126

преди 16 години

Я трай там, бе! Не хващаш декиш, както се казва на твоя език!Пиши на кирилица, бъди достоен противник поне...Национални предатели, не ви ли е срам поне малко???Но има Господ...

125

преди 16 години

a sega pak stana duma za genocid nad bg naroda!maliii vsi4ki se pobarkaha,govore6e se za korupciq to pak vze 4e stana genocid!

124

преди 16 години

125-ti, bravo !

123

преди 16 години

Стига с униженията към българите! Провокатори, стига!Българи, всичко е една манипулация, чумавата ръка на мафията е дори във форумите! Мислете! Мислете! Не се поддавайте на провокации, защото разединението е най-прекия път към заличаване на един народ! Не се страхувайте! Изказвайте мнението си така, както го чувствате и не обръщайте внимание на опита за заслепяване на масите! Геноцидът към българския народ е факт, но да не допускаме да се задълбочава! Осъзнайте се, още колко време ви трябва???

122

Пламен Сидеров

преди 16 години

Булгарикос Сапунос ,българите са една ***,която краде сега сме на ниво на американската мафия от Кръстника само,че доколкото може да се каже мафия в рамките на България.Дребните риби дето ги хващат и ги казват по телевизията с по 300 000евро не са искали да плащат на Маргините и хо са фанати така,че плащайте данъци на братята и няма да имате проблеми.В Америка имат проблеми с къртиците,но правят нещо да ги хванат тук няма как да се проведе такава операция,защото самия Румен Петков е такъв.Изплува Петър(Евтим) Чаушев,но той е върха на айсберга,ако започнат да нищят Доган ще се установи ,че има над 3-4 милиона с деклаиран доход от 10000 за година?Как стават тия работи ,купил си хеликоптер??Хитлер е трябвало да ни окупира отдавна и сега да сме:"Ред 32 *** 25 и 26!"Той правилно е преценил,че ние източните славяни сме крачка по-долу от *** и 2 от *** ,но далече от хората.

121

genka

преди 16 години

Всичко е мафия в Бг.

120

преди 16 години

Сетихте ли се вече, а??? Айде да чуя сега нещо против Волен Сидеров, де! И сега ли той ви е виновен, а?

119

Забрава

преди 16 години

Много интересно, от къде ген.Атанасов има запис на разговор на Иван Иванов. Друг е въпроса, че всички престъпници са все болни.а също така е интересно че е публикуван разговора в Капитал , а групировката Капитал държи винпром Дамяница следователно цяла България се занимава в разчистване на мафиотски сметки / сметки между винпромите / и кой за кого лобира се видя ясно.Г-н Иванов за Пещерска, г-н Атанасов за Дамяница.Защото как навремето един огняр във винпром Дамяница купи винзавода,това бе по времето на Костов.Всеки да си прави сам изводите.

118

преди 16 години

един в повече и какво? В България да си политик е професия от която най-добре се живее. политиците са като кърлежите живеят на чужд гръб,но нали хората гласуват за тях. Реално погледното умният вдига чукалата и се омита от тази мизерия, която няма изглед да се оправя скоро време.

117

Чък Норис

преди 16 години

Да търсим съюзници и сред обикновената членска маса на БСП, те са наши естествени съюзници, т.к. най -често това са трудови хора които не са имали никаква икономическа полза. Това което казваш за тия хора сигурно е вярно,но за да се прочисти България от мършата трябва да работят хора КОЙТО НЕ ЧЛЕНУВАТ И НЕ СА СИМПАТИЗАНТИ НА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

116

ksaksor of dum

преди 16 години

Праилно!! Но и Кхтулху Фтагхн, моля. Да си имаме уважението.

115

aldebaran

преди 16 години

evtin e hostinga spoko.... moje da se uredi :)

114

БСП активист

преди 16 години

Страшно няма, объркали се малко нещата шум малко, но основание за притеснения няма. Тези който гласуват за нас отдавна сме ги оставили без пукнат лев и пари за вестници нямат. Няма и да разберат к'во станало. Догодина по изборите ще съберем пак бабичките и *** на кебапчета и след изборите, както си знаем.

