122

Тео Ушев

преди 3 години

Кафявият сайт ПИК са снимали всеки протестиращ и им изготвили досие,знае се че тече операция за да:се "сготви" някой си А.Атанасов с всички средства!

121

Анонимен

преди 3 години

Белата Златка що не се присъедини.

120

Анонимен

преди 3 години

Подслуващия незаконно Рашков се оплаква , че незаконно го подслушвали . Каква трагедия.Министър на вътрешните работи казва нещо , ама доказателства няма . То герберите чака така нескопосано лъжеха.

119

ДАНС,

преди 3 години

ПОЛИЦИЯТА ПОДСЛУШВАТ МИРНИТЕ ГРАЖДАНИ, А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КАТО ТЯХ ГИ ЗСЩИТАВАТ С АБСЛЮТНО НЕСЪСТОЯТЕЛНО ПЛЯМПАНЕ!! ЧИСТКА,АМА ИСТИНСКА ,ИСТИНСКА ЧИСТКА НА МОРАЛНО РАЗЛОЖЕНАТА ПОЛИЦИЯ. ПОДМЯНА С НОВИ, КАДРИ, КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ПЛАЩА НЕПОСИЛНИ ДАНЪЦИ!!

118

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЛКО МАЛКО НИ ТРЯБВА ЗА ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ ПРОСТО ЕДНА АТОМНА БОМБА

117

славянин

преди 3 години

Това се отнася и за полицейската, и за медицинската мафии - слуги на политическата мафии, а не на народа!

116

Sk

преди 3 години

ЗАКРИВАЙТЕ ДАНС, СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА, СПЕЦ СЪДА !! ТОВА СА ЗЩИТНИЦИТЕ НА МАФИЯТА И РИМЛЯНИТЕ В БГ. ТЕ СА СМЪРТНИТЕ ВРАГОВЕ НА НАРОДА! ТЕ СА ГРБИТЕЛИТЕ НА НАРОДА, ПОДЧИНЕНИ ДИРЕКТНО НА ДИКТАТОРА И КРАДЕЦА БОРИСОВ И ДЕБЕЛЯН!!

115

Анонимен

преди 3 години

В днешно време само протести с телефон в ръка и оплакване от всеки и от всички .Определено има нещо сбъркано у българина.

114

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВЯРВАМ САМО В ДРУГАРЯ КАЛАШНИКОВ

113

разпопен Дионисий

преди 3 години

Освен да измие портите на ДАНС за друго не става...Дано не ги е объркал с портите за РАЯ...

112

Българин

преди 3 години

Щом Йоло Денев и Дионисий Зарята са народа, по добре без такъв народ!

111

Максим

преди 3 години

Аз ще ходя да протестирам пред Светия Синод да отлъчат тоз поп фалшив.

110

ognyanz

преди 3 години

До ***: " Не мога да разбера защо политиците толкова много се притесняват да не ги подслушват. Нали не вършат нищо нередно и вредно за народа? Какъв е проблема? Или има нещо?" Има нещо, за съществуването на което изглежда не знаеш, и то се нарича граждански права. Затова, заради защитата на гражданските права, за да бъде подслушван някой трябва да има разрешение от съда. Чувал ли си за аферата Уотъргейт в САЩ? Президентът Никсън подаде оставка заради незаконно подслушване на опозицията.

109

Тия ..

преди 3 години

.. протестъри къде бяха, когато разкриха руските шпиони, и защо не протестираха пред руското посолство и когато Фигуранта назначи Янев за служебен премиер? Или "протестират" само когато се прокарват интересите на про-кремълската върхушка?

108

Доко s цокъл

преди 3 години

Аман от профани чалгари и прочие интелектуалени инвлиди

107

ч0банин

преди 3 години

Я вкарайте тия шест овце в кошарите отсреща...те са точно срещу ДАНС!Ем ще пият люта ракия,ем ще блеят на три гласа за ДЕМОКРАЦИЯ...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!

106

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха. Пародията на Черепа и Фигуранта продължава. Същия Рашков беше уволнен за незаконно подслушване. Къде бяха "будните" протестъри тогава? Срещу кой протестират тия?

105

Анонимен

преди 3 години

До 123Еми хората станаха смели, аз не бих правил протест, щех да действам по некакъв начин, белким ме забележат :)) Хубаво е, че хората усещат, че нещо не е в ред, ама в ДАНС има хора които наистина си вършат работата, дори да са 1%, пак е нещо :))

104

КОВИДианец

преди 3 години

има ли още Пандемия, по улиците само аз съм с Маска?!

103

Анонимен

преди 3 години

Ауу данс са у отпуска кой ще подслушва сега хората ??? А защо преди като я нямаше данс нямаше телефонни измами , а като се появи данс се появиха и телефонните измами ? Да не би да са били по заети да подслушват враговете на партията майка на данс а не престъпниците ? И тези са като спец съда на герб .