220

да

преди 3 години

Какво представи ИТН пред народа - отговора е нищо. Видя се, че царя е абсолютно гол - нито имаха готов кабинет с министри които да предложат, нито програма и затова побързаха да се отвъртат от мандата със страшна скорост защото иначе щеше да лъсне бруталната им некомпетентност, неподготвеност и липса на кадри. Жалки и смешни чалгари.

219

Анонимен

преди 3 години

Започнахте и Вие от итн митн да пишете глупости, писна ни от обещания, вземете се в ръце и направете нещо, протестите чукат на вратата, но този път няма да мине с бали и лозунги! Ако не можете да водите 5мил души откажете се, политическата криза става все по зле! ГЕРБ краде, не се накраде Вие дойдохте и си вдигнахте заплати? Нищо до сега по-различно от предишните не виждам, само хаос.

218

За съжаление

преди 3 години

Страстната седмица свърши - лъжците и празнодумците от ИТН останаха ......

217

Истината

преди 3 години

Още от миналото лято се знаеше че слави е зад протестите,затова не посмя да направи коалиция с мая щото щяха да лъснат лъжите му и щеше да се разбие като титаник,сега поне има шанс малък но шанс

216

Анонимен

преди 3 години

Кабеларката на Слафчу фалира, така че човекот беше отворен за всякакви предложения. И не можеше да откаже на нито едно...

215

Анонимен

преди 3 години

За много велики се правят - от тях почвала демокрацията, че ние на Тиквата и преди това и викхме така и сега също. Аз не разбрах какви мутри ще гоня но разбрах, че едни около 1800, "мутри" (крадци, лихвари, ДДСари, перачи, наркотрафиканти, олигарси и всички други Бандити) ще им направят банкет и ще ги "позлатят" ако ликвидират КОМПИ и спец съда. Та тези "мутри" ще си върнат запорирани пари и имоти за 3 милиарда лева... Знаете ли колко стотин, "чекмедже" ще напълнят от благодарност..

214

Анонимен

преди 3 години

Слафчо е един лизaч на мутренски *** и нищо повече.

213

0

преди 3 години

Българския народ е умен и ще ви прати с много бърза скорост там където отидоха НДСВ, СДС и други политически недоразумения.

212

истина

преди 3 години

Отнесоха се адски несериозно към доверието което им гласува народа, направо се подиграха с него - нямали мнозинство и за това връщат мандата - какво ще ходим на избори през два месеца докато всички не гласуват за тях, представиха за премиер шахматистка, колкото и да е добра - шаха е само игра, тя няма никакъв ръководен опит - направо е смешно да ръководи цяла държава, Слави не излезе нито веднъж пред медиите и да каже какво ще прави - защото и той самия не знаеше.

211

Тв стотинка

преди 3 години

Слави след концерта на Васил Левски си повярва май и хора от тъмната страна на силата го използваха,но парите са си пари ако ще и от Дубай пак са пари

210

Излъган чалгар

преди 3 години

Нач изборите сте чао, сценаристчета..

209

Анонимен

преди 3 години

Чудото 10 000 лв заплата се случи.

208

vdch

преди 3 години

На тези клоуни няма ли кой да им каже, че "страстна" идва от думата "страдание"?

207

Анонимен

преди 3 години

Сметай що за убит народ е гласувал за селския нapкоман трифоноф?!?!?! Нема бъдеще тоя генетичен сбироток!

206

Анонимен

преди 3 години

Тези терористи, т.е. сценаристи, са толкова кадърни, че могат да измислят по един пост във ФБ за седмица. Колко ли редакции е претърпял този пост докато го напишат.

205

Анонимен

преди 3 години

Бегайте се скриите бе смеш.ковци. Да ви кацне врабчето на рамото и да го изпуснете. Да не би да си мислите че на изборите ще спечелите 50 процента. Не ще се сринете под 10 процента. Бибтко ще си напазарува ман..галите пишман патриотите ще му станат патерица и ще ви отсвират. А народа ще отиде в Левски Г и ще ви запали защото го оте..вахте като про..ститутка..Политика се прави с акъл не с дро.га.

204

Подминаваш

преди 3 години

*** връз трола са се надиплили в единна субстанция.

203

ЮнкерИшиаса

преди 3 години

показват ви с този фейбук какво ще е бъдещето и за кого работят. в бъдеще изобщо няма да има парлама няма да има сценки. само по фейсбук ще спускат заповеди от световни елитчици. с половината пари от "планът" ще превърнат сградата на парламата в мавзолей за учиндолската мумия където той ще се настани и от време на време ще излиза да плаши децата. тошко аврикански па ще е главния му жрец и ще псува на воля и шмърка докато им водят млади мъже да им прочистват запушванията по апсусите.

202

Анонимен

преди 3 години

България е една перманентна катастрофа!

201

Хаха

преди 3 години

За седмица и има такава държава вече я няма :), но не си мислете че не са усвоили кинтите.