46

Анонимен

преди 2 години

ЕС дава огромни средства за европроекти на България.Но голяма част от тези средства се прибират по корупционни схеми от мафията и мутрите на България.

45

До ДАНС на Борисов

преди 2 години

Нали БНТ обслужва Борисов , защо са отишли там? Защо не ги показаха тези "документи " , защото и аз мога да покажа за връзката им с Божков и трансфери на пари но не за адвокатски услуги.

44

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 41: Хал хабер нямаш, а се мъчиш да манипулираш с кьорфишек въпрос тези, които като теб не знаят или не помнят нищо. Христо Иванов никога не е бил в ГЕРБ за да го гонят оттам, а от второто правителство на бойко той сам си тръгна, когато се убеди че с Бойко и гербаджиите съдебна реформа няма как да стане.

43

До анонимен 42

преди 2 години

Мен ме рекетира черепа , защо няма досъдебно производство.

42

Анонимен

преди 2 години

Щом санкциите са по случая Магнитски,като с него как нарушаване на човешките права и това на живот с частност правото му на живот дори в затвора,а не смърт по неизяснени обстоятелства и що неизяснени обстоятелства от корупционни схеми с действията и действащите лица даващи,вземащи подкупи как извършващи корупцията в действителност трябва да се подведат под отговорност,че заедно с корупционната си дейност са нарушили човешки права на живот с физичско и морално съществувание,що за него що за други

41

Анонимен

преди 2 години

САЩ първо да си гледат техния "заден двор " тогава да дават акъл на ЕС.

40

ДАНС на Борисов

преди 2 години

Папка с доказателства с нея Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов от Изправи се! Мутри вън се явиха в студиото на БНТ. Двамата представиха в национален ефир документи, според които спецсъдът е издал разрешение за подслушване на 82-*** души. Те заявиха, че отиват при служебния вътрешен министър Бойко Рашков и няма да ги дадат на главния прокурор.

39

Анонимен

преди 2 години

Божков каза по телевизията ,че е РЕКЕТИРАН от Влади Горанов и Бойко Борисов.Защо тяма досъдебно производство за това.Какво се правите ,че не сте гледали и чули?

38

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Еволюирала комунистическа идея в американско дело ! Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

37

Анонимен

преди 2 години

Глисто Иванов се е договорил с Доган за цирковете на Росенец, и двамата си вдигнаха процентите, много хитро.

36

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов за корупция ли го изгониха от ГЕРБ, че лае така злобно.

35

А Бойко накъде?

преди 2 години

Времето на Бойко изтича. След тези санкции, в които той е споменат като "настоящ политически лидер" той става неудобен дори за ГЕРБ. Вероятно ще се опита са стои в сянка като "почетният председател" на ДПС Ахмед Доган, но вече трудно някой ще взема на сериозно приказките му.

34

Анонимен

преди 2 години

Да ,дружките Йончева -Милиончева,Манолова-Божкова и Христо Маджото веднага се нагласиха в Политико като най " почтени".Каква пародия!"Бившия омбдусман вдъхновена от антикорупционните протести",не е истина,и колко струва тази лъжа,манипулация и гадост?

33

Анонимен

преди 2 години

Питам Христо Иванов и ДПС, кога ще снимате култувата комедия Росенец 2?

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - ами свързан в Христю - да си каже там на протеста за Маджо

31

Анонимен

преди 2 години

Чело правят ..мълчат и ,затварят очи ,да не си мислите че и там не крадят пари ,тая румънка уж много се биеше в гърдите ,но и тя си траеше ,в всички министерства се е крали милиони ,кой е в затвора?

30

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата е погнала повечето от обвинените от САЩ. а Христо Иванов вие яростно срещу прокуратурата. За мене той е свързан с престъпниците.

29

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 22: Да са взели хора от протеста? Подкупвани са държавни служители и настоящ политически лидер (бат'ти Бойко). Кой е бил едновременно държавен служител и настоящ политически лидер? Бат'ви Бойко. .......................... Кого сега финансира, и изобщо финансира ли някого Божков, за това, в написаното от финансовото министерство на САЩ не става дума изобщо. Има разлика между финансиране и подкупване, не е едно и също. Нещо неясно?

28

Анонимен

преди 2 години

аз залагам на Мая - за нея има много записи как лично ходи в офиса на Божков с едни големи чанти

27

Анонимен

преди 2 години

Божков ако е дал и една стотинка щеше да направи сериен филм, а не да рисува комикси.