11

Анонимен

преди 3 години

как може да ти отнемат нещо, което не притежавашл Т.е. напускаш държавната служба автоматично достапът ти се прекратява. месеци след това т отнемат достъпа , който вече си загубил автоматиччно, щото не си на държавна длъжност...И как става тази работа? и никой не те увемедомява за тия фантасагории, за да можеш да питаш макакво ми отнемате.Е това е казуса- гербиджа е способен на всякакви беззакония, но се надявам най-накрая ада стане ясно кой е изфабрикувал този очевиден компромат. За това ли са службите? Реторичен въпрос

10

Гуфу

преди 3 години

Раше, обявява се сега защото сега длъжността ти предполага достъп до такава информация. И ако наистина ти е отнета по закон нямаш право да заемаш тази длъжност. За какво да я обявяват публично преди това? Хората имат по-важна работа, да разкриват руски шпиони примерно.

9

Анонимен

преди 3 години

Правото на достъп автоматично отпада след приключване на дейността, заради която е дадено.Вероятната причина я позна май #1 - че Баце с авере, нанюхвайки, че Рашков може да се появи като сътрудник на Президента - са заложили капан и бомба с дистанционно. За когато им потрябва. За Радев.То затова и Рашков не е бил уведомен ...

8

Off

преди 3 години

Като е бил "никой" тогава, защо да пише "по вестниците"? И по принцип такава информация не трябва да се развява. А ***, че не е проверил, не е проверил. Наредили са му от Москва, какво има да проверява.

7

СПОРЕД МЕН,

преди 3 години

Много хора имат първосигнално мислене. По времето на СОЦА комунистите ни втълпяваха, че всеки, който е против комунистическата идеология, е фашист. Днес, хората с ограничен мозъчен потенциал считат всеки, който не е с Бойко, че е с Радев.

6

Анонимен

преди 3 години

При режима на ГЕРП подобни абсурди са ежедневие. Тиквата просто изнасили брутално държавността и превърна всички служби, агенции и институции в бухалки на ОПГ-то си.

5

Анонимен

преди 3 години

Достъп до класифицирана информация на всички нива се издава ex officio - за целите на заемана длъжност и за периода на заемането й.Например в момента Бойко Методиев от Банкя не би трябвало да има такъв достъп.Циркът, който разиграха с "отнетия" допуск на Бойко Рашков, ги изобличи като отмъстителни дребни душици, които в напъването си да се харесат на Боса (а той ги лъже, че след юли се връща на бял кон) забъркаха пореден скандал, нанасящ репутационни щети на България.

4

Анонимен

преди 3 години

А онова председателче на ДАНС (вече бившо), защо не каза, че Рашков е с отнет достъп още когато обявиха назначението му, ами изквича чак, когато го наритаха! Да не би да е смятал да го изнудва, за да спаси топлото си местенце.

3

от мандрата

преди 3 години

виновен комунист няма , особено когато е на власт .

2

teo

преди 3 години

Какво право преподава Бойко Рашков, след като той сам нарушава закона, ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Той е чист като сълза и ще помогне да станем като страхотната страна Беларус. Да живее нашия Лукашенко генерал Радев фигуранта