8

4epa

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ СА НА ВРАТИТЕ НА БАНКИТЕ- НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ ВЪТРЕ В НИКОЙ СЛУ4АЙ !!!!ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ПУСНЕШ ВЪЛК ПРИ СТАДО ОВЦЕ !!!!!!! А ВЪЛКЪТ ТИ КАЗВА 4Е ЩЕ ГЛЕДА ОВЦЕТЕ - ТОЯГАТА ДА ИГРАЕ ПО ВЪЛКЪТ ДА Е ДАЛЕ4 ОТ СТАДОТО !!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Инвестиции скоро няма да има, цивилизацията се закрива. Учете се да познавате лечебните билки и да ползвате прашки и лъкове.

6

Факт

преди 2 години

До АнонименНито Русия,нито Беларус са застрашени от изчезване,а процъфтяваща България е!Защо ли???Става въпрос,че след броени години България ще престане да бъде държавата на българите-за по-недосетливите.

5

Виготура

преди 2 години

Но можем да имаме аржентински сценарий, които фалираха със валутен борд. Нашата икономика е с непрекъснато намаляващо работоспособно население, увеличаващи се пенсионери, жалки чуждестранни инвестиции. Ако не бяха еврофондовете, отдавна да сме фалирали. Орбан докара на Унгария 30 млрд долара инвестиции за 2019, Баце 1.6 млрд

4

До 1

преди 2 години

Каква Русия какъв Лукашенко бе?Да нямаш психически проблеми?

3

Анонимен

преди 2 години

До Край Точно!

2

Край

преди 2 години

Може може и с валутен борд пак може.Вързани сме за еврото а печтатницата за евро е пусната по повод коронакризата. Така че лева може да стане на шума барабар с еврата.

1

Анонимен

преди 2 години

Резултат от управлението на Путин (от 1999), Лукашенко (от 1994) и Борисов (2009 - 2021 с прекъсвания)Минимална заплата:Русия - 277лв.Беларус - 250лв.България - 650лв.По брой на самоубийства:Русия - 3то място в светаБеларус - 9то мястоБългария - 105то.Всичкото руски *** дето плюе в хор България и ГЕРБ е част от мащабна Кремълска кампания за дърпането ни обратно към калта на тоталитарните блата. Чалгарите е гладкомозъчните фенове на фигуранта помагат активно.