74

славянин

преди 3 години

*** са с много по-силен инстинкт за самосъхранение от всички останали, те затова и оцеляват в най-тежките условия, където ''цивилизованите'' и ''образованите'' не оцеляват!

73

Bili

преди 3 години

нова маркетингова стратегия ни пускат - "боцни се, не се праИ на ...."

72

Анонимен

преди 3 години

Да питаме гробарЕТЕ от НОЩ, какво стана с чувалите с трупове, хладилните камиони и детските площадки. За тези думи трябва да бъдат съдени и в затвора.

71

Не Познавам

преди 3 години

1 умрял от Вируса, не познавам нито 1 човек познаващ някой умрял от Вируса. Как това е възможно, ако има Смъртоносна Пандемия?!

70

SHEFA

преди 3 години

САМ0 ИСКАМ ДА МИ 0ТГ0В0РЯТ ТИЕ 0Т СЗ0-Т0- ЗАЩ0 ТРЯБВА ДА СЕ П0ДПИСВАМ НА ПР0Т0К0Л ЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА СЕ ВАКСИНИРАМ??????????????

69

Ромите са

преди 3 години

изпечени мо ше ни ци и като такива лесно разпознават из *** ми те. Ако наистина имаше Пандемия и хора около тях се разболяваха и умираха, щяха да са първите наредили се за ваксина. Само дето в кварталите им - няма един болен, един умрял и им е ясно, че цялата работа е из *** *** та на Хилядолетието!!

68

Роберта

преди 3 години

Тези ще трябва да ги ваксинират н.а.с.и.л.с.т.в.е.н.о , инак ще ни изпозаразят следващата зима...

67

Айде на Бас

преди 3 години

че всеки дето за 16 месеца е останал здрав или е Прекарал вируса Безсимптомно и вече има доживотен имунитет или има Вроден Имунитет - просто няма начин за 16 месеца да не сте го вдишали тоя вирус. Факт за предишни Корона вируси тестовете показват, че от 10% до над 50% от хората имат Наследствен Генетичен Иминутет! Ваксините са не просто Опасни - те са Излишни!!

66

Анонимен

преди 3 години

Няма гаранция за нищо в този живот. Това, че чувстваш нещата под контрол като не се ваксинираш не означава, че опасността е по-малка.

65

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаАбе нали си много умен и образован я ни светни нас неуките, от какво точно те предпазват тези,, ваксини''? Това че те предпазват от заразяване не смеят да го твърдят дори учЕните които ги създадоха.

64

Анонимен

преди 3 години

Ама, кой ви кара насила да се ваксинирате? На никой не му пука за вас и вашето мнение. Светът ще продължи да съществува и с вас и без вас!

63

Идиокрация

преди 3 години

дано Ваксините Работят по План, че най-сетне от Идиокрация да станем пак Демокрация!

62

Интернет Конспиратор

преди 3 години

Никога няма да се Ваксинирам - готов съм да умра, ако наистина има Вирус и е смъртоносен, ама за 16 месеца Пандемия, не само че още съм Жив, но съм в Отлично Здраве, не бих рискувал да си разваля здравето с Експериментални Ваксини - не съм Опитно Зайче и Лабораторен П лъх!!

61

Анонимен

преди 3 години

Всъщност *** е комплимент. Бай *** е хитър човек, който не се прекарва. Живее по собствени правила и винаги си гледа интереса. Дори като политик е хитра лисица и следва инстинктите си. За да знаеш това, трябва да си чел Алеко, а не просто да ползваш едно масово разбиране, което е грешно. Ако Бай *** беше жив, нямаше да се ваксинира.

60

Леша

преди 3 години

Придвижването на ГМО организми става само след издаването на специален паспорт. Аз подкрепям паспортите за инжектираните. Защо ли се сетих за Том Сойер и оградата :]] Браво на Гейтс и компания.

59

Евала

преди 3 години

Абе да не съм попаднал в някой *** форум? Тук има само противници на инжекциите, страх ги е да не ги стерилизират открай време. Зер няма да могат да правят по 10 материалчета. ПознаваХ хора , противници на ваксините, сега за тях казвам "Господ да ги прости". И те бяха много умни. Бяха...

58

Анонимен

преди 3 години

Дали имаш вече изграден имунитет няма значение важното е да те закачат на ваксините и да си зависим.

57

КуКуМяу

преди 3 години

До БауА ти и под нивото на ***!

56

Ситалк

преди 3 години

До Бау - А ти дори нямаш ниво.

55

Анонимен

преди 3 години

Вакси, сега разбрахте ли как се наредихте като балъци? Ваксиниран или не разлика няма, пътуваш си свободно без проблем. Е, с една малка подробност, в много държави дори да си ваксиниран на границата ти правят тест на случаен принцип, тоест пак висиш като преоценена луканка. А в някои държави като САЩ и Израел задължително освен сертификат за ваксинация трябва да представиш и отрицателен тест.