67

payak

преди 2 години

Не харесвам главния прокурор-но това е друга тема. Но главния прокурор вече трябва да реагира. Всичко звучи по следния намин-една жена в трамвая каза. Рашков не си на селския мегдан. Ако има данни за натиск-престъпление е и докладвай в прокуратурата. Ако лъжеш-ти извършваш престъпление. Но с този изцъклен празен поглед може и да си наказелно неотговорен. Но пак прокуратурата ще каже!

66

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли, че бившият министър-председател е осъден два пъти за лъжа 🤥

65

Анонимен

преди 2 години

Пак недомлъвки и ш'изофренични разсъждения от този вaмпиp...

64

Анонимен

преди 2 години

В демократичния свят, когато обвиняваш публично някого в незаконно деяние без доказателства не се ли смята за клевета? А в комунизма тоя похват не го ли ползваха за Пр? Питам се, в какъв ли строй ни навряха в момента временното правителство?

63

Хунта вън!

преди 2 години

Как лицето рашков е станал собственик на 7 апартамента? От къде са парите? Кога ще отговаря пред съда?

62

Анонимен

преди 2 години

Рашков...айде бегай и ти вече,че много опротивя за отрицателно време.

61

до Анонимен

преди 2 години

то май вие смятате да бесите без съд и присъда, щом смятате, че ново правителство може да разследва и вкарава в затворите и та голавния обвинител, нещо по сбирките в партиите са ви объркали и беза това малките ви познания за обществото и бизнеса, я по-добре се връщайте на работата, която сте вършили до сга, да миете чини, да берете ягоди, да чистите риба....

60

Анонимен

преди 2 години

Този *** на снимката, колкото и да плюе, каквото и да говори, ГЕРБ ще са първа политическа сила.

59

До 60

преди 2 години

А и наказателните отряди да започнат да "изчистват" всички гербаджии, останалите в гетото.Да живее демокрацията, така както я разбират "новите"

58

Анонимен

преди 2 години

Важното е че машините са купени от Тайпе. Но пък ще ги докарат в Нидерландия, за да ви излъжат че са европейски и да не питате кое ви гарантира, че нещо произведено на лела си в лелината не е вече програмирано. Вие вярвате ли им?

57

Анонимен

преди 2 години

Значи пак дрън-дрън,пак няма конкретни случаи и пак е на принципа "една жена каза".Комунистически простотии откак се помня,па одъртях вече тия червени г.а.д.о.в.е немат измиране баце.

56

Анонимен

преди 2 години

Още две седмици и ще започне окончателното мачкане и чегъртане на тези самозабравили се гербаджийдки пиявици. Колкото по бързо редовен кабинет, толкова по бързо гешевите и гербаджиите по затворите

55

Анонимен

преди 2 години

Аз разбрах от тоя човек едно, че мога да си сипя помия по който си искам без никакви доказателства. До идването на тия, подобно поведение беше наказуемо и квалифицирано като клевета, ако не се докаже с факти. Дойдоха временните и от никого не избраните и промениха изконно конституционно право, а именно - невинен до доказване на противното! Ако това не е тоталитаризъм, не знам кое е.

54

Анонимен

преди 2 години

До Гуфу "Цирка с машините също. Нали не можеше да надвишава 6.5 милиона, защо купихте за 8,9 милиона само машини олюс обслужване от Сиела за 6 милиона стана 15.9 с близо милион над офертата от Сиела за 15 милиона." Ами, как стана? Фирмата знае колко й струват нещата, и всяко забавяне струва повече пари да се организира същото нещо. Комунистите, тъй като си нямат грам идея от нормално управлние, си мислят, че само да си помисли човек нещо и е готово: затова никога нищо не могат да свършат.

53

До 53

преди 2 години

Извинявах, че не разбрах ГЕРБ-ДПС ?ГЕРБ ли издигнаха Пеевски за шеф на ДАНС или "новата" Мая Манолова ?ГЕРБ ли върнаха секциите в Турция за да имат ДПС повече гласове ?ГЕРБ ли управляха с ДПС толкова години или комунистите ?Тия опрки се изтъркаха, отиди до политкомисаря за нови.

52

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

нали с машините се гарантираше честността и прозрачността на изборите, какви ги пишете, а този ваш любимец какви ги говори... дадоха на Информационно обслужване да подготви машини, ама нали Мишо Константинов ги фалшифицираше хахаахха

51

Алберто Сантофимио

преди 2 години

Всички говорят за натиск, но никой не представя доказателства за такъв. Това НК определя, като клевета. Както каза един персонаж в наша комедия, щом го пише в интернет значи е вярно.Другарю Рашков с тия похвати на селския пазар и един домат няма да продадете.

50

Гуфу

преди 2 години

Айде стига манипулации ве ид...от. Видяхме пликовети конспиративната среща след което последва назначение на племенница на службица. Цирка с машините също. Нали не можеше да надвишава 6.5 милиона, защо купихте за 8,9 милиона само машини олюс обслужване от Сиела за 6 милиона стана 15.9 с близо милион над офертата от Сиела за 15 милиона. Как стана така?

49

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС няма да бъде лесно демонтирана.Все още държат съдебната и медийната власт.

48

До 49

преди 2 години

Ти явно си заместник министъраи разполагаш с повечко информация от страната.Ами освен с нас, те моля да я споделиш и с прокуратурата, та да хванат някого, стига само приказки, той и вашият Живков едно време беше казал "Дела трябват другари, дела"