421

До ИНЖЕКЦИЯТА от сел

преди 3 години

Не само селянките, но и " гражданките" в градовете живеят на семейни начала и раждат koпeлeта и безбрачни деца.

420

Анонимен

преди 3 години

До анонимнаВикаш избирателни права... интересно. Повечето жени нямат против правата на гейо вете. Това означава ли че вие жените сте виновни за масовото изп едерастяване ??????

419

До двете кифли

преди 3 години

Кифлета-женен съм,жена ми гледа двете ни деца и се занимава с домакинската работа. Така че аз жена съм си намерил и ми е родила деца.Вие с вашите претенции ще си останете стари моми и с котки вместо с деца.

418

Държавата и БАН

преди 3 години

ДА ГЛЕДАТ КАК ДА ПОДОБРЯТ УСЛОВИЯТА НА ЖИВОТ, А НЕ БАКАЛСКИ СМЕТКИ за БРОЙКИ на едро. Важно е СТАНДАРТА на ЖИВОТ, А НЕ БРОЙКИТЕ. България с толкова много гори и планини, ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ НЕЩО ПОЛЕЗНО ДА ИЗЧИСЛЯТ РЕАЛНО КОЛКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ЕКОЛОГИЯ и ДА СЕ ЖИВЕЕ НОРМАЛНО и ДА НЕ СМЕ КАТО ИНДИЙЦИ ??? ДОРИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА СМЕ до 3-4 милиона.

417

До 5 но качествени

преди 3 години

Качествени колко да са качествени. От 12 родилки в областен град в момента в родилно отделение, 2 са бледолики. Не казвам че това е показател за качество, но ...

416

ИНЖЕКЦИЯТА от село

преди 3 години

Наблюдава се масово пренаселване по градовете. Селските момичета от сега нямало достатъчно детски градини в София за техните извън брачни деца.

415

Качество НЕ бройката

преди 3 години

Всичко си има разумни граници не може на едно дърво много маймуни по клоните да живеят ще се счупи и срути. За територията и площта на България, която е едва 111 хиляди кв. километра от които планини, гори и непригодни площи за живеене и тези 5 милиона не са никак малко и са предостатъчно и достатъчно много. ВИЖТЕ СЕГА ГРАДОВЕТЕ СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ПРЕПЪЛНЕНИ И ПРЕНАСЕЛЕНИ - Физически дори погледнато няма място за толкова народ от провинцията юрнали се към градовете. На село не искат да живеят.

414

Зън

преди 3 години

Аз изкарвам 4000лв, мои приятели даже повече, но жените се правят на интересни , били сме много обикновени , не сме високи и не караме бързи коли. Еми , добре. Явно ще си харча парите сам. Може някоя нормална традиционна азиатка да си хвана по-нататък, те още не са развалени.

413

Н1

преди 3 години

Образованият и подготвен човек няма да стане лекомислен емигрант. Второ, вярно е, че идва ново поколение, с нови разбирания. Много работят професии без началници, отиват когато си искат или работят в къщи, стремят се към кариери и не мислян много за семейство и деца. Възрастта на мамита и татковци трайно надхвърля 30 г. Всичко, което става по света като социално обществени отношения зависи от много и различни фактори.

412

Н1

преди 3 години

Сега, мили хора, някой ви подхвърля тема като кокал на кутре и почвате да се дърлите и пускате дървената философия. И какво от това, че ще останем 5 мил, Дания с най-висок стандарт са 5,8 отдавна. Това първо. Второ, ами да дадем предложения как да се запазим, още повече, че намаляването ни е трайна тенденция още от ранно тошово време. Ето моето предложение. Децата да се възпитават и да се учат. На доста деца сега им липсват първите 7 год., а в у-ще са калпазани.

411

5, но качествени

преди 3 години

5 милиона не са малко народ. Много европейски народи са под това население. Повечето живеят добре. Голямото население и резкият ръст на младите е предпоставка за младежка безработица, икономически проблеми и такива с изхранването. Това не е само в Африка, но и в Азия вече. Децата са длъжни да работят за да гледат по-малките, и дори безотговорните си родители. Е, на който му е миловидна тази идилия, ей го де е Стамбул. Аз предпочитам да живея в европейска държава.

410

Анонимен

преди 3 години

Лили, съжалявам те. от това което си написала, за това в каква среда и с какви хора работиш ... наистина те съжалявам.Никога няма да си признаеш че жените имат вина защото си явна феминиска. Виждам как ненавиждаш мъжете, и то всички без изключение. Жалко.Съществуването на една жена е да ражда деца, те са смисила на живота не само за нея но и за мъжа. Но ти и такива като теб са просто над това, по добре сами с кученца отколкото с мъж и явно обкръжението ти е такова. Да знаеш, има и много свесни

409

БОйКО

преди 3 години

С НЕМОЖЕЩИ МЪЖЕ ТАКА Е!!!

408

Анонимен

преди 3 години

лили и анонимна, точно за това и ще си останите стари сливи. Такива като вас на никой не му трябват, с големите претенции големи надувки. И двете имате котки/кученца и с тях ще си останете. Никой не е длъжен да ви издържа, нали сте големи фиминиски издържайте се сами а не само да ревете. Готвене/чистене хайде моля те това от години не е както беше - има си пералня има си и готова храна и ако в седмицата веднъж направиш баница не е края на света. Много станахте принцеси, но всяка жаба да си знае

407

За сметка на това

преди 3 години

академиците в БАН се множат

406

анонимна

преди 3 години

Ти за слугиня ли се жениш, бе умнико? Е, ще се наложи да я търсиш доста, ама какво ще намериш, един господ знае. И представа си нямаш как се справят добре и сами жените, дори и с деца! Като навъртите годинките, точно вие се оглеждате за някоя по-тъъъпичка, че да ви се върти наоколо, а преди това само гледате някоя по-засукана да забършете!

405

анонимна

преди 3 години

Жените възпитават крайно неправилно синовете си! В блока, дето живея, след работа половината мъже са в местното кафене, а масово жените готвят и викат по децата си нещо във връзка с училището. Знаете как се чува и как се надушва какво се готви и говори в блоковете. Така че, престанете с това плюене по жените, повечето си вършат работата, а кифлите са малък процент от обществото.

404

анонимна

преди 3 години

А пък на мен защо ми е някой, дето няма да ме издържа най-вероятно, но аз денонощно ще му готвя, чистя, пера и пр.? Не се чувате какви ги плещите. Не случайно ще си останете стари ергени. То и ние ще си намерим нещо за ч.........е.

403

лили

преди 3 години

До 475 - я *** в Европа и ще видиш такъв слугинаж на куково лято. Наистина и жените са много виновни, ама и мъжете се правят на ощипани. Не стига дето се издържаме сами, ами и ще му сипвам едва ли не в устата и ще му мия краката. Свърши ви царството, говоря за примитивите, не за нормалните мъже.

402

анонимна

преди 3 години

До 475 - не разбрахте ли, че става дума за жена, която трябвало да избяга от работата си с един час по-рано, за да му сложи обяд, а не защото не готви. Стига сте преиначавали, затова нормален диалог не може да води с вас.