179

Анонимен

преди 3 години

... че с едни терористи не може да се справи...Ама разбира се, избили да и индианците, още бият *** и прочее..

178

Анонимен

преди 3 години

До за СърбияНе забравяй, че живееш в 21-ви век.

177

Анонимен

преди 3 години

До за СърбияНе можеш да ги шамариш. Нямаш вече шамари.

176

Анонимен

преди 3 години

На снимката - Крачун и Малчо.И България навремето подари на Македония едни танкове.

175

за Сърбия

преди 3 години

Сърбите хич не са стока..............знаем си ги тях...............................много сме ги били в историята и пак ще ги шамарим, ако трябва!!!Няма вече империята Югославия................да командват няколко народи............хич не с стока братята - сърби.............там има много крайни националисти и шовинисти!!!!

174

за Сърбия

преди 3 години

Братята сърби сме ги били и пак ще ги бием...............ако се наложи.................Сърбия и Влашко стотици години са били управлявани от търновските царе!!!!!!!!!!!Ако и 1000 танка да имат...............само запасняците ще е съберем и ще ги ошамарим сърбите.............нямам нищо против тях, даже слушам сръбска музика, но да си знаят мястото!!!

173

До Анонимен 212

преди 3 години

НАТО е една паразитна организация....................Доналд Тръмп неслучайно искаше да спре финасирането на паразитни организации като НАТО и СЗО!!!!

172

Анонимен

преди 3 години

Мощта на НАТО е колосална. Който иска да смята, но да не забрави да вкара в кюпа и държавите, които не са членки, но други имат с тях съюзни договори или приемат такъв цивилизационен модел - Австралия, Н.Зеландия, Япония, Мексико, Израел, Пакистан, разни бивши колонии и др., няма смисъл да се изброяват. И много моля, заеевете ги механичните сумирания Китай+Русия+Индия. Важни са не железориите, а кой къде произвежда дронове, процесори, спътници, а не анимирани военни клипове.

171

До 208

преди 3 години

Така е.За кво са ни тея камънаци.Който иска да е българин и се чувствува такъв ,да идва и да му даваме пасоши...и готово.

170

До Анонимен 206

преди 3 години

Германия и Япония...................хаха.......................много си зле, братчед................България беше съюзник на Германия през ПСВ и ВСВ.........все губим войните заради швабите.............Япония е на майната си, на другия край на света...........на японците им е през оная работа за България!!!

169

Анонимен

преди 3 години

Абе верно,бе...Тези танкове през територията на кои държави са минали докато стигнат до Сръбия???Да питаме тримата останали атакисти на Бялата Златка, що не са започнали да се въргалят пред конвоя.Ако са минали през наша територия,де.А и самата Белка,що мълчи??? На западната ни граница дрънка руско оръжие.Макар и вехто..А Русия ни обяви за неприятели.Хм.

168

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Как така думата "бЪ - лгА-роубиец" се оказа под цензура съветско-турска и еврейска в пространството на коментарите? Нямаме ли право като БЪЛГАРИ да кажем как световната история нарича ония наакан грък юдейски с име Василий,който ослепява 14 000 Български Юнака?

167

България над всичко

преди 3 години

Забравете за Западните покрайнини и Македония...............те никога няма да бъдат български пак!!!Не разбирам защо ламтите за територии................България има достатъчно други проблеми.............с турците, ромите(***)............висока смъртност, ниска раждаемост и т.н.!!!!

166

Анонимен

преди 3 години

До СССР -------------Русия подарява най-модерна военна техника от времето на Хрушчов на приятелите си!! защото най-модерната техника на Русия в момента е от времето на човека Брежнев който го крепяха по трима души на трибуната за да си чете докладите.

165

Анонимен

преди 3 години

Трябва да сме добре с традиционните съюзници Германия и Япония, да строят автомобилни и електронни заводи в родината за да има *** от къде да краде.

164

Анонимен

преди 3 години

До аналитик -Неотдавна ли излезе от кома ?

163

България над всичко

преди 3 години

Сърбите хич не са стока...............знаем си ги тях.................въпреки, че са ни най-близкия народ на Балканите...............но тях винаги сме ги били...........ако трябва пак ще ги бием!!!Сърбия и Влашко........днешна Румъния векове наред са били командвани от българските царе !!!

162

до 183

преди 3 години

Наглосаксонците по скоро ще спретнат една независима държава - Северна Република Западни Покрайнини отколкото да ги върнат на България.

161

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Стар номер,който вече не действува. Русия прави подарък,за да създаде предтекст да си мислим,че Сърбия свенливо е приела с едно "Мъ нямаши нуждъ". Това е ход. Един вид сърбите не са искали танковете,тоест те са миролюбиви. Сърбия обаче е виновна в случая,защото и комарите могат да се сетят,че формата "подарък" е нелеп опит да се предпази държавата на Сава *** от критики на ЕС и САЩ. Сърбия е виновна,защото танковете означават бой по суша и това е декларация на война с всички съседи.

160

България над всичко

преди 3 години

Вечните врагове на България са Великобритания, Франция, Турция и Гърция.........България трябва да е в добри отношения с Русия и САЩ...........доколкото е възможно, трудна, но не и невъзможна мисия!!!!