28

Анонимен

преди 2 години

Да се организираме на протести срещу едноличната диктатура на Румен Радев!

27

Двойни стандарти

преди 2 години

Радев-пенсионер.Янев-пенсионер.Обкръжението им е от доста бивши генерали и полковници-пенсионери.Рашков е на 67 г.(проф.Кантарджиев е на 65 г.). За едни може,за други-не.Това ли е новото начало в политиката?

26

Анонимен

преди 2 години

Повечето от коментиращите нямат никаква представа какво всъщност работят тези хора в НЦЗПБ. Невежи сте. Не всичко е корона вирус. Има далеч по сериозни и смъртоносни вируси и благодарение на Кантарджиев и колегите му не сме ги виждали отблизо . Да го връщат на поста му, да не се излага министъра

25

Анонимен

преди 2 години

Позор за Радев и неговото правителство престъпници и българоубийци!

24

Сата НАТО

преди 2 години

Ще бъде забавено изграждането на единствения по рода си Център за компетентност в областта на инфекциите и имунитета--=======-- Да позная ли кой е основния лапач от строежа на центъра и доставките на оборудване, кой подписва разходите и кой има пари и влияние да изкара учените мага рета на протест?

23

Анонимен

преди 2 години

Голям рев , явно е нещо удобен. Обикновенните хора като достигнат пенсия в повечето случай ги изритват като кучета. Да си гледа пенсията едвали е малка

22

Реалист

преди 2 години

Всичко, което са написали може да е вярно, но всички от щаба на Борисов имат огромната вина, че позволиха да бъдат политически употребени от Борисов, за прикриване на некадърността на правителството на Борисов по отношение на епидемията. Щабът пое негативите, а решенията ги взимаше правителството или някой от правителството.

21

Анонимен

преди 2 години

Що, друг не може ли да свърши работата, каквато и да е тя.

20

Анонимен

преди 2 години

От всичките на брифинга този беше най-малко отвратителен. Но да си гледа старините, че е в рисковата ковид група. Ще дойде друг на негово място.

19

Анонимен

преди 2 години

Стига ни занимаваха с него. Да си гледа пенсията, като всеки пенсионер.

18

българка

преди 2 години

След много години в национална медия, след повече от десет български и международни награди за творчеството ми, дойде времето. Е, работеше ми се още, но.....Букети, напитки, прегръдки, целувки и Чао.... Така е! Искаш, не искаш,отиваш си в къщи..

17

(-_-)

преди 2 години

Аз лично съм доволен до някъде от служебното правителство. Правилно разчистват дроновете на бай ***. Да смраддта трябва да се изчисти и дезинфекцира.Същото прочистване правят и герберастите през цялото време на тяхното царуване.Резултатите от това време е очевидно.

16

Анонимен

преди 2 години

Герберите са като ЗП болест, която трябва да се лекува.

15

То не е за прости

преди 2 години

Хора да вземеш, че трябва да носиш маска и да не се струпваш. Нарочно не спазваха мерки и половината умряха.

14

Сат Н

преди 2 години

За когото е незаменим - да си стяга бохчата и да напуска държавния институт - явно е, че научната му работа зависи само от началника Кантарджиев.

13

Анонимен

преди 2 години

Не се излагайте, хора. Всички се обаждахме до преди месец на Ангел Кунчев, когато трябваше да знаем нещо, защото Кантаржиев не знае нищо освен гъбички

12

Анонимен

преди 2 години

Пенсионирайте и Борисов.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво за смелостта на министъра.Така се слуша народа.Българина е хрисим и добър и затова търпя тоя гаменски човек,заедно с щаба да му се гаврят и подиграват в лицето.Да е щастлив,че си го взема мутрата,а не е в съда.Все пак да си знае ,че един ден все някой няма да е хрисим и може да се раздели с мустака.Който се подиграва на народа няма място начело.

10

Няма Съмнение

преди 2 години

Трябва да си Уникално НеКомпетентен за да Разориш Държавата с НеАдекватните си Мерки!!

9

Активист на БСП

преди 2 години

Айде, айде..