214

Анонимен

преди 3 години

Всичко зависи от Байдън.Той ще реши дали да продължат плащанията от големите 50 лв.които ни прават най щастливата нация.

213

1

преди 3 години

До Анонимен-231,защо си мислиш,че гласовете,ще отидат,при тиквата.

212

1

преди 3 години

До РАДЕВАТА ШАЙКА, тиквата,тиквата,е виновника,Радев не е правил бюджет,а на тиквата,най-малко,сто пъти му казаха,да го актуализира.

211

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха Добре, добре, спрете ги 50-те лева - а знаете ли , че 2 милиона гласа ще са против вас след това ?

210

РАДЕВАТА ШАЙКА

преди 3 години

ЩЕ БЪДЕ ИЗМЕТЕНА АКО СПРАТ ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ- НИЕ СМЕ СТРАШНА СИЛА ЗАЩОТО СМЕ МНОГО....

209

До 223

преди 3 години

Не са 400 хиляди държавната администрация, 400 милиона са. Според НСИ в сектор Държавното управление работят 112484 човека през 2020 година.

208

До 226

преди 3 години

Никой не е отрязан от увеличението. На всеки му се изчислява новия увеличен размер на пенсията, след което ако е под минималната пенсия, пенсионера ще получи минималната пенсия, т.е. повече, отколкото му се полага според трудовия стаж и размера на осигурителните вноски, които е плащал. Аналогично е с тези, на които изчислената пенсия е над максималната.

207

Анонимен

преди 3 години

Сутрин час пик метрото от безполезни дъртаци човек не може да отиде на работа. Вечер на връщане същото.Не е нормално обиждат децата.Забранете им да пътуват изобщо.Сложете им 200лв карта за Метро и им намалете пенсиите.Постоянно пътуват безцелно навсякъде напред- назад по вериги и затлачват в трафик пътищата и всичко.София трябва да е млад град не пенсионерско гето.За интернет на пенсионери да им искат психотест от психиатрия и свидетелство за вменяемост.С техните 50лв ще се занимава държавата.

206

До 218

преди 3 години

Чети по внимателно!Пенсионерите с мин.пенсия 300 лв. са отрязани от 5% от 01.07.,защото според временния министър имат увеличение от 01.01.2021 г.т е.стигнали са 300 лв.За сметка на това всички останали ще получат 5%,без тези с максимална.Или най бедните няма да вземат 15 лв.Това не е социална мярка,а рестрикция.Няма да им стигнат парите за скапаните машини,а за капак отмениха проверката с индивидуалните отрязъци и протокола от машините,та "честния" избор ще е каквото изплюе софтуера накрая.

205

Анонимен

преди 3 години

спирайте ги тези подигравки и незабавно да се осъвременят пенсиите и да няма такива амплитуди, с какво едните са по-достойни, че да получават с 1000 лв. повече от тези на минимална и какво са виновни вторите, за да ги обричате на мизерия

204

Анонимен

преди 3 години

До к.207: пресметни 2 млн.души по 50 лв и сравни полученото произведение с 400 хил.администрация по 30% увеличение по 1500 лв средномесечна брутна заплата. Сравни резултатите и ще се убедиш, че Баце ни натопи в това блато. Сетне вземи средномесечните заплати на по 2500 следователи, прокурори и съдии и тяхното ежегодно увеличение с по 10-15% и там също ще се изненадаш. Така че ние храним не толкова пенсионерите, а службаши.

203

Варненец

преди 3 години

В соца нито един пенсионер не ровеше по кофите. Пенсиите не бяха високи, но стигаха за средно добър живот. Сега надали и 10 % от пенсионерите се чувстват добре. Питайте хората, а не да пишете статии по "картинка".

202

Шимон Дянков

преди 3 години

Всички пенсии трябва да станат 349 лв ни стотинка повече.Никакви тавани и прочие. Държавата изнемогва да храни безполезни тътрещи хрантутници и проходилки с по 5 инсулта,заливащи всички болници и съсипващи всичко. Лев повече не трябва да се дава за тях.Патите в младите при малцинствата.

201

Словянин

преди 3 години

Точно обратното, г-н Харалан. Западните банки и корпорации грабят ежегодно от Българско от 14 до 16 млрд Евро, връщат ни не повече от една десета. А УЖ интереса на ФАЩ към българската корпуция е мимикрия - целта на санкциите е само да се спре Балкански поток, затова атакуват хората на Бойко и Доган. САЩ се интересуват само да вредят на Русия, като ни използват като слугинче.

200

Герб

преди 3 години

Лошият старчески материал отново сънува и прави сметки без да може да направи простата сметка с напредналата форма на старческа деменция, че са абсолютно безполезните за тази държава и ,че дори и 2 лв са им много.

199

богат пенсионер

преди 3 години

Нали се твърдеше,че един от най-лошите белези на социализма е уравниловката?Тогава защо всички получават по равно-50 лв.?Ето,от 1 юли има увеличение 5%.Който сега взема 300лв. ще вземе още 15,който взема 1000 ще получи 50,а който получава "тавана"-няма да вземе нищо.Ами това си е висща форма на справедливост.И държавата пести за наша сметка.

198

Анонимен

преди 3 години

И що ми спират почивката на Канарите, а?

197

Анонимен

преди 3 години

Другари, Гърбави и Болшивики!!!! Поемете дълбоко въздух! Изпийте по едно антидепресантче, ще ви се наложи..., защото резултатите от предстоящите избори ще ви шокират!

196

Анонимен

преди 3 години

Мин.Донев разсъждава от икономическа гледна точка, но би могъл заедно с експертите си да помисли над факта, че над 400 хил. души държавна и общинска администрация преди няколко месеци получиха увеличение на брутната си РЗ - БРЗ 30%,което означава много голяма сума,около 9 пъти по-висока от тази на 50-те лв на 2 млн. пенсионери. Като добавим и доста високите заплати на следователи,прокурори и съдии и ДМС за "добре свършена работа", струва ми се,че трябва да се намалят РЗ на посочените категории

195

Анонимен

преди 3 години

Бойко щеше да намери пари. Новите- за нищо не ставате. На 11 .07- аут!