45

Достоен

преди 3 години

Най-достойният президент. Избран от два и половина милиона, Българи. Вторият мандат е сигурен. Истински ГЕНЕРАЛ. Класи над шофьора от банкя

44

Българин

преди 3 години

Радев е русофил, но българите са ***, и не могат да го разберат този факт, затова си мислят, че Радев целува американски ***.

43

Жоро

преди 3 години

Борисов не знам дали е канибал, ама ако отиде в Уганда ше го сготвят тоя. Външно да му уреди визита в Уганда, ше се радвам, ако не се върне.

42

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Радев!

41

гостенка

преди 3 години

До АнонименС Боже не! С Радев ще сме там, в Уганда, Венецуела, Турция.... Всички нови партии ни дакарахте тези ужасии на главата. Господ да пази България!

40

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

НЕКА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАК ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ А ВМЕСТО ТЯХ ДА ГЛАСУВАТ МУТРИ И ЧАЛГАРИ !!!А СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ПЕНСИИТЕ ЩЕ СПРАТ ЗАЩОТО РАДЕФ ЩЕ НИ ЗАКОПАЕ ЖИВИ!!!!!!

39

Радеф кукла от Фащ

преди 3 години

Най-интересното е колко умело е скрита слушалката на телефона му, с която Мустафа му диктува. Явно майстори по специални технически средства.

38

Миро

преди 3 години

Да ааааааааа наредихте ни ,всички които те подкрепят са корумпирани -Божков,Маджо,Сашо Дончев, ДБ,БСП,Учиндолците всички свързани с олигарсите,Цветан Василев.....Реакцията на САЩ ви дойде като гръм от ясно небе иначе щяхте да зомбирате хората само с Борисов.Нещо да кажеш за юмрука дето размахваше, за мутрите ама те са твои хора а?Изчезвай и не се прави на невинен..

37

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио "Ереван" - Къде жената е най-къдрава? Отговорили - В Уганда!

36

Зозо

преди 3 години

Рундю е пътник. САЩ свиха сърмите на спонсорът му Черепаха :))))))))))))))))))))))))) За капак Сл.Трифонов ще се кандидатира за президент, подкрепен на балотажа от ДПС :)))))))))) Рундю е пътник :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 3 години

Боже със тебе и след уганда и судан ще бъдем

34

ФИГУРАНТ

преди 3 години

на изборите за президент Румен Радев е вече със сигурност на трето място, загуби ДПС-то, загуби и пенсионерите, сега и САЩ-ците ще го опаковат

33

Вейхайвей

преди 3 години

Не се наредихме. Наредихте ни!

32

Анонимeн

преди 3 години

Все повече запричва на куклата от КУ-КУ

31

отровна гад

преди 3 години

Тоя измислен генералопрезидент за дипломатически скандали не е ли чувал?! Сега какво? Да очакваме протестни дипломатически ноти от държавите Уганда и Саудитска Арабия?!

30

Безсрамник

преди 3 години

Фугуранта дължи на българските граждани, които му плащат по15 000 лева а месец отговор на въпроса защо назначи на 2 трудови договора държанката си, защо и плаща с държавни пари квартирата. Не се ли срамува да говори за корупция, когато лично той е корумпиран.

29

ето какво каза

преди 3 години

Прецедент за ЕС са тези санкции по закона Магнитски. 10 години ние уж вървяхме към европейско развитие, а се озоваваме в един момент редом с Уганда, Судан, Саудитска Арабия. Няма ясна нормативна база, по която да се действ по отношение на страна-членка на ЕС и НАТО, която е санкционирана. Но категорично трябва да е ясно - служебният кабинет е длъжен да предприеме мерки, с които да минимизира риска за държавните институции и българските граждани във финансово отношение.

28

хахахахаха

преди 3 години

Ние сме отдавна СЛЕД тях,след СА и Уганда...

27

Анонимен

преди 3 години

Много от Гербавите избиратели,не искат просто да повярват,че ГЕРБ наистина е корумпирана и крадлива партия! Хайде събудете се бре! И приемете фактите! Държавата се тресеше от корупция през последните 12 години! ГЕРБ приключи с властта!

26

Скоро

преди 3 години

Ще си ходим голи и боси, щом сме стигнали това ниво,само ,че нямаме големи листа за отпред и отзад.и .