10

пецата

преди 3 години

нали затова е тази пандемия за да измрат бедните , слабите, болните и ненужните , мадагаскар е една от най бедните в света но българия е най бедната в европа , ето ви един сценарий, нов локдаун, затворени граници, повече никакво предвижване на камиони между границите и храната спира, погледнете полетата , тази година всички сеят рапица, олиото гони 5 лв литъра , храната ще свърши за 1 година и после сме умряли от глад като мадагаскарците, ако мислите че на някой ще му пука, на вас пука ли ви ?

9

Анонимен

преди 3 години

Нали бившето семейство Гейтс имаше фондации да подпомага точно този регион със стотиците си милиарди?Виждаме, че тяхната дейност е много ефективна.

8

Анонимен

преди 3 години

И Божков от Дубай да помага.

7

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се чанат толкова много

6

Анонимен

преди 3 години

мадагаскар бе остров джунгла,с уникални животински видове и разнообразие,изсякаха джунглата и направиха ниви,ерозията унищожи почвите,дъждовните гори ги няма,спряха и дъждовете,суша,каквото човек си направи....,сина на президента им си взе бургазлийка за жена,учеше във хти-то май момчето,какво ли стана с нея.Май са им останали 15% от горите които имаха,никога не е късно да направиш от рая ад,в афганистан също успяха,преди 60г е имало 40% гори на територията,сега е пустиня

5

Анонимен

преди 3 години

Да помагат богатите хора. Бил Гейтс, Мъск, Безос. Имат милиарди долари. Аз нищо не мога да направя за тия гладуващи деца, аз едвам си плащам сметките. А и тия правят по 20 деца. Там са 10 века изостанали цивилизационно.

4

Ми то в България

преди 3 години

Е същото. Разходете се в който и да е квартал на София и ще видите как хората умират от глад по улиците. Няма как с 300 лева заплата да живееш и да гледаш дете.

3

Анонимен

преди 3 години

Ние малко ли проблеми имаме та ни занимавате с Мадагаскар?? Айде рязко да понамалите статиите за Африка и Азия като може сами да се сетите защо.

2

Напомняне

преди 3 години

Mадагаскар - френска колония от 1897 г. до 1960 г.

1

7094

преди 3 години

Ето още едно поле за изява на най--най-най-големия благотворител Гейтс.