101

Анонимен

преди 2 години

Да се направи парад на традиционното българско семейство. Мама и татко нямат брак, а татко бие мама, защото я обича. Не ѝ го казва, защото е лигавщина и да не го бъзикат момчетата. Татко не пуска мама да работи, защото на работа има мъже и може да я заглеждат. Мама и татко едва връзват двата края, понеже татко е бачкатор и шефа-частник го скъсва от работа. Учат децата да са тарикати, понеже не вярват някой да е надкарал, без да е мошеник. Каквото не разбират, плюят по него.

100

Анонимен

преди 2 години

Толерастията и либерастията не са донесли нищо добро на света.

99

ЧЪРЧИЛ

преди 2 години

Тези хора имат нужда от подкрепа, разбиране и съпричастност за да могат да бъдат по - спокойни и в хармония със себе си в живота и на работата си.. Толкова ли е сложно един ден в годината да задържите омразата си във вас. Проявете малко емпатия. Не проумявате ли, че те са тук и са част от нашето общество.

98

Чичо

преди 2 години

В къщи да правят каквото си искат.Не желая да покваряват децата по този нагъл начин.По тяхната логика тогава всички камиони тип ,,лай....ка,, да организират едно *** шествие в центъръ на столицата.

97

Анонимен

преди 2 години

Бъдете толерантни към различните!......

96

свирепия заек

преди 2 години

До Драга редакцияЗа да покажат истинското отношение на хората!Това е политика!Хем вълкът сит,хем агнето цяло!

95

Gog

преди 2 години

Е толкова ли няма някоя поляна в планината където да се съберат и да си мърсуват на воля? Те ми тръгнали из градовете. На 24 май манифестация нямаше ама гей парад ще има.Срамота.

94

шшшшт

преди 2 години

Нека всеки сам избира какъв иска да бъде!!! Да, и обратните са хора!!Не падайте в капана на тези които искат брат брата да убива!!!Безмилостната пропаганда и умишлшното настърваване е и в двата лагера!!

93

то

преди 2 години

Загниването на обществото е привнесено, това ще го превърне в едно пихтиесто, безволево и лесно превземаемо. Кой има интерес от това разложение...

92

хух

преди 2 години

искам да има парад на косматите подмшници. Голям фетиш ми е да знаете и ми такава мъка, че не се прави.

91

циник

преди 2 години

Пропагандата е навсякъде Живея във Виена, тук пешеходните пътеки са с цветовете на дъгата, в метрото дръжките са в цветовете на дъгата, светофарите за пешеходците са с еднакви полове хванати за ръка!!! Не ме питайте, как обяснявам на децата си, като ме питат за тези неща!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Грешен път е това вярвайте ми... от другата страна на окена ви го пиша

89

528 Hz

преди 2 години

Аз искам да има парад на кучето.Защото то е приятел на човека.

88

Анонимен

преди 2 години

Герберите започнаах да се стягат за празника

87

Драга редакция

преди 2 години

В публикацията ви пише: "София Прайд се провежда всяка година от 2008 г. насам, като подкрепата му непрестанно расте". Като е толкова голяма подкрепата на така щедро възхвалявано от вас събитие, защо сте изтрили 75 % от коментарите?

86

Гневен

преди 2 години

До Тома Възрастните и нормални хора може и "ДА се посмеят и да си го преместят",но децата им са изложени и застрашени от отровната проказа на тези ненормалници! Като народ не бива да си позволяваме наивност. Истината е,че посягат по изключително груб и коварен начин на младото поколение,като го психясват и покваряват! Поведението им е преднамерено демонстративно,арогантно и отвратително аморално!и Който иска да си показва срамотиите по площадите да заминава в джендърска Европа при себеподобните

85

Зозо

преди 2 години

....Хората се събират пред Паметника на съветската армия....Хахахахаааааа, точно там ли?

84

Анонимен

преди 2 години

Всяка година един и същи прайд се организира.

83

Анонимен

преди 2 години

Аре стига сте ми ревали !В БГ да има около 1000 обратни най-много. Къв ви е проблема?Проблема ви е че ви мързи да гледате бебета , мързи ви и да бачкате.И от там нататък всико е проблем.

82

Веско

преди 2 години

Иво Димчев, Рут Колева, Мила Роберт и Прея. Като виждам кои подкрепят, ме кара да бягам!