23

пасарела

преди 3 години

Баба Яга Зайка да си обира побързо крушите и да ходи бързо при стерилния си вожд на доклад !! Омръзнаха ми вече бабикяни , кюстендилски сливи , зеленочорапковци ,паряснички и т.н !!

22

Анонимен

преди 3 години

Мико грешиш , неа 35000 , ами 75000 заплата

21

Само питам

преди 3 години

Какво друго можеш да очакваш от кадрите на ИТН? Лъжи, инсинуации, интриги, фейкове......

20

Абе

преди 3 години

Настана времето на простотиите, а уж тези трябваше да са новата, по-добра алтернатива на досегашното управление.

19

Психиатър

преди 3 години

Този бабишкер е уродлив както физически, така и ментално! Съд за клевета !

18

Анонимен

преди 3 години

Направиха народа на ***......ония щял да клепа че някакъв бизнесмен щял да бъде сготвен и изяден от семейството си ......тая Мика вижда 35 000 заплата.....а бе хора , управлявайте тази държава ......махленски клюки ...как пък един не излезе и да говори за управленски програми и решения....а бе имате министерства , ресори ....кажете нещо управленско......

17

Анонимен

преди 3 години

И баба Мика влезе в битката с Манолова, Янев, Радев и Рашков. Конкурират се за приза "Агенция за фалшиви новини N 1". Рашков отнесе като ураган Мая Костинбродска и вече твърдо е на първо място. Останалите състезатели се окопитват след първоначалния шок и се опитват отново да се включат в компроматната битка, но виждат, че за тях е непосилно да се състезават с един автентичен комунистически кадър, кавъвто е Рашков. Те ще се задоволят с по-задни позиции и прилежно ще се учат от комуниста-ветеран

16

Това е Нищо

преди 3 години

погледнете парите раздадени от "Фонд на Фондовете" - има фирми регистрирани 2-3 месеца след началото на Пандемията и след това дадени им по 10-20 Милиона лева като подпомагане в Корона Кризата. Някои от тези компании, дори уеб-сайтове нямат - правете си сами сметката!!

15

Истината

преди 3 години

Глупости на търкалета!

14

ha ha

преди 3 години

Ако тя лъже - защо не я съди???Защото не е лъжа явно!

13

Хемус

преди 3 години

Къде си бе Чикита!?Пичове,ако има архив моля да проверите какво съм ви писал март 2020!Този щаб не взима премиални по-малко от пет цифрена сума!И тогава го написах,че е в техен интерес да разтягат локуми!

12

Веселяк

преди 3 години

Паяжините между краката са много вредни. Вредят даже на държавата. Ако истината е, че не са вземали пари, дали същата зайка ще се извини лично и където трябва?

11

Хахаха

преди 3 години

Топ експерта на Славун сенилната Мика, се изтърва, та протече от памперса ...ГЕРБ въобще не са цвете, но БСП, ДПС, ИТН, ИСМВ, ДБ, АТАКА, ВМРО, ВОЛЯ, НФСБ, Радев, Жан Виденов и прочие пък хептен ...

10

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем кой държавне служител взима най-голямата заплата в държавата и после доживот ще взима 60% от нея президентска пенсия.

9

Анонимен

преди 3 години

Смачканакът Мика бабушкерата да покажи фишовете, те се публични.А че нейната чалгаджийска партия си гласува заплати от по 10 000 лв е напълно вярно.

8

неандерталец

преди 3 години

Тая мухлясала бабишкера Зайкова започна да съди всичко и всеки. Откъде се пръкна и стана фактор в държавата.

7

Станислав

преди 3 години

А пък аз казвам, че Мика Зайкова взема за първото заседание за няколко часа работа 82 000 лв. А сега да оспорва.

6

Анонимен

преди 3 години

Да извадят документите , ако са плащани заплати и ще стане ясно в какъв размер са били. Не е редно само са се хвърлят бомбастични изказвания във въздуха. Не е много сложно истината да излезе на яве.

5

Д-р Николай Михайлов

преди 3 години

Мика е симпатична 80- годишна женица,но атеросклерозата яко я е сковала- мозъчето и се е свило два пъти и не знае какво говори изобщо! Може би преди месец и инсулт да е изкарала..Вероятно се изпуска вече..казаха ми,че неотдавна в едно студио при нейно участие замирисало на ..ако

4

nekoj

преди 3 години

Предполагам че като 'уж наушким' казва 39 хиляди - това е вярната цифра - за да не вземат да го съдят и за лъжа после!Защо не каже конкретно все пак колко е взимал? Защо тази "скромност"???