60

Божков от Дубай

преди 2 години

А къде 200 *** фелдшери от факултето?

59

Анонимен

преди 2 години

"Експерти препоръчват инвестициите в сектора да се увеличат с 10%" -- Аз пък без да съм експерт препоръчвам краденето да се намали с 10%. Мисля, че ще има по-добър ефект. Защото пропорционално на увеличението на инвестиции ще се увеличи и усвояването, и така за редовите медици пак нищо няма да остане и ще са си все толкова бедни. Така че първо трябва да се започне от намаляване на краденето.

58

аз

преди 2 години

Аз познавам няколко млади лекари,които не напуснаха България, а болниците в които работиха за мизерни заплати. Сега работят за редица световни научно-изследователски компании-занимават се със създаване и тестване на нови лекарства. Заплати- 6000 евро и много други бонуси.

57

Анонимен

преди 2 години

Само дето ни 1 лекар от това тяхното съсловие не възропта веднъж за тези пътеки, за това вкарване на пари и лъгане на маса народ.От тях трябва да тръгне промяната и финансирането на тези болници да се промени! Всичките точат касата, сега заплашват...

56

Анонимен

преди 2 години

Ми така де в БГ-то всички който са по-умни от еднокнижника немат място в държавата и биват гонени и унижавани!

55

Mdaa..

преди 2 години

Поздрави от още един такъв който предложи дигитално Здравеопазване преди 10 години и никой не му обърна внимание !

54

аз

преди 2 години

Младите лекари са платили обучението си с умствения труд,който са вложили, за да усвоят трудните медицински науки по време на следването си. И затова не са длъжни с нищо никому. Като искате да стоят тук ще имплащате по европейски и ще ги уважавате по европейски.Футбалерите, дето ходят да ритат за разни чужди отбори защо не ги карате да стоят тук 10 г.

53

Анонимен

преди 2 години

Успокойте се! Не са само лекарите! Истинските инженери с истинските дипломи (не купени) също напускат България! Поздрави от един такъв!

52

Анонимен

преди 2 години

"Радев защо не разкрие ниви болници, защо не построи по-просторни та да не се бутат пациентите, да не им е тясно..."Господине,не знам за Радев,но вашият коментар е циничен! Да не се бутат пациенти ли? Знаете ли какво е съпричастност и емпатия? Знаете ли как се "бутат" в стая с 5 легла 8 онко болни пациенти за манипулации ? Как пациент с манипулация след която се чувства *** трябва да стане,че да легне следващия?

51

Анонимен

преди 2 години

Държавата инвестира в тях минимум пет години и после тия и показват среден пръст и си бият камшика. Ето на това се вика истински тарикати и печалбари.

50

Анонимен

преди 2 години

Да се събудят младите за да провидят себе си. Тази държава е имането им. Като не го искат, други ще го вземат.

49

Анонимен

преди 2 години

В България няма място за умни, образовани, амбициозни хора. Тук властва корупцията и алчността. Не само лекари, всеки който може, напуска.

48

Гост

преди 2 години

Задължително да работят 10 години в България и след това да бягат...иначе много скъпо платено обучение и средствата да отиват за оставащите в България лекари.

47

Анонимен

преди 2 години

Радев защо не разкрие ниви болници, защо не построи по-просторни та да не се бутат пациентите, да не им е тясно?Да слезе малко от мерцедеса и да поработи, а?

46

Анонимен

преди 2 години

Ама то Норисов го няма вече, Радев какво прави за здравната система, че не разбирам.

45

Анонимен

преди 2 години

Когато най-сетне последният е...н български медик напусне, ще се отървем от е...та здравна система!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Вече 30 години незаконните милиционери правят безчинства.... --> Да теглим чертата тогава: Борисов и Герб си отиват, но милиционерите остават!

43

Анонимен

преди 2 години

Да се трогна ли трябва? Да се притесня ли? Напускайте медици, като искате. Махайте се, щом го желаете. Не ми пука за вашите рецепти. Само престанете да ме спасявате. След този позор с Коко 19 повече не искам въобще да ни виждам. И никакви, ама никакви инвестиции повече във вас и болниците ви.

42

Анонимен

преди 2 години

ромаскат държава - без цели и ценности.всеки да се оправя както може.

41

Анонимен

преди 2 години

Държавата плаща милиони за да произведе лекари, би трябвало поне няколко години да работят за България, тези които не искат да си заплатят обучението, така е честно.