157

Чебурашка

преди 3 години

До До Чебурашката......по-куха е твойта крату на и тази на Вожда ти, на който толкова се възхищаваш, дето едв..... Вождове имате единствено тиранофилите като теб приятелю. И е без значение за вас кой ще бъде вожда, Сталин, Хитлер, Георги Димитров или Путин!

156

Анонимен

преди 3 години

Ало, днес.бг защо не пишете за гафа на фигуранта снощи в брюксел?Пленкович го нарита, а той гледаше като христо иванов след разговор с маджо.

155

Мичмана

преди 3 години

Всички помним Радко Отверката и Цецомобила ,и как се заличават доказателства,а също така и как няма жив прокурор който да разледва герберските своеволия

154

До Чебурашката

преди 3 години

Повярвай ми приятелю достолепен - по-куха е твойта крату на и тази на Вожда ти, на който толкова се възхищаваш, дето едвам му се разбира какво говори.

153

До Странджата

преди 3 години

Какъв отпуск, Борисов още ли не е вкаран в панделата?

152

Анонимен

преди 3 години

Аве тиквата е наредил да подслушват враговете му .Да знае кого да удря . Мафията герб.Всички знаят кой е султана .Кой беше едноличния владетел .

151

Равносметката:

преди 3 години

4. Министърът на МВР е командван по телефона от съветника на президента Пламен Узунов, обвиняем за търговия с влияние.5. Министърът на МВР безпрецедентно поиска да бъдат уволнени двама водещи от БТВ, засегнат от техни журналистически въпроси.6. За шеф на НАП бе назначен инструктор по културизъм, продал фирма с 1 милион лева задължения на рецидивист с 4 присъди. Новият шеф на НАП е и с неплатени здравни осигуровки за последните пет години. Активът му е, че е комшия на Васил Божков в Дубай.

150

До Чебурашката

преди 3 години

Всички сме пътници все някога, но Баце е вече пътник и никога повече няма да се върне на власт - набий си го в ку хата пенсионерска кратуна, дето само за комунисти бълнува, а не вижда, че у ГЕРН са все комунисти или деца на комунисти.

149

Киро

преди 3 години

Знаем ги тези замазвания на ГЕРБорунгелите. Не били разрешавали подслушвания на политици, а на кандидат-политици и на свързани с тях лица? Тези ГЕРБерастки схеми не за пръв път се обясняват ама кой да слуша. Поръчват подслушване на няколко близки хора свързани с политика и хей ти го подслушването БЕЗ да е специално разрешено. Нали и Радев така го бяха слушали. Айде не сме толкова прости, като ББ и не берем доматите с колците. На тези приказки може да се връзват ГЕРБ-лели, но не и разумните хора!

148

Равносметката:

преди 3 години

1. Назначиха Пламен Орешарски за съветник на премиера.2. Премиерът се информира за афера с подслушвания от...медиите.3. Министърът на МВР назначи за шеф на кабинета си учредителка на партията на Васил Божков.

147

Трол

преди 3 години

От къде да си взема парите като си толкова знаещ бе чалгарче?това че на тебе ти плащат не значи нищо !

146

Анонимен

преди 3 години

Докато не се представят доказателства всичко ще е лъжа и измама. типично по радевски!

145

Анонимен

преди 3 години

Това че са подслушвани бандити ,а те са разговаряли с политици на фигуранта, славчо,мая,гнома и тн.. е съвсем друг въпрос

144

Анонимен

преди 3 години

Борисов, ако имаше компромати срещу противниците му вече щеше да ги е използвал, но няма.

143

Анонимен

преди 3 години

Понеже гербаджиите са контролирани с компромати, те смятат, че всички останали също са контролирани по този начин.

142

Анонимен

преди 3 години

Неразбрах защо след като ГЕРБ и ББ са мафията ,защо само да тях излязоха компромати от спалнята и то безнаказано ?!А например на Бойко Рашков за това,че не са му задавали удобни въпроси и журналистите трябва да са уволнени.Представям си , ако бяха изкарали и неудобни факти.Излиза,че ГЕРБ сами си правят и пускат компромати за самите тях

141

милиционерщина!!!

преди 3 години

Разбира се ,че конкретно за даден политик не са разрешили! Но са дали разрешения за целия му най-близък кръг, с които комуникира ежедневно!

140

Анонимен

преди 3 години

От 1990г(началото на ,,демокрацията), до сега,постоянно се подслушват интересните лица!Фактаът,че на някои им извадиха компроматите (Бойко Борисов) означава ,че не се поддават на манипулация и са бита карта за политиката.Фактът,че на някои не са им извадили компроматите(Румен Радев,Слави Трифонов..)означава , че ги манипулират (кукла на конци)

139

Анонимен

преди 3 години

Да, но Борисов е разрешил той е над съдебнта власт.

138

Анонимен

преди 3 години

Няма да се оправим, само прах в очите ни се хвърля. Какво ще свършат за държавата тези политици, това е важното, другото е театър!