216

Оливер-Берлин

преди 3 години

Фактът че това е президент показва какво е "нивото" на българите!!!!!!!!!!!!!!!

215

до 228

преди 3 години

Хахахтази снимка е от поредицата уникати. Босоногият и жена му сочи с пръста къде да гледа детето до нея. На всичко за капак е с потник като компайнер. Най-нананаа на комбайнатааа би запял шоумена Славунций.Тука в житата удобна задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна ГАЗ!Хахахаа

214

Анонимен

преди 3 години

До НФСБРешението е вот, но и протести. При съединявайте се към протестите срещу Радев и машинното гласуване, когато и където ги има.На 05.05/бяхме няколко хиляди души в София.

213

Анонимен

преди 3 години

До 231 А измисленият генерал мутрафон,да не е по умен от Радев?!-:) Скрий се бре!

212

US Motherfucker

преди 3 години

До Лъжец Радев ?!?!Естествено, че не може !!! В западните официози, вкл. и вестникът на ЕС го направиха на бъз и коприва с неговите безпочвени обвинения.Р. Радев е пРезидент на Република България, а не трябва да говори щуротии, като неизтрезнял ачкопек от селски хоремаг.

211

Анонимен

преди 3 години

До ХоХоПилот, но не можа да състави правителство и България потъна в политическа криза.Борисов не е лежал в затвор, не лъжи, червен ***.За 7 Сена парламент потрошихтен150 милиона, червени изедници!

210

US Motherfucker

преди 3 години

Ако при копирането нещо се губи, пробвайте със следното:https://smolyanpress.net/?p=74523или напишете в прозорчето на Гуугл следното: "Президентът Румен Радев и съпругата му са в баните"

209

Анонимен

преди 3 години

Заплатата на Радев е над 25 000 лв месечно. Заедно със заплатата на вицепремиера, многобройната му охрана, съветници, секретарки, експерти и т н този човек досега ни струва няколко милиона лева.

208

Накратко

преди 3 години

Ама много прооост човечец и тоя военния.

207

Лъжец Радев ?!?!

преди 3 години

Сричкоговорещият Фигурант Радев може ли да даде поне едно доказателство за твърденията си за корупция или така е свикнал да си приказва празни приказки и кухи фрази ?!

206

123

преди 3 години

Щом не го канят никъде значи не може да изпълнява основната част от задълженията си. Ако обективно не може да изпълнява това за което е избран за какъв втори мандат въобще говорим?

205

US Motherfucker

преди 3 години

Като кликна инспектора на страницата и видя как домакините са работили със скриптовете, така че дори знаците за паунд, евро се проектират в "друго измерение".Ще се опитам да ви дам отправка (снимка) на въпросния президент с омазаните *** и босите ноги, атестат за величие, или - падение.Краят остава за вас.smolyanpress.net/wp-content/uploads/2018/01/prezident-radev.jpg

204

до 223

преди 3 години

Не го канят никъде.Дори в Порто не отиде за 7 и 8 май на срещата.Като не го канят,къде да иде?Един път го поканиха в Естония.Но визитата на президента Радев в Естония бе прекратена поради контакт на Радев с вирусоносител в България.Що не иде за 9 май в Москва?Не го канят и все пак трябва да отчита дейност предизборно.Това с обиколките в България е неговата предизборна кампания.Той започна кампанията си още преди 2г.Единственият силен коз на Радев се оказа Борисов.Другото е въздух под налягане.

203

НФСБ

преди 3 години

223 В Европа и САЩ тоя НОВ т. живков- радев никой не го иска да му стъпва в страната! Къде и за какво ще " лобира", сега занимавката му е да върне страната ни обратно в 90- те години...

202

НФСБ

преди 3 години

Решението е само едно Народе, мощен вот ЗА Герб- СДС и ОП на 11 юли и съставяне на демократично и отговорно правителство на РБ- член на ЕС и НАТО. Инак мафията на радев- божков- прокопиев- василев и слугите им шефове на проруски партийки- Итн, МутриМая, ДъБъ, " вАзРАЖДАНЕ" и т.н краетури ще трошат държавата ни пред очите ни нагло и по мутренски! Избора е в нашите ръце, поне се надявам че е така, въпреки съмненията ми с тоя руски " машинен" вот!

201

123

преди 3 години

Радев защо обикаля България и се меси постоянно във вътрешната.политика на страната?Работата на президента е външната политика. Да обикаля света и да лобира за България. Да осигури подкрепа от другите държави за реализиране целите на външната политика на България.

200

Корупцията

преди 3 години

А Бобоков с отпадъците какво го правим в президенството

199

Анонимен

преди 3 години

Радев 2

198

Анонимен

преди 3 години

А бе герберчета,не ви ли писна да творите тъпотии?

197

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа! Освен че не ни върви на президенти, не ни върви и на избори!Ще ни върви в любовта!