119

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаСпрямо Жан Виденов и БСП много обедняхме.това са фактите на БСП.Всеки знае колко бяхме богати при БСП.Гонехме по заплати Венецуела и Куба.Да живее комунизмът другари.

118

Анонимен

преди 3 години

Военната хунта УБИ български пилот за да се покаже пред началството на НАТО.

117

Анонимен

преди 3 години

Благоденствие поражда българският бизнес-има продукт за страната, има работа за хората. В момента САЩ атакуват българския бизнес за да си присвоят печалбата му.

116

Истината

преди 3 години

Това са данни за януари, февруари и март 2021, т е. управление на ГЕРБ, а при управление на мутрите хората обедняват

115

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВ комунистически Китай, педофили като тебе отдавна нямаше да ги има.

114

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКолко е средната заплата в комунистическа Куба и комунистическа Венецуела?А във великата Русия.Кажи фактите комуноиде.

113

Анонимен

преди 3 години

Борисов предприе протективна политика за България т.е.не беше послушен и играеше ЗА националния интерес Да, имаше огромна ЧЕРНА каса, чрез която оказваше влияние където трябва. САЩ имат същата каса и не само САЩ. САЩ искат да вземат тези пари и да си ги приберат в своята каса не, че Русия не иска същото. Военната хунта, а тя е хунта, е съставена от ограничени в мисленето си военни, които са с професионална деформация и смятат, че редът поражда благоденствие, ми няма такова нещо!

112

Анонимен

преди 3 години

Когато ГЕРБ бяха на власт, спестяванията растяха, сега на хоризонта се появиха БСП, Жан Виденов други гнусни типове и хората взеха да се притесняват.

111

Герб са гадове

преди 3 години

Топим се бързо обедняваме това е вследствие на 12 годишното некадърно комунистическо управление на ГЕРП.Единствената територия сме която управляващите по време на пандемия не помогнаха с нищо на малкия и среден бизнес въобще на хората.Уж имаше излишъци, мазнинки, стабилност и на какви ле не простотии се наслушахме преди ковида от едноклетъчния БорисоФ и два месеца след появата на ковид НИЩО.Сега е нужно пълно изчегърване на Герберските ракови образования и започване на ново.

110

фалшива новина

преди 3 години

Добре ще е хората които пишат малко да се ориентират. Първите най големи Банки в България, от началото на годината уведомяват клиентите си, че преобразуват депозитните сметки в разплащателни. Прoблема е, че Банките са пълни с пари.

109

благодарете

преди 3 години

благодете на Боко. Той ви направи празни язовири и пътище дето при дъжд се пълнят като язовири.

108

Анонимен

преди 3 години

Имах малък депозит в ДСК преди няколко години, с възможност за изтегляне по всяко време и разбира се със смешна лихва. В момента в който по-дълго време спрях да внасям пари реших, че е по-добре да го закрия, защото таксите, които се взимат за обслужване на сметката, реално за една година не са никак малка сума на фона на малката сметка.

107

Гроби Таласомо

преди 3 години

До Нормално еМа то българинът сам се цани за слугинче и поиска американците да го превземат! На това поне сме съвременници и го знаем, че по-голямата част от българите се продадоха доброволно за жълти стотинки, стига капиталът да задоволява основните им нужди.

106

Анонимен

преди 3 години

От една емигрантска държава САЩ, какво очаквате освен да създава себеподобни?!

105

Анонимен

преди 3 години

Излиза скъпо човек да си държи парите в банка.

104

Анонимен

преди 3 години

ОБЕДНЯВАТЕ, ВЯРНО. РУСКИТЕ ПОД ЛО ГИ.

103

Анонимен

преди 3 години

СМЕНИ ЗАГЛАВИЕТО: ОБЕДНЯВАМЕ РУСКИТЕ ПОД ЛОГИ! ВЯРНО ОБЕДНЯВАТЕ, ТЯ РУБЛАТА ДЕВАЛВИРА...

102

Анонимен

преди 3 години

Теглят пари, че ще ходят на черноморието да завтъртят икономиката. Трябва да се завъртят едни пари, че в Дубай е скъпичко, парите изтичат ... Но така е, нашите наказания по закона Магнитски са такива - ходене в Дубай за неопределено време на държавни разноски чрез "заем" от ББР.

101

Анонимен

преди 3 години

Радев е на САЩ, Нинова-също, България-също. Целта е местното население да бъде подменено с емигранти.

100

Анонимен

преди 3 години

ВАТНИКА, АМИ ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ДРУГАРЕТЕ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВЪВЕДЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕД, НАЛИ СТЕ НА ВЛАСТ БЕ? КАКВО ВСЪЩНОСТ ПЛЮЕШ?