходиш на погребения...

25

Анонимен

преди 2 години

Гледах му интервюто по бтв, върти и суче ... Производителите на ваксини са прехвърлили всичката отговорност за причинени щети на държавата ! Сега даже да ги даряват е трудно ! Всички бягат от отговорност, само ваксинираните трябва да я поемат. Великите фарма гиганти ако са сигурни в продуктите бягат оп тъча.

24

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини бе, кацаров. С тия чорби може само ГМО да създадеш, и да убиеш някой между другото.

23

Уошингтън Ървинг

преди 2 години

Загадка, която ковипсихарите не могат да разрешат: ако ваксините работят, това би означавало че ваксинираните повече не могат да бъдат заразявани с вируса. Ако ваксиниран може да бъде заразяван отново с вируса, това означава че "ваксинационната кампания" никога не може да бъде завършена, и "групов имунитет" никога не може да бъде достигнат. А сега де?

22

Някой

преди 2 години

Никой никого не кара да се боцка! Но да се правят на мъже и да се рекламират ,си е примитивно! Напомня ми на един парад!

21

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се ти, от съвети нямаме нужда.