11

До 11

преди 3 години

Да не сте на Фекаломорието колега? Бързо оздравяване!

10

Смешки

преди 3 години

Първо, вече на всички е ясно, че нова вълна ще има. Второ, лятото е до 22 септември! Трето, нов щам ще си иска нова ваксина! Какво значи "Няма да трябва трета ваксина"??????

9

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Ковид ама този летен вирус ни натръшка всички у дома както и познати и приятели. Кашлица, температура, хрема, децата повръщат. На един детето му вдигнало 38,5. За разни сиропи съм дал 80 лева миналия ден. Нямам апетит. Вечер отварям хладилника и тъжно гледам бутилките с бира но не мога да пия. Снощи с триста зора изядох две филийки хляб с лютеница.

8

БИ

преди 3 години

Този кога ще спре да си дава некомпетентното мнение. Вече е забравен не е нужно да ми го натяквате.!!!!!

7

Откровена провокация

преди 3 години

Призовава да не спазваме никакви мерки.

6

Активист на БСП

преди 3 години

Абе ще си признаеш всичко сега като си в изгнание !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Смешно е, когато простички и неграмотни хора като антиваксърите, започнат да изразяват несъгласие с утвърдените експерти в дадена област. Грозно е, когато същите неграмотници започват в безсилието си да обиждат превъзхождащите ги в знание, опит и интелигентност хора.

4

Живко

преди 3 години

Според професор Кантарлъжиев маските са най-великото откритие на човечеството в областта на медицината за всички времена! Този маниак заслужава да получи свръхдоза от експерименталния бълвоч, който не престават да рекламира, за да умре в рамките на пет години като куче от рак за кеф на Джордж Сорос и Бил Гейтс!

3

Анонимен

преди 3 години

Той отбеляза, че ваксинацията в страната в момента буксува и това ще доведе до верижен ефект.Така е, прав си. Светът ще види, че население отказващо да се ваксинира си живее чудесно и без никакви строги мерки. Ще последва верижна реакция и в други страни, а това е опасно за задкулисието.

2

Анонимен

преди 3 години

А ето го и другия убавец. Я наредете и Мутафчийски и да направите голям шлем с тримата ***.

1

х

преди 3 години

А за есента сте ни нагласили, нали? Вашта....