31

a

преди 16 години

Полицията си е свършила работата. По лошия вариант е бил някой от АТАКА да се промъкне за да пита турския премиер и охраната на премиера да го застреля! Така че вместо да хленчите, кажете едно голямо благодаря на полицаите! Пък като толкова АТАКА иска да пита нещо турския премиер ... е къде е Турция отидете там и го питайте. Но си мисля, че комплексираните и манипулирани пиатачи ще си прекарат интересно ако го направят. Тук тези номера може и да минат ама там 30-тина дни в ареста минимум. Като искате да сте националисти не се излагайте ами мислете реални неща!

30

преди 16 години

Браво за коментара!Защо не пита г-н Сидеров за лагерите,за геноцида тогава!?Защо имаше хора хвърляни на прасетата?Тези хора повечето дори не знаеха защо са там!Нито даваха ,нито искаха обяснения!При това сред тях имаше и много българи и то от елита на обществото!Защо?Трябва да гледаме напред,а не историята!От нея единствено можем да си вземем поука,за да не правим грешки и да не ги повтаряме!Ако гледаме назад,много народи дължат много неща на други!И тогава колко хора ще имат претенции към други!Сидеров да престане да ни излага пред света!Заради такива като него,света няма добро мнение за нас!

29

Deus

преди 16 години

Браво на ченгетата. Този митинг е доказателство че психиатричните заведения в България отдавна не функционират. Трябва на митинги на атака да изпращат и ченгета и психолози или по скоро психиатри

28

преди 16 години

Не насаждай омраза, ***! Не смесвай българите с БКП/БСП и турците с ДПС!Доган им е взел страха -не смеят да гъкнат! И мизерстват.

27

mmm

преди 16 години

българскап олиция защитава турци.. а българите кога ще ги защитава така? ? ? АТАКА !!!!!!!

26

A1

преди 16 години

В случая-Браво на полицаите! "атака" бяха единствените,гласували против Европейския Договор от Лисабон-факт,достатъчно говорещ сам по себе си какви "патриоти" са всъщност.

25

преди 16 години

Павел Шопов нешто бърка магистралата със София там има полиция а не безпомощен пенсионер .Не забравяйте и ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ процес през 85 година .колко хора бяха храна на прасетата и колко беследно исчезнаха .НАЗАЕМ БРАШНО ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА

24

преди 16 години

Така е. Целит ми род е от там - Беломорска тракия. За една нощ са избягали, само с по една "бохчичка" в ръце. Не съм убеден обаче, че на В.Сидеров му пука особено за тракииците. Просто си свири на поредната "тънка струна". А и не е първия който се опитва да експлоатира тази тема. До колкото знам, имаше някакъв срок, за предявявяне на претенции към Турция, но не съм сигурен. ако някои занае повече нека го напише.

23

преди 16 години

Този Болния Сидеров продължава да излага страната ни!Че и има претенции да ни управлява!Той за чистач не става!Това неговото не е патриотизъм,а шизофрения+параноя!

22

...

преди 16 години

В България до 10 години няма да живеят българи

21

...

преди 16 години

....

20

Владо

преди 16 години

Атака - победа! Добре, че ги има тях, ясно е, че "умните" ни сънародници с промитите от жалките медии мозъци никога няма да им дадат властта, но поне има кой да говори истината и да отваря очите на хората.

19

БЪЛГАРИH

преди 16 години

Aтака - Патриоти срещу тази "***" !!!

18

преди 16 години

От такива свое се взема единствено по тяхния начин.Както те от вас,само така вие от тях можете да си върнете своето.Който твърди нещо друго,защото страда от необмислено възпитание е за сиропиталище.той животът учи,наблюдавайте го и се учете.Не може на подобни *** да говориш за човешки права.За това ви обраха и вътре държавата.Защото им дадохте демокр. ,а те ви отговориха по тяхному.

17

чепа

преди 16 години

Стани другарю Живков и виж какво става. Потурчината полиция какво прави с истинските патриоти на България.

16

lidis

преди 16 години

КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА СЕ СЕЩАМ ЗА ПУТИН И ПРЕДСТАВИТЕ МУ ЗА ОПОЗИЦИЯ !

15

buck

преди 16 години

АТАКАААААААААААААААААААА

14

преди 16 години

Чух ,че турският премиер щял да обикаля в кърджалийско и наоколо.Той е премиер и не може така.То си има протокол и трябва да се спазва.Това е визита -правителствена и има ред.Ако това стане,ще знаем че Станишев наистина е забъркан и то много с ДПС...

13

свестен

преди 16 години

Преди да пишеш простотии,трябва да се ограмотиш.Прогонените българи от Турция в годините след Първата св.война оставят земи и къщи,които Турция безвъзмездно присвоява.Те са най-много в Тракия,но има и изоставени български села дори в Анадола.До сега Турция се прави на ударена,но все някой трябва да повдигне сериозно въпроса.Няма никаква причина да съдействаме на Турция да влиза в ЕС преди да сме уредили старите си сметки.Четете история неграмотни приятелчета!

12

===

преди 16 години

Очаквайте включване по Тв САКАТ ! Премиерът на Турция кани на официален обяд Болен Лидеров !