15

Анонимен

преди 2 години

В България малкия бизнес нямаме никакъв шанс!!! Единствената цел е да се унищожи....Колкото и да си изряден всичко в един момент приключва. Това го преживяваме вече доста години. Важното е да се променят нещата. Наистина вече ми се иска да заживеем като европейци.

14

Анонимен

преди 2 години

крало се е с милиарди навсякъде над 40 милиарда за последните 6 години ги няма има 50км "магистрали"

13

Анонимен

преди 2 години

Закривайте тази тоталитарна фалиралакочина. Нали се сещате кога Чалгара иФатмака ще ви оправят икономиката?

12

...

преди 2 години

Продължение: трябваше тези газопроводи да бъдат завършени до 2019г. Млаки газопроводи: 60,70,50км с тръба малък диаметър. Айде не ми обяснявай как се случват нещата.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе, тия от ГЕРБ само краднали ли са? Навсякъде далавера...

10

Анонимен

преди 2 години

Тея с тези обществени поръчки, то преди това като имаше обществени поръчки, нищо не е открадно нали? Само знам че Тракия до Чирпан е правена с обществена поръчка, страхотен е резултата там.

9

до Гошо

преди 2 години

Тя малката фирма(истинска) все ще намери капацитет ще наеме хора ще купи техника - абе все ще намери вариант.А ти викаш че е по добре същите пари да се дадат на държавна фирма която има само една секретарка и после тя да търси фирма да направи проекта за половин цена? И после що така става?

8

Анонимен

преди 2 години

Крадене, крадене, краденеТрите приоритета на ГЕРП

7

...

преди 2 години

Гоше, за магистрали или подобни мащабни обекти се прави сдружение, консорциум или пр. нормално нещо от няколко на брой фирми. Този има багери, другия асвалтополагаща техника, третия работници за мантинели, четвъртия транспорт на подложен материал и т.н. Човекът е напълно прав, че така са се задръстили със спечелени поръчки, че ще ги завършат 2088г. Пример: една много близка фирма до ББ спчели преди няколко години изграждането на СЕДЕМ газопровода. В момента завършват втория.

6

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам малки фирми да строят магистрали. За това трябват най-добрите строителни компании в БГ, а не да стане като отсечката на Тракия до чирпан, уж обществена поръчка, пък то не е магистрала даже. Ае стига с вашите глупости. Най-доброто решение беше да се даде на държавната фирмата Автомагистрали да стои Хемус, защото има пълен контрол над всичко и трудно някой частник може да прави каквото си иска, защото вече е спечилил поръчката.

5

Изнервен

преди 2 години

Тези пък не спряха с брифингите и обикалянето по студията. Не са в Холивуд. И кога най-после ще се научат, че първо всичко се проверява подробно, разследва се, стига се евентуално до съд и чак тогава се отправят обвиненията за злоупотреби.

4

merined

преди 2 години

Ощетени са ви мозъците на вас двамата, при малкия бизнес всичко е в джоба на шефа и на такива като вас от министерствата

3

Анонимен

преди 2 години

Кадет разровят все далавери май

2

Анонимен

преди 2 години

Схемата е ясна. Резултатът също - пълно чекмедже с пачки и кюлчета.

1

Гошо

преди 2 години

Абе коя малка фирма ще ти построи автомагистрала?Това само някоя фирма бушон, като на Батко и Братко може да го свърши.. Или по-точно, да се откраднат едни пари през измислена компания.