331

Анонимен

преди 2 години

Що не нападна Гърция, която блокира античките за 28 години? Или Франция и Холандия, които блокираха Албания и РСМ, неотдавна? Бръмчалка.

330

Анонимен

преди 2 години

393 Не сърбите, Коминтерна, глупаккоо. Сърбия не е суверена държава, а руска марионетка. Тя само изпълнява, каквото й заповядат от Москва.

329

Анонимен

преди 2 години

какво са дали новобългарите на света?нищо. нищо, освен емигранти, няма и да дадат.

328

До 379

преди 2 години

Миленко,пиши на гръцки щом си " маке" на Александър!Той е говорил на гръцки !Не използвай нашия български език,в частност на стария селски диалект на областта.

327

Анонимен

преди 2 години

Няма как да си бил част от толкова мощна и силна държава като Югославия и после да искаш да си със... бългapите.

326

Анонимен

преди 2 години

Файон да отговори защо Словения можеше да налага вето на Хърватия, а България да не може на Северна Македония?

325

Анонимен

преди 2 години

Егоистична и себична Словения блокира Хърватия за ЕС, заради свои национални интереси относно границите й със съседната Хърватска държава. Или забрави този факт?

324

Анонимен

преди 2 години

377 византия е там където ще бъде и българия след 50 години, не се тревожи с връзкари и земи собственост на великата мутра бей никой няма да си мръдне пръста да защитава тая територия след 50 години когато генофонда по тия земи се измени може даже и името да се смени тогава историята го е доказвала преди

323

До 379

преди 2 години

Сори,но вашите татарски съчинения от титово време вече са смешни!Може ли още да сте исторически профани да не прогледнете исторически,да не се интересувате поне за свое сведение как са ви нагласили " братята" сърби и най вече защо?Да ви кръстят " македонци" на името географска област за един ден /1945 г./комунистическите ви агенти в комбина със сръбските ,че и да смятате за наследници на Алендандър Македонски е цирк.Коренното население пр.н.е.са траките пеони,превзета територия при походите.

322

Сата НАТО

преди 2 години

до Миленко Стояноски... Овия тaтapeтe мислат дека и ни смo глyпи кад тех! Дoлy рацете од светата македонска землja що ке ви jебеме мaтepoт тaтapcки! -------//////------- Стига си се правил на интересен, абер немаш од македонски език.

321

Анонимен

преди 2 години

самозабравилия се бай *** вкарва ЕС в български филми.

320

Анонимен

преди 2 години

А егоизмът и себичността на Сев. Македония са правилни ли?

319

Joko

преди 2 години

Поредната тетка Степанида , която и за джибри не става !

318

Типично

преди 2 години

Типично изказванена соросоиден трансхуманист - тоя род хора не ги интересува националният интерес,особено ако не е засегнат техния. Интересува ги безвизов *** за каковарите и бошняците та да върви далаверата с наркотиците е трафика на секс робини.

317

Може

преди 2 години

То може и по лесния начин може и по трудния. РСМ име което им измислиха Гърците избраха трудния. До 100 на години ще им уврат главите. До тогава ще са си под опеката на сърбите ....

316

Анонимен

преди 2 години

Когато албанците в РСМ направят самостоятелно правителство, тогава ще има разрешение за начало на преговорите .

315

Анонимен

преди 2 години

До ,,,,, Пуснете български език в Македония и македонския ще изчезне след 1 година.

314

,,,,,

преди 2 години

BRAVO BE ZA SLOVENKATA.... Site pocnaa da PLUKAAT PO BUDALITE BOLGARI

313

Анонимен

преди 2 години

,Г- жо,не се изхвърляй толкова,сръбските интереси които които обслужвате не ни интересуват.Как си позволявате да зачитате мнението на едната страна без да се интересувате изобщо от позицията на другата и защо налага вето.Когато официално се признае всичко за българския геноцид,всички колаборации,насилие,жертви причини,фалшификации,татарството и пр.когато се реабилитират българите,осъди дискриминацията,обяви за престъпление със закон тогава и пак зависи как ще се интерпретират историческите факти

312

що

преди 2 години

и обръщате внимание ...нека си плямпа и толковаДемокрация, свобода на словото...и до там