49

лекар

преди 3 години

Спомнете си как протекоха нещата в Бергамо.Хора лекувани в палатки,военни камиони извозващи ковчези.Ужас! Направих справка -Бергамо през 2016 е бил с население 120 000 човека.Бил е 15 пъти по малък от София.Ако тук епидемията беше с такива размери нашата армия не би смогнала да извози ковчезите, и място за толкова палатки нямаме!Ако в България не видяхме ужасите на Бергамо това го дължим точно на специалисти като професорите Кантарджиев,Мутафчийски,Кунчев!Аз съм им благодарен.Мерките ни спасиха.

48

ПЛАНдемия

преди 3 години

няма щаб, няма Бойко, няма вирус

47

Математик Томов

преди 3 години

Математик Витанов също е пътник!

46

Майора

преди 3 години

Стамотс да се пенсипнират честни и достойни хора изнесли битката с коронавируса! Жалко ппд юмрука на фигуранта се правят смени и чистки в негов интерес! Тогава защо не махне Рашков и себе си , нали и двамата са пенсионери!

45

Анонимен

преди 3 години

Правилно са го пенсионирали ,мяма да бачка до 90. Млади хора да сложат

44

Анонимен

преди 3 години

Много сте огладняли - блъскате и бързате за да се докопате до евро проектите:)))

43

Анонимен

преди 3 години

Професори не се уволняват бе Кацаре?Ти какво разбираш от паразитология и виросология примитив до.лен.Поръчков министър на фуражката!Тези хора една година не са мигнали,пандемия икономическа криза,болници,оборудване,ваксини,тестове,обслужеане,лекрства,как не ви е срам ,лешояди?

42

Анонимен

преди 3 години

Ред е на Майтапчийски

41

Да са ни честити!

преди 3 години

Не се съмнявам, че както винаги се действа избирателно. Вижте министъра на екологията - над 70 години. Върнати са няколко двойки от сорта батко и братко, майка и дъщеря, баща и син. Наместили се удобно по време на тройната коалиция от квотата на БСП, после минали към Герб, а сега се сетили за партията майка - БСП. Били уволнени, а сега при служебното правителство - върнати на удобните местенца за да си получават европарите.

40

Короноскептик

преди 3 години

Айдеее, хипохондрици и маскаджии, кажете последно сбогом на дедо ви Лъже! Да се стяга Мутафчийски!

39

до 51

преди 3 години

Американците пенсионираха ли Вернер фон Браун,професор Виден Табаков,професор Петър Петров,професор Иван Ночев?А ти дали въобще знаеш те кои са и какво са направили!

38

Анонимен

преди 3 години

Мутренското управление на Фигуранта продължава.Създава комуна от подлушковци на негово" величество" юмручния по подобие на Георги Димитров резидент.Събрал от кол и въже милиционери от дс и комунисти ,създатели на корупция и олигарси и ще вървим към демокрация,как не!Отврат!По лошо от подмяна!

37

Анонимен

преди 3 години

Освободени ли са всички останали работещи пенсионери на държавна/обшинска служба? Или пак се действа избирателно? С нищо не са по-добри от гербавите, просто всеки си кътка своите. В текущата ситуация да бърникат в здравеопазването е много голяма грешка. Септември е близо

36

безпартиен

преди 3 години

Обзалагам,се ,че следващият пенсиониран ще е Шефът на градските тоалетни.Само него май не са махнали.И на 9 септември 1944 такава чистка не е имало!Господа червени,гнус ме е от вас!

35

Анонимен

преди 3 години

Мвр началници и тн разбирам да ги разшъткат, обаче бива ли епидемиолог, каквито имаме в малка България сигурно двама на кръст, да го пенсионират? По правило съм против работещите пенсионери, но има ли млада алтернатива в случая? Не. Безмислено беше това освобождаване

34

Анонимен

преди 3 години

Поклон,дълбок поклон!Заслужил циркаджия.

33

Анонимен

преди 3 години

Ясно е каква е работата.Другарката Йотова е заповядала на другаря Радев от утре КОВИД да няма и да не се споменава вече за него!За целта всички неудобни и непослушни ги премахват.След изборите ще ни управлява директно Путин.

32

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да принуди професора да се пенсионира на 65 г.Дори и да е достигнал възраст това зависи от неговото желание Тези омразни никаквци посягат на един достоен човек с много опит и квалификация,само защото са нагли и кариеристи.Позволяват си прекалено много,но това ще рекушира срещу тях.

31

Бунтар

преди 3 години

Време беше бай Шиле да си ходи, стига е ръсил мозък

30

Сата НАТО

преди 3 години

За народното възмездие пенсионна възраст няма.