18

Фашизмът

преди 3 години

Фашизмът възникна в културна Европа, а не в Азия. Фашизмът се появи в цивилизована Европа, културната Европа на Гьоте и на Шилер. "Моята Борба" Хитлер е писал в затвора на нотни листове, които са му носели семейството на Вагнер.

17

Анонимен

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да се изискват имунизационни зелени паспорти за придвижване. При демокрацията има свобода и на всеки е гарантирано правото да се имунизира и да придобие зелен паспорт за свободно придвижване. Само в изостанали тоталитарни и комунистически държави като Русия които се управляват от диктатори убийци не въвеждат имунизационни паспорти и гражданите им не могат да се ползват от правото на свободно движение с имунизационен паспорт.

16

Нане

преди 3 години

Българи, тая ли пропаднала *** изкате да ръководи живота Ви?!турчена я напри на мад и маскара...И нищо, се едно не се е случило...Това ли ***, ще защити децата Ви утре...

15

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

До Анонимен 7. Да, фашисти или комунисти е все едно, но ми е трудно да определя брюкселската върхушка към коя от двете човеконенавистни групи се числи.

14

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм в действие. Май е време да напускаме тази изгнила фашистка организация. Няма по-големи фашисти от тоя гадове. Време е за съпротива. Че ние при бай Тошо имахме повече свобода...

13

do 13

преди 3 години

До Европейски ценности:да не забравим да споменем че е пълно и с *** като тебе

12

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът създате съвременна западна Европа, Европа подхранваше фашизма. Фашизмът е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещу фашизма, но бяха унищожени. Само Русия и комунистите. Благодарение на СССР фашизмът остана няколко десетилетия в нелегалност, но днес отново се заражда в западна Еврпопа в много по уродлива форма.

11

Европейски ценности:

преди 3 години

Робство, колониализъм, инквизиция, марксизъм, национализъм, национал-социализъм, концлагери, фашизъм и все нови и нови ценности като хомосексуализъм, трети пол, еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки.

10

Жив фашизъм

преди 3 години

Европейският ваксинационен сертификат не е свобода, а средство за принуда.Тия са майстори на извращението да казваш на черното бяло. Могат да ти отрежат главата с усмивка на благо чувство за изпълнен християнски дълг, докато обясняват на света как всъщност ти спасяват живота.

9

Анонимен

преди 3 години

При комунизма родителите не си колеха децата от мизерия и безисходица.

8

Анонимен

преди 3 години

Реално при социализма когато бяхме със СССР хората имаха повече свобода да решат какво да правят с живота си и как да се развиват, но продадоха тази свобода срещу жалкото право на свободно пътуване да мият улиците на запад. В крайна сметка загубиха и правото да мият улиците и да слугуват, а СССР го няма и няма да се върне, Русия върви по свой път, а българите ще живеят все по-зле и по-зле в ЕС където ще става все по-зле.

7

Анонимен

преди 3 години

Фашисти или комунисти. Все едно.

6

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Един рестриктивен сертификат няма как да възстанови свободата на движение, след като дискриминира хората, които по някаква причина не са ваксинирани. Фашизмът не ер свобода.

5

ЕС

преди 3 години

Обикновен фашизъм!

4

Анонимен

преди 3 години

Тираните като Урсула ни отнеха свободното придвижване и сега ще го възтановяват след като си инжектирате отровите им. Всичко това на фона на влизащите свободно гости на Меркел.

3

Анонимен

преди 3 години

А ***. Къде е вируса ,при нас бойко падна и вируса нема,като гледа празниците за 24 май ,нямаше ни един с маска или на баловете ,тия от щаба и нощ трябва да бъдат съдени за терор върху народа ,и редица лекари доценти професори министри ,телевизии гадове

2

Нане

преди 3 години

Булекзит 2022 година...С Референдум...

1

Анонимен

преди 3 години

Ърцула дер *** нежно да си свие сертификатите на руло и да си ги вложи в задното отвърстие до пълна пенетрация.