23

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше смешно изказването на тоя, щеше да е трагично

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 ". Но една фирма, може да строи там където и предложи държавата и това е един от основните принципи. Не е възможно една фабрика за производство на химически продукти да се построи в защитена местност или в центъра на града." Не е само това. ОБЕКТИВНО никой голям инвеститор няма да тръгне да строи на маината си. Такива обекти се строят коло основни пътни артерии, на евтина за инвестиране земя и т.н., а такива не са много и с читав анализ са ясни.

21

Анонимен

преди 2 години

30 години грабеж по зъл от башибозук и кърджалийска дружина ся ще възстановяват то половината България обезлюдена на Ковид все едно чума е минала

20

Щерю

преди 2 години

Каквото и да променяте, големите пари от ЕС - на БСП, на т.н. "протестъри", на ИТН, на ИМВ и т.н. про-руски партии, няма да дадат...

19

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42 Това е политически ход точно с това внушение: държавата не се справя и тъй като в последните години управлява една партия е ясно какво се цели. Иначе аз за пръв път чувам Европейска международна банка да държи пари "на гюме" неограничено време, докато се намерят инвеститори. В ЕС всички пари се използват целево за време и ако не се употребят се връщат обратно. Тоя нещо не казва. После ще разберем какво е то. Вероятно като се заговори, че ще загубим парите.

18

ЖИВКО ОТ ВАРНА

преди 2 години

Здравейте !Аз съм Живко от Варна ! Може ли да ми помогните да живея истински добре и да имам приятелка и пари и други неща!?

17

Анонимен

преди 2 години

Е като го слушам тоя, се чувствам пълен *** че гласувах за тия от Герб толкова години, да си пълнят на един на друг джобовете :(

16

Minuva42

преди 2 години

До АнонименНека ти обясня какво прави служебния министър.Това е все едно Финансовия Директор да ти каже - тук имаш един бюджет за твоите подчинени - можеш да го използваш за бонуси за да ги подпомогнеш в кризата.И ти да му кажеш - добре - имам амбициозен план - нека парите се върнат при теб и който от моите подчинени има нужда от бонус да дойде лично пред теб и да се обоснове за какво му е, а ти ще прецениш дали има логика.Това значи, че ти си неспособен да управляваш.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам: къде са милиардите дето ГЕРБ крадеше, май бяха по няколко милиарда на месец.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво ще възстановявате бе човек всеки ден пътувам из селата и гледам какво е изоставени детски градини и запустелите училища рушащи се сгради където някога са работили хиляди хора селата един път няма като хората дупки до коляно запустелите къщи с некролози по вратите и тумби с ромейски башибозук картината е толкова трагична че и Елин Пелин не може я описа и Йордан Йовков

13

Dinosaurus

преди 2 години

Дрън-дрън-дрън, вижте колко съм опитен и учен, вижте колко съм велик, как сте дишали без мене, какъв съм разбирач, все министър съм бил, управлявал сум я тая 6-милионна компания, баща ми я е създал и развил, ВЕРВАЙТЕ МИ! Хора, спомнете си Велчев и другите юпита, когото Царо докара, "дежа вю" нямате ли? Отделно, служебните се държат, сякаш някой ги е овластил, сякаш са спечелили доверие и носят отговорност. Утре ги няма!!! Ние добре да му мислим до 11 юли!

12

Minuva42

преди 2 години

Амбициозния план е да върнем парите на ЕИБ и да караме общините да кандидатстват пред ЕИБ с аргументиран интерес на кандидати инвеститори.Това дори да може да се продаде предизборно като вижте колко сме честни, на запад значи само едно - неспособна държава.

11

Анонимен

преди 2 години

Кажете какво стана със санирането, че вече е лято а нищо не се прави. Тиквата завлече парите ли какво?!

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще се разпусне когато на Слави му дадат БНТ. В краен случай градинката пред Народния театър за да си направи сграда на телевизията.

9

До някой

преди 2 години

Някой, ти наистина ли вярваш, че за една нощ се източва язовир от 400 дка? И че не си личи? Да ти кажа, тинята е 80-100 см, и не съхне за два часа! Обрасли с трева язовири са били празни поне два месеца, ей така, да си знаеш! Окрадоха милиони от уж "ремонтите", сега пищят, а??

8

Анонимен

преди 2 години

Да си прави където иска индустриални зони, но да спрат да съсипват плодородни земи, както се случва в Пловдив. Време е да се инвестира в земеделието и животновъдството. Защо внасяне ***?

7

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

Киро язовиро работи с ПЛАН ЗА ЦЯЛА ПЕТИЛЕТКА и залага 400 милона веднъж и още 800 милиона, а обещава инвеститори за 10 милиарда... НЕМА такива, ако имаше още дедо МУ саксофонски и милото му момче миленчо ЩЯХА ДА ГО СВЪРШАТ

6

Анонимен

преди 2 години

Значи ще можете да обслужвате по-добре "вашите" инвеститори ... В България Индустриални зони се правят там, където има най-мощна инфраструктура, тъй че на приказки това звучи свежо, а на практика просто Правителството може да чака да дойде "правилния" инвеститор, защото те пак ще са на същите места. Разбира се, това означава, че нищо няма да се построи преди някой да посика такъв строеж. :)))))

5

Омерзен

преди 2 години

Защо лъжеш , след като приехте закон според който не се изисква съпоставяне на резултатите от урната с тези от машината ! Това говори за 100% фалшификация!

4

Има Такъв Народ

преди 2 години

Изчегъртваме с 22 на 11.07! След това се надявам слуховете да са верни, че Слави ще издигне Кирил Петков за премиер. Млад и образован човек. Такива хора са нужни на България!