25

моч

преди 3 години

Народния съд набира скорост , не се церемонят да спазват процедура по закон , те са следствие , обвинение , съд и палач ....Днес чистка на чиновници и администрация , утре очистване на всеки опонент....При орешарски фалираха КТБ , сега на ред е ББР....Цър вула РР , джапанката му Янев и цялата коте рия от болшевишки ко пои ще сринат държавата до основи.

24

Анонимен

преди 3 години

Точно така. Трябва да се почне от БНБ. Там как смърди, направо да не говорим.

23

Анонимен

преди 3 години

Уволнените креатури на Тиквата не са ли болни вече?

22

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам докога шефа на БНБ ще се прави на аз не знам нищо?!?? За КТБ Искров си отиде с почести както и баковия надзор, сега пак издънка с кредити измами, шефа на БНБ и банков надзор пак мълчат! А първи те са за затвора, къф е тоз надзор, който има една задача, да контролира банките да не правят глупости а то пак съшото? Я закривай цялото бнб, за какво е тогава?

21

Анонимен

преди 3 години

Много службички уредиха и голям провал ги чака в основната им цел изборите, като почнат да забиват и прегряват милите машинки и ги удари най-лошото в софтуерния бизнес - даунтайм с дейта лосс, ама как няма нали е писан от куци руски хакери софтуера.

20

До Чебурашка

преди 3 години

Мислех да ти отговарям, ама няма смисъл... за единия хляб се бориш... скоро ще секне, та не виждам смисъл да те лишавам от него...

19

Анонимен

преди 3 години

Не е само ДАНС. Всяко редово ухо обслужва гербавата шайка и мафията!

18

Анонимен

преди 3 години

По време на управлението на Борисов България е достигнала невиждани висоти в герберската грандкорупция. ДАНС политически е обслужвала задкулисието Делян Пеевската държава, държавата на Доган и Борисов

17

Анонимен

преди 3 години

Браво на Кирил Петков! Смело и решително! Крайно време е Норисово-Пеевската банка, както знаем за ББР да стане наистина българска. Очакваме и разследвания и съдебни дела , завършили с присъди. Трябва следващото НС да започне със съдебната реформа, за да се отпушат нещата!

16

Анонимен

преди 3 години

Кога ще арестуват Стоян Мавродиев, основната калинка на гербавата шайка в ББР ?

15

Анонимен

преди 3 години

Когато има доказателства казваме виновен е.... но колко подобни случай има в България и дори по-страшни с покрити улики и доказателства и невинния става виновен и виновния невинен Мафията си има Държава тя не е само в Властта тя е в най-ниските и средни етажи командвани от Високите етажи на властта.

14

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПише се "пар екселанс", неграмотен герботрол. Преди да коментираш книжовността на другите, остави настрана библията на своя бог - "Винету", и прочети барем едни стотина книжки. Защото, видно от слабокадърното ти тролене и правопис, се излагаш като кифладжия.

13

Анонимен

преди 3 години

Хората не са се явили, защото им е обидно, след като са се раздали за Шиши и шайката, сега да им искат обяснения...

12

.!.

преди 3 години

Значи да се спомене, че тия фирми са малък бизнес! Корабостроителница, техномаркет, булгартабак! Абе малък бизнес! После трвбва да се каже, че тези фирми са приближени до власта! Още това стана по време на управлението на герберастите и хан бойко борисов - тиквата! Слънцето на земята, надеждата на хората, оправителя на всичко! После може да се каже, че бойко борисов си стисна рацете с агата ахмед доган и поради товафирмите са във власста и към управлението на хан бойко и ахмед доган ага!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Дъщeрятa нa изритaния пo-рaнo днec шeф нa ДAНC Димитър Гeoргиeв рaбoти в нaй-вaжнoтo упрaвлeниe нa БНБ Бaнкoв нaдзoр c тлъcтa зaплaтa oт нaд 4000 лeвa нa мeceц, т.e., пoнe 80 000 лв. нa гoдинa Ocвeн влияниe върху нaй-бoгaтитe бългaри и чуждитe финaнcoви инcтитуции, пoзициятa в БНБ нocи и други приятни плюcoвe oгрoмнa зaплaтa нaд 4000 лв. (кмeтът нa Coфия пoлучaвa 2900 лв. или 34 800 лв. гoдишнo), кaтo тя ce пoлучaвa нe 12, кaтo нa кмeтa, нe 13, a 20 (ДВAДECEТ) пъти гoдишнo.

10

Анонимен

преди 3 години

Имам чувство , че при бойковото управление, ако се докажеш като престъпник, ставаш началник, шеф на служби, агенции, комисии, влизаш във властта без проблеми. Важно е да слугуваш и съучастваш на мутрите. С голямата метла в едната ръка и с дебела гьостерица в другата- всичката *** уволнена, разследвана, съдена и осъдена. И да се върнат парите!

9

Гражданин

преди 3 години

До аа. Айде по-леко с Народния съд. Трябват доказателства, байно, доказана вина и тогава. Стига с тези деветосептемврийски прийоми.

8

Анонимен

преди 3 години

Касичките на Шайката една след друга започват да се опразват...Няма да има пачки за купуване на гласове и на 11.7 - 3.2% като патерицата им МВРО

7

Аха

преди 3 години

Нали ония *** от ГРОБ искат доказателства?! Ей ги -на! Доказателства пар еселанц!Доказателства, че всичките тия нещастници служат другиму, а не на държавата!Все едно шефът ти /държавата в личето на неин министър/ да те викне, за да му обясниш действията си и ти демонстративно да не отидеш?!

6

не става

преди 3 години

После следващите като дойдат и те до кокал и така до края на света.