98

Лелеле

преди 2 години

Тая мутра Стъки как така ще нахлува при министър бе, какви бяха тези наркомани..... Ужас

97

Анонимен

преди 2 години

Яйца и развалена риба защо не са хвърляли на служебния и комуниста Кутев?

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 Не се притеснявай ти за мен

95

Анонимен

преди 2 години

На чичо стъки бабата е изяла мангизите!

94

Анонимен

преди 2 години

Мале мале какъв смях, срам и позор. Някъв бар бияч с групата си биячи отишли в министерството да държат сметка и да си търсят парите. Това може да стане само в Африка или в държава управлявана от герп.

93

Анонимен

преди 2 години

ММА и бокса са царе на бойните спортове,а карате го тренират само нежни мъже!!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 Герберите няма да те управляват. Ще те управлява военната хунта. Тогава няма и тук да можеш да пишеш без да ти дойдат на гости. :)))))

91

Владо

преди 2 години

Мая Галева като прави може. Нещо двойни стандарти.

90

Обективен

преди 2 години

Не е лошо да се провери,защо на стадион Българска армия играе Литекс и как им е даден стадиона.

89

Анонимен

преди 2 години

Гебери, НЯМА ПОВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ. Това, че имате 100 000-200 000 хил. послушковци и *** на хранилка, не означава, че вие сте мнозинството. Видяхте резултатите на миналите избори, скоро ше го разберете още по-добре.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 " ...герберастията..." Това ще ви остане на модерното ОФ: фразичките, с които са ви захранили превратаджиите и по един гол пръст. Поне ще ви оставят избор къде да си го заврете.

87

Анонимен

преди 2 години

Знаем че е лесно. "Протестърите" цяло лято това правиха в центъра на София.

86

не

преди 2 години

до 101Никак "приятел"...не съм от мъжки род,хахахахаа.Освен това истината винаги побеждава накрая,колкото и да се пънат някои тъ..ри.Радвай се,това ще ти остане...

85

позор

преди 2 години

Абсолютно по всякакъв начин се отстраняват хората,които пречат на Радев за втория му мандат.Нима не го виждате? И средствата не се подбират за никой.А Рашков е машата,която го прави.Всичко,което правят е в услуга на Радев,а те са ***,обвиняващи другите. Скоро ще подкарат и други,за да не остане никой да им пречи.Не признават,че може да има и други кандидати,други управляващи освен тях.Това се нарича терор и дикататура,а тези които гласуват за тях ги подкрепят,за да си вършат безчинствата.

84

Анонимен

преди 2 години

Е значи мятане на яйца, зарзавати риба и т.н. е ок. Явно Стъки е трябвало да мята яйца иначе не е нормално.

83

Анонимен

преди 2 години

Друго си е като работят пипалата и няма циркове. Иначе цирковете точно герберастията ги правеше и преди и сега, ама трудно се свиква като ти бият шута. Цирка според тоя е като тия които са му работодатели тоест хората да му държат контрол.

82

срам

преди 2 години

А онези,които събират по 10-15 човека и нахлуват другаде,защо няма полиция за тях и наказания,проверки.Цяло лято безчинстваха по площадите,сега пред съда,къде е властта в случая. Вечните протестъри с яйцата и доматите,наказахте ли ги случайно?Толкова сте прозрачни,че чак да му се догади на човек. Всички знаем как управлявате, с лъжи и компромати,изкарахте престъпници и честни и достойни хора,дали за тази страна много,за разлика от вас.Защо не цените такива хора,уволнени и унижени незаслужено.

81

Електра

преди 2 години

Ха ха ха, лесно е било, а ми Попа, Йоло Делев и две *** на Манолова, вече втора година тероризират София. Още нищо не сте видели, ако си мислите, че ще си крадете и лъжите спокойно, това няма да стане...

80

Ангелов

преди 2 години

Тоя мишок Кутев се скъса от поръчкови изяви. Защо не кажеш колко пари за 5 години са взели федерации те по борба щанги плуване гребане волейбол въобще всички. Ако някои е получил повече какво правим ще ги анатемосаш ли или за тях просто още не си получил поръчка я от импексова или от вентилатора. Всичко е вятър и магла но така е толкова години в забвение и без зъба опозиция сега е момента да изпъкнат като свински мъди на ограда

79

Анонимен

преди 2 години

Дай божее този скоро да мачка пакета на бай Ставри.