70

GT

преди 2 години

ичко в България, нищо!Нищо няма за никого! Братя, не бъдете ***!Нищо няма да стане!Не се надявайте нито на румънката Кьовеши, братя, нито на Мустафата, нито на Вовата Путин, нито на дондуковския Селянин, нито на бабикянчето, нито на Чалгаджията, нито на Братгалевата, нито на Бойкикев, нито на баба ти Кулезич и Сашко Диков, нито на никого!България умира.Всичко си е все същото. Някой нещо?

69

GT

преди 2 години

Нищо няма за харизаните милиардни златни концесии, нищо няма за милиардните фалшиви сделки за изтребители, кораби, подводници и съответните комисиони, нищо няма за продавача на български паспорти, за КТБ, за ББР, за БНБ, за убийствата на уж заразените животни и птици, нищо няма за Шиши, нищо няма за агент Иван, за бедния Валю Златев, за Домуса, за Доган, за Ковачки, за Марешки, за Далаверито, за Кирето Добрев с вецовете, за братята-крадци, разните там горанчета, минювци, цековци, цецовци, геговци, хаджидимовски марийки, куневи-пръмовици, нищо няма за легиона гербаджии, дето усвоиха до шушка вс

68

GT

преди 2 години

Имотите на крадците и в България и в чужбина, техните банкови сметки, офшорките им, задигнатите с измама заводи, хотелите им, вилите им, мезонетите им, къщите за гости, яхтите, самолетите, колекциите, пачките и техните кюлчета си стоят в чекмеджетата на нощните шкафчета. Баце на свобода, шета насам-натам. Шиши в Дубай, Иванчо пие кафенце с Митко Чорапа, Черепа все уж готви нещо, агент Иван бълнува коалиции. Евродепутатите си броят парите. Депутатите по бермудина Бахамите. Олигарсите, потънали в просташки лукс, пият Куба либре и се майтапят с бедния разорен народ.

67

Но знайте тавариши

преди 2 години

Как определяте се престъпление человечества - каторай кладбища пулние а народ намаляет..

66

Реалист

преди 2 години

Ееее, най-после някой да каже нещо добро за предишното правителство - няма нарушения в МТСП и мерките от началото на епидемията са били добри. Ама така е, когато обективен и интелигентен човек го прави, а не като иддиоти от типа на Рашков, който под вола крава ще търси да оклепа Борисов и ГЕРБ.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме суверенна държава щяхме да наложим контрасанкции на американски милиардери, упражняващи търговия с влияние в България, както и други дейности противоречащи на националните ни интереси. Например Джордж Сорос.

64

Но вии скажит

преди 2 години

Що я очин много опростяват дела в международнии отношении но скажится, че если человек каторай можит мразите нациско облюдкам болшое от меня Ета Руская Федерации

63

БСП

преди 2 години

А Боко Тиквата плати ли данъци за кюлчетата и еврата в чвкмеджето?? Ако Спецов не е платил милиони данъци не е ли интересно защо Бойковите данъчни не са ги потърсили?? Обикновен Българин ако не си плати 100 лв. Данък, ще го намерят и вдън земя...а Спецов не са го закачали службите на ГЕРБ..интересно

62

Анонимен

преди 2 години

САЩ може да конфискуват всичко и просто го предават на бг бюджета. А те слагат санкции, прибират парите и казват че има корупция но не връщат парите на бг.

61

Анонимен

преди 2 години

САЩ разлюби Боко, герберастите са в потрес, стягат си багажа за Северна Корея

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63ГЕРП нали затвориха фирмите на Бошков. Какво искат за Бошков парите ли като те са бг.За Пеески добре и там ще затворят, но за Бошков какво искат.

59

Анонимен

преди 2 години

А кюлчетата вземахте ли му от чемеджето на главатаря на шайката?

58

Анонимен

преди 2 години

То наследството е ясно, но ми кажи какво правиш в момента? Нали си Промяната, нали можеш много? Защо ти пречи наследството?

57

Тавариши Путин

преди 2 години

Въй помните каторай тавариш Брежнев дал 1 милиард году у СИВ. Въй знайте где етагава денги сегодня ? У нацистом

56

Анонимен

преди 2 години

До GTТака е, който гласува за Промяната, за Новите партии му предстои да разбере още такива истини.

55

Анонимен

преди 2 години

Не знам, чие наследаство е това, освен на ГЕРБ?

54

Анонимен

преди 2 години

До БауДа, де ама тиквата не е на власт. Облага те Радев в момента.

53

Анонимен

преди 2 години

Бойковите калинки може да са зле, но Радевите гълъби са истинско бедствие. България е в свободно падане.

52

Анонимен

преди 2 години

Закона "Магнитски" е създаден от САЩ за борба с корупцията в Русия и сателитните и републики. Щом са го приложили и за България, това означава, че САЩ смятат България за Руска сателитна република. С корупция по Руски модел.

51

Анонимен

преди 2 години

До БСПКажи нещо за разкритието, че Румен Спецов Културиста, сложен от вашия Радев за шеф на НАП не е платил 6,5 млн лв ДДС и така е ощетил приходите на страната?Кажи и още защо същият не си е плащал здравните осигуровки за пет години назад?