579

Посредствен

преди 3 години

Може ли такъв озлобени посредствен човек да е начело на това Министерство. Това ли успя да намери като личност Радев дето ще му върши мръсната работа. Очевидное, също че тука кадрува Божков, което ще рече, че Радев е в някаква зависимост от Божков.Това ли са хората на промяната -- Бедна България

578

Рашков-комунист

преди 3 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

577

Рашков Оставка !!!

преди 3 години

Незабавна оставка за самозабравилия се МВР министър на хунтата на Радев !Кой е той, че да уволнява журналисти ?! Назначен служебен послушко на Фигуранта Радев ! Без мандат, без доверие на българския народ !

576

Анонимен

преди 3 години

Тоя е толкова дразнещ. Хората искали промяна и той им я е давал. Кой го е избирал тоя, аз не съм гласувал на изборите за тоя, много мразя някакви хрантутници на системата да им се дава власт и да си мислят, че са господ!

575

Анонимен

преди 3 години

БТВ по-скоро подкрепяха протестите, отколкото правителството на Борисов.Както повечето чуха Канна Рачева в една от вечерите докато излъчваше протеста-вероятно беше на 2 септември 2020 каза: (докато не знаеше, че е на живо) "За протести в чужбина не знам-ще си измисля"Така, че безпочвено обвинявате телевизията БТВ,че са мисирките на Борисов.Те дори излъчваха малките протести под специален ракурс,за да изглеждат по-многобройни.Бойко Рашков безпричинно се обижда за въпросите-гузен негонен бяга.

574

Да ги спрем!

преди 3 години

Чухте ли го тоя наглец, назначил за н-к на кабинета на МВР учредутелката на партията на Божков-черепа, който избяга в Дубай с 600 млн задължения към бюджета! Хора, такава наглост и откровен цинизъм не може да се преглътне. На въпрос на журналисти тоя отговори, че правото на преценка си е негово. Хора, става ясно, че тия ще освободят всички следствени олигарси, крадци и всякаква пап'лач. Сега остава да пуснат и македонците! Да вкараш черепа в МВР означава, че държавата е пробита. Да ги спрем!

573

Анонимен

преди 3 години

Абря ,кушлукажне му ски е времето да духа супата ,правите на интересен ,алу...да не си шеф на бТВ) колко добри журналисти уволниха герба ,които говорят срещу тях ,тия двамката от бТВ на кой слугуват !

572

Анонимен

преди 3 години

Това правителство май не е на Радев, а на Божков.

571

Анонимен

преди 3 години

Рашков щял да уволнява водещите на БТВ? Назначил в кабинета си Фичерова от партията на Божков и почна да се държи като мутра.

570

Рашко Вишински

преди 3 години

Кога говориш с мен,ша мълчиш!

569

Млад пенсионер

преди 3 години

На 11.06 ВСИЧКИ СРЕЩУ БКП/БСП ХУНТАТА НА РАДЕВ!!!!!!!

568

izh

преди 3 години

Нагла комунистическа фекалия , винаги вярна прислуга на приватизационния бизнес. Антибългарски ***

567

Анонимен

преди 3 години

Те са толкова оплетени като черва. Няма да ме изненада, ако ръководители на служби, банките и банковия надзор са свързани. Сигурно на половината съпругите ще излязат бизнесменки с немалки кредити на БРР, чакам да видя всички отпуснати кредити.

566

Анонимен

преди 3 години

Чисти Рашков, не се притеснявай! ГЕРБ няма да се върне на власт така че чисти спокойно калинки. Това вече не е държавата на ГЕРБ

565

Иван

преди 3 години

Рашков е бил сътрудник на ДС преди 1989г. Какво друго очаквате от един комунист освен крайна наглост и продажност?

564

Анонимен

преди 3 години

Сега видяхте ли какви тучове вкарахте във властта, трагедия.

563

nilesev

преди 3 години

Вижте му очите на тази комунистическа с...я. Най-малко до сутринта е къркал твърд алкохол заради гузната си съвест.Радев, Радев...в всичко в тоя живот се връща като бумеранг.Ти ,Рашков ,Киро Харварта и сие сте дребни, злобни и отмъстителни душици.Така ще си осе..те мерията,че след вас ще вони дълги години, като ви изринем.

562

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ТОВА Е ГАДЕВАТА ХУНТА- ДАЙТЕ ФАКТИ - СЕГА РАЗСЛЕДВАМЕ. вИЕ ПРОУЧИХТЕ ЛИ НАЧАЛНИК КАБИНЕТ НА МИНИСТЪРА НА МВР- АЗ ПРОЧЕТОХ ОТ ПРЕСАТА, НЯКОЙ ПРЕПОРЪЧА ЛИ ВИ Я- НИКОЙ НЕ МИ Я ПРЕПОРЪЧА- ИМА ДОБРИ КАЧЕСТВА- ЗА НЕГО НЯМА ЛИ ПРОУЧВАНЕ НА КАДРИТЕ- МАЛИЙ НИ ЧУЛ НЕ ВИДЯЛ, НЕ РАЗБРАЛ- ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЩО СВЪРЗАНО С МАФИЯТА....КВИ НИ ДОЙДОХА ДО ГЛАВАТА.

561

До 625

преди 3 години

До АнонименНапълно споделям написаното. И аз го слушах това интервю и ми стана гадно от държанието, предимно на гавазова. И не й е за първи път. държи се много арогантно, като нацистка. още малко ще те разстреля. не може така. Нека си задава неудобни въпроси, но по- елегантно и интелигентно да се държи.

560

Позор!

преди 3 години

бойко борисов първо дезертира веднага след началото на протестите м.г. и се появяваше само там, където няма нормални български граждани. За да спаси своите шайкаджии, директори на служби ги е пуснал в неплатени отпуски преди задължително да са ползвали платени до септември, когато очаква да се върне на бял кон. А това тяхното пък е дезертьорство по време на войни - с ковида, Израел и Палестина , Украйна и Донбас. При това у нас и близко до нас, които застрашават пряко сигурността на страната ни.Най-малкото за подобно предателство е уволнение. Трябва да бъдат съдени и за национално предателство