38

Циганин Комунист

преди 2 години

Не е препоръчително да се дразни мечката,както всички знаем тя е доста търпеливо животно,но ядоса ли се трудно се спира!За никого не е тайна че англосаксите си търсят причина за война!Според мен никоя държава няма право да се бърка по един или друг начин в делата на друга!Какви ги дирят там военни кораби?Ако укрите имат проблем да намерят решение м/у тях си !Представям си ако руснаците отидат да помагат на някой от обединените американски държави с военна сила с претекст демокрация!

37

Помнещ

преди 2 години

И много ми се иска да ме попитат децата.Защо днес 31 г България е към Американското НАТО 31 г вече? Или ,до толкова са свикнали с ""лозунга" та няма значение вече истината?-:(((Ако искате да знаете ще питате деца!

36

Мисля ,че--

преди 2 години

Олбрайт ,че вижда Русия като една Нигерия натъпкана с ядрено оръжие- кое го бива- кое не ама има .... Та Путин конвенциално може да плаши държави който нямат армии и са му под ръка -- със такива технологични държави каквито са тези от гръбнака на НАТО просто няма смисъл да се мери и да се дуе ,затова и Путин казва --дойдете ли ,ние направо яхваме атомните бомби защото знаеме ,че ще ни смачкате , Той си е чист севернокореец за да не бъде нападнат разчита на ядрено оръжие.

35

Незнайко

преди 2 години

До Комрад ЕРИХ МИЛКЕГовориш досущ като Хитлер, и ти като него ще ядете масура

34

Анонимен

преди 2 години

Всяка конфликтна ситуация дава възможно на участващите в нея да проверят собствените слаби и силни страни, както и да регистрира необходимите параметри и качества на останалите. Тъй като основната битка от войната ще се извърти в Черно мори, каквото и наличие на каквито и да е морски, въздушни и наземни бойни единици е добре дошло за руснаците, а освен това е и по ефтино да тренираш бойня до самата ти граница от колкото да влачиш войниците си до Ламаншо.

33

Комрад ЕРИХ МИЛКЕ

преди 2 години

Британската Империя я няма от над 60 години вече..от 1960 год. започна пълния и разпад .Да --- владееше много суша и водни площи, и то по цялто земно кълбо = 33,5 млн суша кв км. + 70 милиона кв км води !НО ДНЕС АНГЛИЯ Е ЕДНО УМИРАЩО СМЕШНО ДЖУДЖЕ, И ЩЕ ЯДЕ МНОГО БОЙ И РАКЕТИ .

32

Анонимен

преди 2 години

На никой ,ама на НИКОЙ не му дреме , какво бил признал Запада.АнглиГаните се правеха ,че не забелязват "бомбичките" , по същия начин както някой мишок се прави ,че не чува докато го псуват от тъмното.Сигурен съм , че даже и да се изпърдят са се страхували поданиците на 100 годишния чироз.

31

Нато на тор!

преди 2 години

ами ако Русия не признава Северна Ираландия и Шотландия за английски значи по тяхната логика и тя може да си плува спокойно в териториалните им води ! Англичани-американци и евреи най гнусните и подли породи са тва !

30

Жико

преди 2 години

Първи, втори и третият път, някоя лодка ще глътне калибъра.

29

Помнещ

преди 2 години

До 33 Това до мен ли беше адресирано? Знам прекрасно,че сайта изтрива коментари и цифрите и номерата на коментарите се променят за секунди!-:) Та пак да те попитам.До менпомнещ ли е коментара ти 33?Не за друго,а защото не съм " сополанко"! -:)))

28

Анонимен

преди 2 години

ха ха представяте ли си мухалите да нападнат Крим

27

Нато на тор!

преди 2 години

Да поредната западняшка провокация!

26

Днiпр

преди 2 години

Defender плува в Украински териториални води (по всички Закони на международното право), така че за какви подготовки говорите?

25

Ако Британия...

преди 2 години

...наистина смята Крим за част от Украйна, при стрелба по неин кораб от територията на полуострова дали ще обвини Киев за действието ?

24

Анонимен

преди 2 години

Дай боже да наритат руснацете и да ги набутат в учи г.....

23

Помнещ

преди 2 години

Този " лозунг" ЕС НАТО в комплект Не върви вече! Това с 2 структури,различни по интереси ! ЕС си е наша Европейска организация и структура! Но защо и НАТО? Те Няма как да вървят " в комплект"!!!!

22

до 28

преди 2 години

Братушки а?Като дойдат на танковете и се качат върху май ка ти и сестра ти да им се наситят и да ги напълнят с човечета,пак ги наричай братушки!

21

До 14

преди 2 години

Точно за ингилизите, както ти се изразяваш, не смятам, че можеш да кажеш, че не са се откроявали със смелост. Доказателството за това е една доста ожесточена битка преди близо 70 години - битката за Британия. А що се отнася до Русия, то нейният сегашен диктатор постоянно се изтъква какво ще направят ако им посегнат, да не би да е параноя?

20

Анонимен

преди 2 години

Питам се, ако руснаците бяха потопи ли кораба, дали наглосаксонците пак щяха да кажат, че не са стреляли.

19

Искат те на руска

преди 2 години

меца, да и изядат медеца.Като Наполеона Бонапарта заложиха на слаба карта.