58

Илиев

преди 2 години

Голяма стана "драмата" около пенсионирането на професора.Човек се ражда,расте,работи,остарява,след което излиза в заслужен отдих който му гарантира кодекса на труда.Няма трагедия от пенсионирането ми,но искам пациентските организации които много ценя,да попречат на Ст.Кацаров в действията му.Това вече като идея от страна на професора,слиза на махленско,отмъстително ниво.Няма нищо вечно на този свят,но човеците се "ядем" докато сме в него.

57

Този

преди 2 години

Професор е Кукуригуу, как може да има такива кукувци.... Как може

56

Анонимен

преди 2 години

Мижитурката Стойчо Кацаров е виден антиваксър, той и до момента твърди, че вирус може би няма. Същият едва не умря в Пирогов, а сега за благодарност е назначил проверка на същото отделение, където го спасиха.

55

Анонимен

преди 2 години

65 Умряха много хора, ами, нали точно това искаше Мангъров, да не се прави нищо, като умрат много хора, останалите щели, да придобият стаден имунитет? Слави иронизипаше вируса и маските. Прротестърите, палеха маски, други се юрнаха, на софри по Великден, обвинявахте, пречеха на мерките. Ваксините се забавих по вина на Брюксел, Борисов лично, отиде в Австрия и заедно с Курц, отправи апел към ЕК, да разпределят правилно ваксините. България бе поръчали и платила ваксините, които не дойдоха навреме

54

Анонимен

преди 2 години

Видя се колко е умен професора. Айде стига!

53

Жоро

преди 2 години

Не ме кефи тоя, физиономията му е противна, химорът му е противен, мустакът му е противен, не а да ме е яд, че го пенсионира ха.

52

Анонимен

преди 2 години

Колко от-реп-ки са се закачили тук да коментират и плюят един достоен човек.

51

Анонимен

преди 2 години

Какво очакваш да се намери в президенството, бе мамун, герберски?

50

Анонимен

преди 2 години

На теб ли да ти дължи обяснение, бе ц.ървул?

49

Анонимен

преди 2 години

А защо не видим какво има в президенството, там какво ли ще намерим като се разрови?

48

Анонимен

преди 2 години

Ами! Изглежда повече от смаян, че го изтръгнаха така неочаквано от корона вирус далаверата. А става дума за наистина много много пари и други благинки.

47

Анонимен

преди 2 години

Завиждайте червенотиквеничковчета на умните хора - това го могат глу--па-вите.

46

Анонимен

преди 2 години

Абе тука е по-важно да се руши, да се омаскаряват хората и да се прави мръсотия. То и затова сме толкова развити и като култура и интелектуално и като хора изобщо, как може някой друг да е успял а Вуте да не е, та той е винаги по-кадърен.

45

Анонимен

преди 2 години

Евала и от мене. Всичките добрини, които направи в НОЩ, да ти се връщат професоре.

44

Анонимен

преди 2 години

Евала докторе за всичко което си направил - голям пич си.

43

баба мара

преди 2 години

хаиде стига сте преигравали с тази тема с толкова апартаменти и депозити ще сиживее прекрасно

42

Иван

преди 2 години

Този Катран, какво мрънка?!? Докато той бе част от НОЩ, България се превърна в страната с най-голяма смъртност и заболели от КОВИД.Тиквениците от НОЩ, включително и Катранджиев, изпълняваха прищевките на мутрата. Те допуснаха да се вихри заразата по време на изборите. Те отпуснаха мерките, за да може пикът на болни да съвпадне с изборния ден. Всичко това направиха за да остане на власт диктаторът Тиквон.Малко е това, което се случва с Катрана. Отговорни са хилядите загубени човешки животи. То

41

Явор

преди 2 години

И тоя е отворен пред по-слабите и по-нищожни по негова преценка. С Мутафчийски и Кунчев пред мутрата пълзяха, когато обиждаше репортери, а и всички граждани на брифингите им. Но Кацаров е краставо магаре, нали. Това са мръсниците, избирателни в нападките. На Тиквата бяха слуги, искаха да са му слуги.

40

Анонимен

преди 2 години

к'во ли не видяхме при Баце, финансов министър бездомник живеещ в апартамента на кумеца си, а сега и професор чиновник, който през живота си и един човек не е излекувал ама се нарича лекар, че даже станал и професор, собственил на 4 апартамента и скромен влог от близо милион, абе верно нема такава държава !

39

Анонимен

преди 2 години

За това как се става богат с чиновническа заплата преди почти век е писал Иван Хаджийски. И тогава и сега начинът е един и същ - корупция и грабеж! От това са и стотиците хиляди левове в сметки и над милион в имоти на паразитния Бай Тошо Кантара!