113

преди 16 години

Тия още ли не са ги уволнили.Имам предвид Иванов, Петров и компания.Включително и пикаещия във фонтани министър.Пиянде с пиянде.

112

Ани

преди 16 години

Ох, не знам вече. Първо никаква политика не ме интересуваше, после като ме завладя покрай желанието за журналистика, се увлякох по Атака - разбира се, после се разочаровах. След това пак спрях да се интересувам от отвращерие, че всички са еднакви, но...ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА! Не искам повече да се гаврят с нас, но колкото и да мисля, стигам до извода, че сами сме си виновни - няма гражданско общество, няма протести, няма стачки, недоволство и т.н. и съответно има *** като горните. И в този ред започвам да се чудя - не беше ли Костов (с всичките му брутални кражби) единствения, който поне мъничко не се противопостави на исканията на САЩ например по времето на реалната си власт? Защото сега тия *** грам не се опитват да замажат очите на хората. М?

111

frank

преди 16 години

kakav narod te samo pensioneri ostanaha i korumpirani subekti kato toia na snimkata. naroda na bulgaria otdavna izbiaga na zapad i izglejda ostanaha nai golemite glupaci i naivnici.abe hora nerazbrahteli ce sistemata vav bulgaria e takava koiato partia dadoide SHTE KRADE nemoje ednata da krade a drugata novata partiada da gleda.ima studenti umni hora vav bulgaria mogat da napraviat nova sistema no niat interes

110

S.T.

преди 16 години

Viarno e 4e v Bulgaria mafiata si ima darjava i 6te e taka dokato prodaljavame da badem ovce a ne narod,nacia.Vreme e da se sabudim i da vzemem ne6tata v sobstvenite si race i da prekratim dostapa na mutrite,mafiata i organiziranata prestapnost do darjavnite organi na vlastta.Prosto e samo triabva da se izpravim sre6tu vseki edin mafiot a ne da mu se klaniame i da go bogotvorim.HORA SABUDETE SE,VZEMETE SE V RACE I DA DEISTVAME DA PREKAR6IM MAFIATA I DA IA UNI6TOJIM.

109

НФБ

преди 16 години

ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО НЕ САМО УТРЕ НО И ДНЕСНАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯВсички заедно на ИЗБОРИДа дадем шанс на всички да живеят достойно и щастливоДа дадем шанс на всички да се трудят и да получават достойно заплащане днес и утреДа дадем шанс на пенсионерите да прекарат в спокойствие и щастие своите старини Да дадем шанс на младите да се трудят, да се развиват професионално, да правят специализации в чужбина и да получават пълна реализация . Да дадем шанс на мечтите си Достоен труд и достойно заплащане днес и утре!Стоп на изтичането на капитали!Да стимулираме и подпомагаме родното производствоДа инвестираме в Родината си, а не в Либия и Ирак.Да стимулираме интелектуалния потенциал на нациятаДа стимулираме изкуството и народното творчество Отворени сме за всякакви дискусии в името на БългарияИмаме нужда от нови лица на политическата сцена от хора необвързани и не участвали в масовите фалити на банки и предприятия, хора не защитаващи икономически и корпоративни интереси на групировки, а хора които милеят за България. Приканваме да се организират инициативни комитети от интелектуалци и личности , които милеят не на думи за бъдещето на България за да могат да се обсъдят нашите идеи и изградят секции на Народен Фронт по места в градове и села .Труженици и интелектуалци на днешна България,на избори !До победа!Ние нямаме финансовите средства на БСП,ГЕРБ и ДПС , но имаме желание за промяна.Да търсим съюзници и сред обикновената членска маса на БСП, те са наши естествени съюзници, т.к. най -често това са трудови хора които не са имали никаква икономическа полза,които са били манипулирани както и болшинството от българският народ в полза на своята корумпирана върхушка, хора които живеят в мизерия Всички заедно да кажем НЕ на БСП,ГЕРБ и ДПС

108

ksaksor of dum

преди 16 години

... че КХТУЛХУ е ФТАГХН, и ще получиш и ти своя дял от Айвън Костоу! бъдИ трУпър!! спомнИ си 1854-та!! Строй се, вкрая нанакраищата втънка чрвона лхинья!!! марШШШ!!!!!

107

НФБ

преди 16 години

Ако сбъркаме и утре...