23

Анонимен

преди 3 години

Няма оправдание за такъв преподавател. Това са малки дечица. Недопустимо е да им се крещи така и с такива думи. Като пораснат и те ще крещят и посягат за щяло и нещяло. И нищо няма да научат в такава обстановка.

22

Минувач

преди 3 години

Учителката трябва да се уволни незабавно. Директорът на училището - също. Родителите да заведат колективен иск срещу училището за упражнявания тормоз над техните деца. Децата били невъзпитани.... Срещу невъзпитаните деца се прилагат педагогически методи и похвати, а не такива от бита на хора с IQ под 60.Който се оплаква от работата на учителя да не я работи.

21

орлин

преди 3 години

Дори да са невъзпитани децата, учителя не трябва да им пада на нивото.Има си директор има психолог да се заемат , затова взимат заплати.

20

Дида

преди 3 години

До Петя:Става въпрос за дете което е в първи клас.Така като чета тъпият ти коментар забелязвам че и ти си много зле с граматиката и правописа.по всичко личи че и ти този че час си го проспала някога.Ако ставаше въпрос за твоето дете как ще реагираш? Съмнявам се че тогава ще пишеш така... Но кой знае...

19

див селянин

преди 3 години

Колко бой съм ял до 6 клас от даскалите в началото на 90 -те, толкова не съм ял във вкъщи. Трудно *** става човек. Боя изгражда доказано!!!

18

Анонимен

преди 3 години

от мама мутреса и татко мутраген какво да очакваш в училище да седи на чина, ако въобще седи....

17

Анонимен

преди 3 години

Това е отражение на нашето "общество".1131

16

Анонимен

преди 3 години

не е права учителката с това поведение, но и материала е много слаб ....в семейството масово няма адекватно възпитание

15

Анонимен

преди 3 години

уважаеми родители, учителите а не Даскалята, не са възпитатели в така наречените от соца ТВУ та. Не са длъжни да търпят гкезотиите на галениците ви. Чудно що като си дадете отрочетата в частни училища и кихате едни здрави парици ,там нямате претенции като ги гърчат и им набиват ред и дисциплина в главите. А в държавните училища правите учителите на майммунни.

14

h

преди 3 години

просто е казала истината на величията плод на още по велики родители

13

Пей

преди 3 години

Представям си какви келешчета са тези деца. И като са *** като гьон, какво да им каже- ми *** загубена. Като блеят през прозорците- ми естествено, че ще им каже овца. Възпитавате вкъщи нагли ***, които са отражение на също толкова нагли родители, после искате човешко отношение.

12

Анонимен

преди 3 години

Защо се е стигнало до тази ситуация?79423

11

bocko

преди 3 години

няма как да го уволнят учителя след като записа не е направен със специални разузнавателни средства. То и СРС-тата не помагат след като Бойчето псува и храни Кърджалийката.

10

Анонимен

преди 3 години

Може пък да е била права. То такива нахални и невъзпитани деца отглеждаме, че ти иде да му друснеш един здрав бой и да го поставиш на мястото му.

9

И.

преди 3 години

До 1,2 и 3Не е възможно да сте толкова прости ... не мога да повярвам.

8

ДДРОнег

преди 3 години

Наистина такъв учител е за уволнение !!!Но нема мярката е реципрочн - нагли ученици да бъдат веднага изключвани от системата за образование и докато не покажат, че са се поправили, дса се оправят сами !!!Не може само учителите да са виновни, а учениците ненаказуеми !!!

7

Онзи

преди 3 години

Значи, въпреки мало.... умните коментари по долу, такива хора, защото тази не е учител, нямат място в образованието. Тъпачката е тя. На всяка цена уволнение и то дисциплинарно.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма ли татко това дете, който с тежка плесница и остра псувня да я сложи на мястото?

5

Анонимен

преди 3 години

ами някои деца са си такива - кухи, *** и нагли до безобразие

4

Петя

преди 3 години

Права е, за съжаление! Такива са лаапетата - отвратителни! И калпавите им родители са виновни за всичко.