78

Анонимен

преди 3 години

До LosHo до празноглав. СТО ПРОЦЕНТА сигурно е, че днес в Канада е умрял човек след ковивакса. Не знам какво е фалшивото. В САЩ по докладвани данни на държавния сайт, от ковивакса умират по близо 100 човека на месец- а колко остават извън информацията, не може и да предположим. Не си много умен, да знаеш.

77

славянин

преди 3 години

За тези, които не знаят - през 50-те години на миналия век за антибиотиците се е твърдяло, че ще освободят човечеството от всички бактериални инфекции! Днес 85 % от тях вече не действат срещу бактериите, защото последните са развили резистентност към тях, а производството на нови и ефикасни антибиотици вече е почти непосилна задача за супермодерната и развита фармацефтика! Изводът е - никой не може победи Природата, колкото и да се напъва и да си въобразява, че е господ!

76

svetulka

преди 3 години

Тоя измислен щам делта сега се появи,ползата от ваксината не е доказана,но те са категорични.Пълен цирк.Най-лошото е че има хора които вярват в цирка.Докъде ще стигне тази измама бог само знае.

75

LosHo до празноглав.

преди 3 години

Празноглавци, коментар 69 ( Canada ) го пуснах аз, за да винпокажа колко лесно е тука из форумите да си пилат глупости и измишльотини, които веднага се харесват от празноглавците, но и много наивни хора им вярват. Дори си признайте, че на коментар 69 сте дали по един ЛАЙК, а той е абсолютно фалшив! Така се промиват мозъците и хората вярват на сляпо, а зад ваксините стоят истински мозъци, официални данни и научни публикации!!! Във форумите само антиваксъри - ***!

74

Анонимен

преди 3 години

Аз пък няма да спасявам света, нека вaкcъpите да го спасяват - те са нашите спасители. Един ден ще им издигнем паметници и ще напишем "вакcъpите спасиха света през 21 век"

73

Кирчо

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦМисълта ми беше за журнал с максимален Импакт фактор , а не сайтове ала бг мама . Сайтовете броящи болни и т.н. са ОК. Но нямат научна стойност

72

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

До Кирчо линк - специално за Кирчо - worldometers .info търси коронавирус и мисли какво означават данните и как се съотнасят с истерията, и понеже виждам че трудно се оправяш сам, ето линк към смляна информация от VAERS - като за малките деца, които не могат сами да търсят и да се интересуват openvaers точка-ком -наклонена черта covid-data . За САЩ 387 288 докладвани (което е много по-малко от всички) тежки случаи.

71

до LOSHO от славяни

преди 3 години

Я, един глобален хуманист, който се е загрижил за спасяването на нацията и човечеството!? Колко затрогващо! А да ти е минавала мисъл през ''умната'' тиквичка, защо нацията и човечеството никога не са били по-болни от днес!!!??? Може би не без активното съдействие на модерната медицина!!!???

70

Кирчо

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦДай линк , бе човек . И ще ти се извиня . Явно си чел нещо специализирано. Дай линк.

69

Анонимен

преди 3 години

До LosHo - ти спасявай света и остави другите да се самоубият с изключително лекия ковигрип. До 50-60 години ще е минал през всички ни - толкова е "заразен". И ще "покоси" 2% от нас - особено много тарите и болните. А на герои като теб - медал поне.

68

Canada

преди 3 години

Днес в Канада човек умря от ваксина срещу ковид19. Съобщиха официално и за десетки сигнали на хора, които са били хоспитализирани след ваксина от същата партида. Много от лекарите в страната вече се обявяват против ваксините

67

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

До Кирчо - най-хубав човек е този, който нагрубява с преувеличена усмивка. Виж си Worldmeters за доказателства. 183 милиона ковида за година и половина - това е Нищожно заразен вирус. Починали са 2% - и от доста места почват да идват доказателства, че множество са погрешно вписани (ако не си разбрал, не коментирай). Тежки/критични случаи към момента на пранетата - 0.7%. Какви повече данни искаш че е смехотворен грип? За ваксите виж примерно VAERS. Или европейския сайт с дългото име.

66

Анонимен

преди 3 години

Оф пак ли с тия бyлшитни за сейвинг дъ уърлд. Който иска да "спасява света" чрез поставянето на някакъв неизвестен химикал в организма си нека да го прави, както и някой по-надолу беше писал - всеки си познава организма и знае какво е най-добре за него.

65

Анонимен

преди 3 години

Аууууу, Losho, ореол около главата ти виждам. Цирков артист. Тръгнал човечеството да спсява. Да бе , да.

64

до 58 от славянин

преди 3 години

Ами както половината свят пуши и пушенето им отнема живота, така и с ваксината - чрез провокирани болести! Имаш доста сериозни проблеми с елементарното логическо мислене!

63

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на параноята от ваксиниране е, че помогна да поразтоварим пенсионната система. Бая *** народ си замина.

62

LosHo

преди 3 години

Всички празноглавци не разбрахте, че не става въпрос само за вас - Аз, аз, аз, аз ! Става въпрос за нацията и човечеството! Става въпрос за оцеляване! Празноглавци, стига сте вярвали на конспирации, чипиране и др. безумни неща! Следващата ваксина трябва да е за наливане на мозък ! Хаххаххх

61

славянин

преди 3 години

Както е казал приживе английският писател, нобелист и философ Олдъс Хъксли: ''Съвременната медицина толкова се е развила, че вече почти няма здрав човек''!

60

Кирчо

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦдай линк към едно доказателство . Измежду NEGM , Lancet , Nature или др списание с максимален Импакт фактор . Аман от ***. Извинявам се за израза , но тъпанарите ме вбесяват:))))

59

славянин

преди 3 години

Най-учудващото е настояването на някои, че по-добре от теб познават възможностите и индивидуалните особености на организма ти, все едно че те живеят в тялото ти, а не ти, и тъпо, нагло и упорито се силят да ти определят какво да правиш с него!