54

Капиталист

преди 2 години

Българите требе да се изчистиме от комунистите и да въведеме един як капиталистически строй като у Люксембург да ни дойдат едни яки капиталисти работодатели да ни дават яки заплати!

53

az

преди 2 години

до преди няколко месеца бяхме със средно европейски заплати , че даже по стандарт на живот бяхме по-добре от германците , пък сега какво стана ? Май журналистите в медиите са с шизофрения или просто тоя дето плаща статиите се смени ?

52

Анонимен

преди 2 години

И какво произвежда Люксембугр, освен да перат пари?

51

Анонимен

преди 2 години

А как е в Скандинавия, как е в Скандинавия? Колко разликата със Скандинавия, колко е раликата със Скандинавия?

50

Всъщност...

преди 2 години

... разликата е много повече от 8 към 1 ..... ама нали новината трябва да звучи оптимистично. А след няколко години като приемем еврото .... .съвсем щре я закъсаме . Не в началото, щото ще сме солидно "инжектирани" финансово за да не усетим като ни влиза еврото в .... хм. някъде около джоба а в последствие когато се наложи да ги връщаме всички тия заеми и в територията не остане нищо което да е българска собственост. п.с . Чувам че правата върху творчеството на Яворов ОТДАВНА НЕ СА НА БЪЛГАРИЯ

49

Анонимен

преди 2 години

В България е 8хил.лева годишно, пак лъжете, значи сме 18пъти от Люксембург, а не 8

48

Гарантирано от ГЕРБ

преди 2 години

Така е , защото министър председателя на Люксембург не пулни чекмеджета с пачки и кюлчета залто.

47

Анонимен

преди 2 години

Стига създавайте ск0тски комплекси в хората. Може да изкарваш повече пари, но в повечето случаи те третират като колониален б0клук или поне си виновен заради наличен такъв.

46

Видимите резултати

преди 2 години

....от 12 години работа, работа , работа

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 --- Отдавна сме го направили, т.е. не сме на българска територия и имаме жив експириънс как карахме ЗАЗове и Масквичи с омаслени двигатели и скърцащи скоростни кутии и как караме в момента западни возила, работим нормална работа и получаваме нормална заплата, жевеейки в нормални западни държави. Мои познати, имигрирали в Люксембург заявяват със свирепа настойчивост, че и със съветски трактор да ги теглят, не могат ги извади от там.

44

дедо ви

преди 2 години

Жена ми работи там 3 години и избяга със 200 от това място. Откачалки,алкохолици и наркомани. В последната къща дето работеше собстениците се обесиха. Явно е щастливо място ххахаа

43

Нямаш левче за WC?!

преди 2 години

В Люксембург е в пъти по-скъпо.Памперс носи.

42

Имахте БДС при соца

преди 2 години

и около 9 милиона изхранваше Бг, а сега и намалени с 1/3 българи мизерстват.

41

Ваня

преди 2 години

Редовния коментар на бай ви Гньо, че тия държави били измислени и се изхранвали само от пране на пари и данъчни схеми. Голям разбирач бай Българ, голям космополит...

40

19 Апартаменъа

преди 2 години

Причината за бедността в България е корупцията. След като има хора като Бойко Рашков с по 19 апартамента за какво говорим?

39

Анонимен

преди 2 години

Радев преди да заграби властта казваше, че ще извади България от всички негативни класации, а сега се вижда, че потъваме все повече и повече.

38

острото

преди 2 години

На Петя математиката й силна колкото българският

37

мангела меркел

преди 2 години

люхембург Offshore company in Luxembourg със 500000 души население. има ли офшорки в люксенбург?

36

Анонимен

преди 2 години

Люксембург не произвеждали нищо,а получавали високи заплати и ние им търсим под вола телето.Е,нека и ние,които сэщо не произвеждаме нищо,получаваме техните заплати и тогава ще ви видя дали това няма да ви харесва.

35

Кои са най-богатите?

преди 2 години

Тези дето могат да си купят остров, но алчно грабят още и още.