31

помашки мелез

преди 3 години

Има ли някой тук от Шумен?Да, хахавия.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо евреите имат "Железен купол", а палестинците нямат? За да създадеш "Железен купол" се иска акъл, който ислямистите нямат.

29

Рушофилски трол

преди 3 години

защо тази вечер над Бургас летят хеликоптери Блек хоук? И кой им е разрешил?............на смачкани каскети като теб никой не длъжен да отговаря.

28

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой тук от Шумен?

27

Анонимен

преди 3 години

Израел има военно превъзходство в региона. Турция и Иран са много по-изостанали и точно затова Израел контрорлира целия регион. Просто евреите наистина са много по-напред от другите.

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Бъди сигурен , че турците в момента толкова са напреднали, че никакъв Купол няма да ги спре - използват Много Напреднали технологии - терммообарични, титаниеви глави, умни глави - ракетите не се движат в парабола - а хаотично - не можеш да изчислиш траекторията .Със 6 Байрактара - разбиха цялата Арменска Армия - над 300 военни машини - и върнаха Карабах на Азарбейджан - беше преди 6 месецаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

25

Анонимен

преди 3 години

Израел е 100 пъти по-развит и организиран военно от всички ислямисти. Тук численоста няма значение. Израел има най-добрата военна техника и най-добрите специалисти. 100 турчина, 100 арабина или 100 иранеца са равни умствено на 1 евреин. Точно за това евреите са най-силните в региона. Палестинците нямат акъл да създадат "Железен купол". За да създадеш такова нещо се иска акъл, който арабите, турците и иранците нямат.

24

до 20

преди 3 години

Къде ги четеш тези фантасмагории. На мой колега майка му живееше в Тел Авив тогава и се оплакваше, че въпреки че Израел сваляше повечето ракети, част от тях се взривиха на земята. Отделно първо евреите след като удряха Скъдовете, останките от тях разрешаваха цели квартали.После направиха така че да ги удрят на по-голяма височина.Но ракетите пак пробиваха отбраната. Някой ще отговори ли на въпроса защо тази вечер над Бургас летят хеликоптери Блек хоук? И кой им е разрешил?

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Стига сте го Преувеличавали Израел,Израел Не Смее да Влезе навътре в ивицата Газа, бомбардира - като предварително предупреждава - къде ще бомбардира,Защото Знае - че Ако Прекали, може да полетят 300 Големи ракети от Иран или Турция - и никакъв Купол Няма да ги спасиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

22

:)

преди 3 години

До помашки мелезМиризмата идва от изгнилият ти мозък. Тичай при братята си в Палестина, много добре ще си живееш в лукса там!

21

Анонимен

преди 3 години

Ако Иран или Турция изстреля огромно количество ракети срещу Израел, това означава, че САЩ ще натиснат няколко копчета и Турция и Иран изчезват от картата. САЩ са гарант за съществуването на Израел. И да, колкото на много хора да не им се вярва. САЩ в момента са номер 1 военно и имат огромно превъзходство и могат да смажат всеки, може би с изключение на Русия и донякъде Китай.

20

бай Миле

преди 3 години

Спокойно, платени драскачи... или по-лошо - наивни оуигофрени. Скоро ще може да ли.же.те колкото ви се иска шифутски ***, когато черноморието стане новата им територия "дадена от бога".

19

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос към всички. Вие имате ли представа колко не сте наред? Ако Израел бъде уязвен сега, когато вече има държава, Втората световна ще се стори на всички детска игра за малки психарчета.

18

Сложно е

преди 3 години

В момента Израел воюва срещу Иран и Турция. Нали се сещате. че няма как някакви амуджи от Газа да разработят такава технология. В малко по общ план имаме САЩ - като Израел и Китай - като Иран. Обаче една Русия си трае. Тя вече е овладяла Сирия. И Израел не смее да си покаже дори носа там. Бе, сложно е.

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали радарите ги усетиха *** сърбите и то запасняк хлебар прави банички свали самолет Стелт не лъжа виж в нета

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Израел е с Площ - 5 Пъти по Малка от България,Ако Иран , Египет, Сирия , Турция ,Ако просто някой изстреля - малко повечко и по големи ракети - Израел след 10 минути - няма да го има , защото е равна мъничка полупустинна държава ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Израел , така се издъни,че вече Авторитета на Израел е кръгла НулаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

14

Анонимен

преди 3 години

А сега Хамас кой ще.ги пази? Или пак ще.се скрият сред жилищните райони?!?Много добре збаете, че.ако искаха, щяха да са заличили цялата територия, но доро и така мразените от вас евреи не са нацисти.

13

Анонимен

преди 3 години

Ами да, ама.ако евриите изтрелят 2500 ракети, няма да остане Палестина... о простете То вече.я.няма :)

12

Анонимен

преди 3 години

Евреите ще измислят нещо. Не ги мислете. Евреите са 100 пъти по-умни от всички ислямисти. А и мачкат яко. За един убит евреин - пращат по 10 мюсюлманина при свети Петър. Добре, че са евреите да мачкат исляма, иначе тия ислямистки *** ще се изсипят в Европа.