548

Ква е тая ЗАЛА

преди 2 години

ГЕРБ са натирени в 3-та глуха, където им е мястото. Браво!

547

Laptop

преди 2 години

Защо в конференциите на ГЕРБ никога няма хора с лаптоп? Единствено севда обикаля с някакъв таблет около вожда, но хора с лаптопи - нЕма.

546

Зъл Software

преди 2 години

Според борисов и ГЕРБ - компютрите са нещо зло.

545

Анонимен

преди 2 години

Олигарси,търговци на бюлетини,герберски изч..ния,очаква ви прокуратура,следствия,съд,затвор и аут от всички управленски направления в държавата.Засмуканото от тези алчни хиени,"удари" пенсионерите по джоба.***,искат отново да баламосат неориентираните българи,които ако не мислят с гл. си мозък,ги чака същото дередже.

544

ДЖИПКО-БИБИТКО

преди 2 години

ДАЙ ДЖИПКО, компютрите са зло - ДАЙ! ДАЙ! НАПЪНИ СЕ!

543

Анонимен

преди 2 години

нещо за Трижипко да кажете как тараши студентите?

542

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тоя Борисов - голяма работа... цял премиерски мандат, джипката нагоре-надолу, сега се пльокнал като кюфте и плаши колко много разбирал от software. ТИКВО, по-добре не пипайте компютри вие от вашата партия. Специално за вас ЦИК да направят хартиени бюлетини. Понеже сте по-бавни.

541

Кики

преди 2 години

Защо изобщо го обсъждате тоя?Резил за държавата ни ,посмешището на Европа докопал властта по криминален път така май и ще си отиде.

540

баба мара

преди 2 години

герб веднага да връща мандата и да не се мотае като на 4 април никои няма да гиподкрепи и да не се губи време

539

Анонимен

преди 2 години

Сериозно, не разбирам тоя подход - "много работи знам, ама сега да не си отварям устата". Ми отвори си я, кажи кой, кога, къде е бил залавян с кеш. После те викат в съда, потвърждаваш с документи и свидетели и си ти! Не потвърждаваш, нямаш доказателства - лежиш. Говориж за недомлъвки и лош вкус *** - а дали не е щото така си миришеш?

538

Реалист

преди 2 години

Виж ти - Тиквеной освен от пътно строителство разбирал и от софтуер :-)

537

Сат Н

преди 2 години

Един по един мога да кажа кой с какви пари кеш е залавян ------////------ Кажи го сега, защо да чакаш?

536

Жоро

преди 2 години

Троловете, давайте по чевръсто, нормата е 1000 плювни, а Бабичкян и ямболския лилипут дайте по остро, затвор, народен съд, Тиквата, дай.

535

Кривондел

преди 2 години

Защо новият ЦИК не иска да се броят разписките, а искат да се гледат само някакви виртуални числа от рототивките? Германия, Холандия ЗАБРАНИХА машинното гласуване, защото подлежи на манипулации. Ние само с машини....

534

точно мислете

преди 2 години

да точно мислете, никога повече Чалгатрон на избори

533

Анонимен

преди 2 години

дебелака много добре знае че всички негови изборни "победи" са купени и фалшифицирани. сега реват на умрело. цяло чудо ще е да вземат реални 5-6%

532

До 583

преди 2 години

Това което си написал отговаря на психологията на народа и на една песен от началото на демокрацията в която се пееше "О, партия любима, която си на власт! Има обаче една разлика сега, за разлика от началото на прехода гражданите вече знаят, че трябва да избират разумно, защитавайки интересите на себе си и на семейството си! А разумът в тази обстановка подсказва, че трябва да се внесе ред в хаоса!

531

Анонимен

преди 2 години

Никога повече про.ст човек на власт.Мислете,българи!

530

анонимен

преди 2 години

Съмнението е основателно! Но има начин да бъде отхвърлено чрез преброяване нахартиените отрязъци - брой гласували, по партии, преференции и проверка на хеш кода.Тогава доказано изборите ще бъдат честни и прозрачни. Необходимо е решение на ЦИК!Но дали ще имат смелост, дали машата на Радев Янев ще им разреши!?

529

Май, май

преди 2 години

С тези си приказки, дето всеки трети или пети глас щял да отива при друга партия, Борисов цели само едно- по някакъв начин да оправдае грандиозното падение на партията си на 11 юли. Защото машините много ще помогнат срещу купените гласове и прекрояването на протоколите. И той го знае това. И трябва нещо да каже сега, в своя защита, пък било то и най-великата глупост. Един вид - застрахова се предварително, внушавайки неистини. Типично.