35

Петров

преди 3 години

Ми направи и ти нещо Другарю Кацаров !Нали си министър.Или и ти като месията си - Зеления чорап знаеш само кусури да намираш и нищо съзидателно да не свършиш !

34

Анонимен

преди 3 години

Януари месец болните намаляха, защото беше 30 градуса ли? Боже!

33

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е Баце бе?Верно ли се е скрил от Сретан?Вчера бил казал,че нямало да живее дълго,обаче се хванал на бас,че нямало никой да гони руски шпиони и другите щели да доживеят за да видят.Хахахахахах!Нямат край простотиите му ей!

32

Анонимен

преди 3 години

Този от снимката е срам за съсловието. Не е колегиално да злословиш срещу хората изнесли всички тежести на пандемията. Тя вече уверено върви към затихване и този министър няма нищо общо с това. Представете си какво би бълвала гадната му уста ако нямаше подобрение на ситуацията.

31

Анонимен

преди 3 години

Маските са за да мълчите и да си плащате,не го ли разбрахте?!Вирусът може да влезне през очите и ушите,носете очила и *** щом ви е страх.Направо скафандри като за космоса.

30

House M.D.

преди 3 години

Другарят Бъчваров пропусна да каже какъв хонорар е взел, за да рекламира ваксините.

29

Анонимен

преди 3 години

Мерките нямат и никога не са имали ефект срещу респираторен вирус. Те служат за допълнително сплашване на населението, упражняване на държавна принуда и терор.

28

Анонимен

преди 3 години

Мерките забават заразяването за да не се натоварват докторите,не махат вируса.Освен това той мутира и в даден момент ще трябват нови ваксини.Тази година не пуснаха грипен вирус.Ако някой си мисли,че случайно се появяват вирусите,жестоко се лъже.

27

има такъв...

преди 3 години

В правителството на Борисов имаше калинки.Във временото правителство на Радев се назначават бръмбари.

26

изнервен

преди 3 години

Уф, тези "новите" знаят само да спират, да сменят, да рушат. И нищо градивно. Колко познато отминалото, а?

25

Анонимен

преди 3 години

НОЩ си свършиха работата перфектно, всяха омраза към ваксините със риск да си смъкнат собствения рейтинг и спасиха хиляди човешки животи от тромбози. Имаше и досатъчно хаос сред коридорите за да не може да идете и да набодете като последни абдали даже и да искате.

24

Анонимен

преди 3 години

То пък щото със "силните мерки" имаше ефект някъде по света. Който иска и може да се ваксинира, свалят тъпите ограничения и край. Но никой няма интерес. Ваксините уж бяха ефективни, сега к*рец трябвало бустерна доза, наесен щяло да има нов щам и срещу него не действали дрън дрън. През това време цените на храните и горивата растат стремително нагоре, а ние си чешем езиците с к-19.

23

Анонимен

преди 3 години

Мерките са излишни,нищо не пазят,само страх де.Само ваксините помагат засега.Ако измислят и лекарство,може и да се отървем.

22

Morski

преди 3 години

До Анонименникой не е гласувал за " това " правителство,защото не е имало избори за него! Има служебна победа на агент РадеФ заради калпава Конституция! Но дори и с нагласата за узаконяване на лъжата избори-11.07 с помощта на нарочно неконституционен изборен кодекс , Народа и Историята няма да им прости- справки в миналото колкото искате!

21

Гориш

преди 3 години

До гласувалият за това правителство. Изтегли късата клечка пич. Скоро няма да го има и преЦедента и правителството.

20

Анонимен

преди 3 години

АЗ съм гласувал ТОЧНО за ТОВА правителство! Ревете и се гърчете, гербави престъпници!

19

Стига бе

преди 3 години

***

18

Анонимен

преди 3 години

До спортистчето, щеш нещеш ще се ваксинираш. Иначе ще продължите да разнасяте вируса и да умират разни с по-слабо здраве.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоест пълна безотговорност и безхаберие от правителството на Радев това ли предлагат?============-----------------------================Казал го е министъра. Третата вълна отшумя. Ваксинирайте се, за да не дойде следващата.

16

Да не спорим

преди 3 години

До анонимен 14- не мисля ,че някой е гласувал точно за това правителство......... АВие как мислите??!??