247

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 251 "Ако имаше доказателства за така наречения холокост, нямаше да вкарват в затвора тези които се съмняват в него." Точно защото има доказателства хората, които се "съмняват" в него, не са нищо повече от лъжци целящи да прикриват нацистките престъпления чрез игнорирането на тези доказателства или откровено чрез лъжи, както в случая с Граф. Явно и по Логика си имал слаб две. Ако въобще някога си отварял книга по този въпрос, което също е възможно.

246

протестъри

преди 3 години

но сега с новата власт от бкп комунисти и внуците им, и славчо чалгата ще можем да дръпнем доста назад.

245

до Анонимен

преди 3 години

Продължавай да злобееш, не ми пречиш.

244

протестъри

преди 3 години

защото просто това, че българите са бедни не е вярно изобщо.. доста по-бедно живеят обикновените хора на запад.. а, на изток не искам да си помислям..

243

Анонимен

преди 3 години

До ха ха ха Като гледам как когато и да вляза тук сте едни и същи *** с едни и същи номера, единствените, за които има такава опасност .. сте вие. :))))

242

до Анонимен

преди 3 години

Ако имаше доказателства за така наречения холокост, нямаше да вкарват в затвора тези които се съмняват в него.

241

до Анонимен

преди 3 години

Не, не всяко изопачаване на истината се наказва със затвор, може да изопачаваш каквито си искаш истини и при свободата на словото не могат да те вкарат в затвор за престъпления на мисълта, само "изопачаването" на така наречаната "истина" за така наречения холокост се наказва със затвор.

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 246 "Защо не представят доказателства за така наречения хололокост, че да не могат да го изопачават? Няма никакви доказателства за така наречения холокост." Неграмотен си, затова "няма". Когато не си прочел една историческа справка, една книга няма как да знаеш, че "има". За разлика от теб, аз съм бил в няколко мемориала бивши нацистки лагери. Има огромни секции с докумнети, много от които са достъпни като копия за четене.

239

ха ха ха

преди 3 години

"Пий си лекарствата и си сваляй ушанката когато пишеш." . . . леко, да не се пykнеш от злоба!

238

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 244 "А защо изопачаването на други истина не се наказва със затвор, а само "изопачаването" на истината за холокоста се наказва със затвор." Всяко изопачаване на истината за да се прикрива престъпление се преследва и наказва от закона в демокрациите. Явно си неграмотен и не само, че не си чел нищо на лъжеца Граф, но не знаеш и елементарни неща за Наказателния кодекс на дръжавите за които говориш!

237

Анонимен

преди 3 години

Защо не представят доказателства за така наречения хололокост, че да не могат да го изопачават? Няма никакви доказателства за така наречения холокост.

236

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 241 Пий си лекарствата и си сваляй ушанката когато пишеш.

235

до Анонимен

преди 3 години

А защо изопачаването на други истина не се наказва със затвор, а само "изопачаването" на истината за холокоста се наказва със затвор.

234

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 237 "Никой не отрича холокоста просто така, а дори и да го отрича, това не е престъпление и пропаганда на нацизъм." Казах ти, вземи прочети ЕДНА книга на Лъжеца Граф, преди да плещиш на амбразурата. Граф е учител, не историк, учен или химик. Изопачаването на истината за прикриване на престъпленията на нацистите е престъпление, каквото трябва да бъде и преиначаването на истината за комунистическите режими довели до масов геноцид.

233

до Анонимен

преди 3 години

А защо отричането на геноцида в Руанда или геноцида в Армеиня не се наказва със затвор, а само отичането на така наречеия Холокост?

232

до Анонимен

преди 3 години

Нацизмът създате съвременна западна Европа, Европа подхранваше нацизма. Нацизма е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещу нацизма, доката всички останали поддържаха нацизма. И Русия сама победи европейския нацизъм, затова никога няма да простят на Русия.

231

Проверявайте

преди 3 години

Наскоро си купих майонеза, която беше уж годна. Получих високогъзопроходима течност. Изхвърлих майонезата. Обикновено така са се получили тези 100 кг, които изхвърлят българите. Качеството на Храната е питолица.

230

Анонимен

преди 3 години

Полша обещава на Хитлер да му издигне "прекрасен" паментик във Варшава ако прочисти Европа от евреите.

229

Гледна точка

преди 3 години

Изобщо не сме най-бедните, както ни изкарва официалната статистика. Защото тя няма как да хване други доходи, някои от които само ще маркирай: получаване на МРЗ, другото на ръка, работа на черно без договор, укриване на печалба и плащане на по-ниски данъци, нелегална търговия, контрабанда, доходи от близки в чужбина. Така че, доходите на българина средно са поне два пъти по-висок от официалната статистика.

228

до Анонимен

преди 3 години

Никой не отрича холокоста просто така, а дори и да го отрича, това не е престъпление и пропаганда на нацизъм. Има учени, историци, химици които привеждат научни доказателства, че холкоста или това което представят за холокост е измама. И никой не им противопоставя контра научни доказателства потвърждавашу холокоста, няма нито едно доказателство за така наречения холокост, единственото доказателство е - който не вярва в холокоста, го вкарват в затвора.