94

Анонимен

преди 2 години

Този министър председател,не знам от къде го е изровил президента,но вдъхва доверие! Интелигентен и зрял мъж! С премерени приказки,и НЕ Е С РЪЦЕТЕ в ДЖОБОВЕ като предния клоун!-:) Ами такива хора мисля вършат работа! -:)

93

=

преди 2 години

Северна България ще види магистрала Хемус на куково лято.Първо я спря Орешарски сега това слабо умно правителство,после ще е слави чалгата и така до 23 век.

92

Анонимен666

преди 2 години

Всеки ще краде него ли разбрахте вече! Който и да дойде на власт!!! Бойко поне показваше нещо че се гради, а тия нашите нови в момента само рушат! Каже те ми какво направиха освен ровене в министерствата?? Нищо!!! И занапред ще е така !!! Искаме промяна да така е,но стани да седна че моите да почнат да крадат тоя филм сме го гледали!!

91

Анонимен

преди 2 години

Въх, а те проверявали площадката за техниката, а не строежа. Пък то строежа чакал разрешително, а по план се стори другаде.С медийните си закачки, връщат държавата назад, към едни хаотични времена. Но битката тепърва предстои.

90

Анонимен

преди 2 години

Пи Ар на Комитова за да прикрие разследването за двете й къщи на морето.

89

Анонимен

преди 2 години

До МдааИмаш ли доказателства за това красене?

88

Анонимен

преди 2 години

Да проверят в чекмеджето.

87

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно! Това служебно правителство ми харесва! Стараят се хората и ни показват нередностите в управлението на Борисов! Ще ми се да останат и прекратим с изборите!-:) Който и да дойде на власт,едва ли ще научите такива факти! Да знам Герберските избиратели за изумени от фактите и ефектирани! Тези които не подкрепят ГЕРБ ВЪЗМУТЕНИ! Фигурантите не гласуващи за никого вятър ги вее на бял кон!-:( Но това са фактите уви! Спокойно ми е пред телевизора вечер Не Виждайки МУТРАТА Борисов!-:)

86

Накратко

преди 2 години

Аидее и това спреха.Какво се правило това е .

85

българин

преди 2 години

И защо им е разрешително на тези? До вчера оня с " жипката" му беше " кеф" да се готви д тях и си правеше пиара крадеца! Та даже не е сметнал да попита,дали нещата са законни?!-:) Ако е частен обект,ще го спрат нали? Защо да не се спре и държавен при нередности?! Никога повече крадеца ГЕРБ и Борисов на власт!!!!!

84

Хм

преди 2 години

Не знам дали ще го търсим Бойко , но бай Ставри със сигурност.

83

Анонимен

преди 2 години

Джипката беше станала инкасо-автомобил, чекмеджето - сейф, пожарникаря - милиардер

82

Мдаа

преди 2 години

Пасмина , пасмина герберска !Винаги се е крало , но това крадене е тотално и е патент на герб ...гърците ряпа да ядат!

81

Анонимен

преди 2 години

Доколкото ми е известно 'Хемус" трябва да бъде завършена 2024г. За какви работи след 4-5 години иде реч?

80

Анонимен

преди 2 години

Крадене, крадене, крадене

79

Влади

преди 2 години

Работи се, правят се и грешки ( говорят,че и се краде). Но има и пътища насреща.Не се работи, не се правят грешки (пак ще се краде). Но няма нищо насреща, ни пътища, ни магистрали.Кое предпочитате?

78

Анонимен

преди 2 години

Връщайте парите ! Веднага !

77

Анонимен

преди 2 години

Има един стадион във Варна, строят го от 30 години, немогат хората и толкоз :)))

76

Анонимен

преди 2 години

Сичко друго ни обяснихя, но какви са нарушенията - не. Само да си пеем, че има нарушения. Същото както Рашков пя, че има подслушвания, но доказателство поне едно - йок. Сега ги събрали тия орица и чакат министърката да се намъдрува ко ши прай по-натам.И строителството спряно и глупости, и глупости.... Сигурно са им поръчали непременно да откриват нарушения - прекия път към следващия мандат.

75

СТР. ТЕХНИК

преди 2 години

Това се казва техника, а не с онези трошляци съветските газки.Ще го търсите Борисов.До тук със строителството на пътища.Връщаме се назад.